Въпрос към шаранджиите

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Въпрос към шаранджиите

Мнение от magnetar »

bat_deso написа:Колеги в крайна сметка вземах този комплект, за който питах. Взех го на изплащане, за да не се товаря на един път с парите, но сега пък взех да се чудя дали да не си взема и една лодка за захранка. Гледах тея българските от В.Търново и ми се струват добри за парите си. Ще помоля ако някой има впечатления от тях да ги сподели.
http://www.lodka.net46.net/page4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря предварително!
Честито колега,според мен въдиците и макарите са доста добри.
bat_deso
новобранец
новобранец

Мнение от bat_deso »

magnetar написа:
bat_deso написа:Колеги в крайна сметка вземах този комплект, за който питах. Взех го на изплащане, за да не се товаря на един път с парите, но сега пък взех да се чудя дали да не си взема и една лодка за захранка. Гледах тея българските от В.Търново и ми се струват добри за парите си. Ще помоля ако някой има впечатления от тях да ги сподели.
http://www.lodka.net46.net/page4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря предварително!
Честито колега,според мен въдиците и макарите са доста добри.

Благодаря колега! Честно казано и аз много им се кефя въпреки,че още не съм ги пробвал, но нали са ми първите :)
Още някой няма ли да се изкаже относно лодките? Вече имам едно негативно мнение, но ми се иска да се изкаже някой, който ги е ползвал.
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

От една година имам такава лодка (моята е от най-големия размер) и единствения недостатък е размерът. Всичко друго си е на ниво
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
atanas7711
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от atanas7711 »

Такава която буквално "ф"ърля захранката, не ти препоръчвам. Мое мнение. :smt078
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

Човека предлага и лодки който не "ф"ърля захранката, това е едната http://vbox7.com/play:80acf4bbee" onclick="window.open(this.href);return false;

а това е другата
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
atanas7711
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от atanas7711 »

Тази със шнека е Хасковско производство, а не В.Търновско. Това, че този пичага от В.Т се опитва да ги прави същите и два пъти по-скъпи е друга тема.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Каква е тая мания последно време по тия корита не знам.Аз лично,не виждам абсолютно никакво предимство пред обикновенна да речем Уфимка.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

Предимството е че в почти всички да не казвам всички частни водоеми е забранено да се влиза с лодка различна от радиоуправляема Иначе една лодка с гребла или някакъв мотор е много по добър вариант за голям държавен язовир, поне според мене.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

rado25 написа:Предимството е че в почти всички да не казвам всички частни водоеми е забранено да се влиза с лодка различна от радиоуправляема
Колега,болшинството от българските риболоци не ходят по платени Язовири.Да не говорим, че са около десетина язовирите от тези,които не можеш да ги прехвърлиш с въдица.Маркера,и Ракетата/Спобма,са ти напълно достатъчни.Това е мое мнение и не ангажирам никого с това.
ПП1-Имам познат с такава,и му се е налагало да я прибира с плуване
ПП2-Още ми се върти в главата една случка дето се разказва като легенда.На Искър,човека просто е изглдедал как му я прибират от друга лодка и изчезват с нея.
:D :drinkers:
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
ivanic
новобранец
новобранец

Мнение от ivanic »

atanas7711 написа:Тази със шнека е Хасковско производство, а не В.Търновско. Това, че този пичага от В.Т се опитва да ги прави същите и два пъти по-скъпи е друга тема.

да танасе темета е друга лодката е вече при мен ,а теебе какво те засяга кой какво продава? трябва да ти кажя едно след като неси клиент не КОМЕНТИРАЙ! лодката която купих е в пъти по добра от тази която си споменал...всичко свети чисто ново гаранция и гаранционна карта за 1г! това че някой ги продавал същите наско на безцебица е друга тема... ама то и качеството ще е такова щом в магазините продават лодки за над 1200лв.....до 3,000лв.......... какво да кажем..те сигурно носят риби на рибарите хахах.... сами!!!........ та да ти кажя нее важно кой какво продава а е важно кой какво слага в нея! мое лично мнение! но лодката няма забележки поне за сега има една камара със технически характеристики за подобрение-
http://korab.alle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;технически-данни/ ако искате ще кача и снимки как плува и колко риба хванах.
ivanic
новобранец
новобранец

Мнение от ivanic »

Антон Тонев написа:
rado25 написа:Предимството е че в почти всички да не казвам всички частни водоеми е забранено да се влиза с лодка различна от радиоуправляема
Колега,болшинството от българските риболоци не ходят по платени Язовири.Да не говорим, че са около десетина язовирите от тези,които не можеш да ги прехвърлиш с въдица.Маркера,и Ракетата/Спобма,са ти напълно достатъчни.Това е мое мнение и не ангажирам никого с това.
ПП1-Имам познат с такава,и му се е налагало да я прибира с плуване
ПП2-Още ми се върти в главата една случка дето се разказва като легенда.На Искър,човека просто е изглдедал как му я прибират от друга лодка и изчезват с нея.
:D :drinkers:

то по твойта логика неси купувай кола за 10 бона щот мой утре да я нема така ли? в кърджали да не одите с каруциИ сакън да неги чопи некой еееееееееееееееееееееееееех
Аватар
atanas7711
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от atanas7711 »

ivanic написа:
atanas7711 написа:Тази със шнека е Хасковско производство, а не В.Търновско. Това, че този пичага от В.Т се опитва да ги прави същите и два пъти по-скъпи е друга тема.

лодката няма забележки поне за сега има една камара със технически характеристики за подобрение-
http://korab.alle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;технически-данни/ ако искате ще кача и снимки как плува и колко риба хванах.
Покажи да видим колко риба си хванал, или ще покажеш снимките от рекламата на лодката. :roll:
Между другото, не знам дали си се вслушвал как работи "коритото ти", но имам чувството, че звукът от работата на моторите, наподобява "мелене на костенурки" :lol: :lol: :lol:
п.с. Оригинала на тази със шнека е десетки пъти по добра.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Халал да ти е новата придобивка и дано ти върши добра работа, но за мен това си остава изгъзица, сиреч харчене на много пари за нещо де е лукс и де тези пари могат да се вкарат в нещо по-добро, да речем по-качествени сопи, макари, влакна :idea: . Инак кел файда да нафъргаш ранъта да качнеш добичето и да го отървеш що нещо от такъмите здало багажа точно га не трябва /историята помни таквизи случаи :cry: / .
Инак не че и аз не съм фърлил 1000 и кусур лв. за гемия, само че ги фърлих за такава в коят мога и аз да се намърдам /па съм си къде 100-те килца/ и да обикалям къде ми е кеф по водата, а че и риба да ловя от нея :wink: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

bat_deso написа:Здравейте, решил съм да ставам шаранджия .......
Благодаря предварително!
Освен лодката и комплекта обаче,ако ще ходиш на свободен водоем ще ти трябва високопроходим автомобил и палатка,под за палатката,комарник ,зимно покривало ,тента+ резервни колчета,чадър,хладилна кутия,туба или мех за миене,термос за вода ,за да не пиеш вода топла като чай,масичка ,газов котлон,акумулатор,челник,лед-осветление за бивака,..за палатката,шарански стол,шаранско легло,2 спални чувала-(3 сезона и зимен),поне една малка надуваема лодка,с която да си прибираш малката за захранка като стане фал,помпа за лодката,много добър бинокъл(след 100м лодката за захранка не се вижда),3м живарник,колче за живарника,кофи,комплект посуда за хранене,газов патлак (или пиратки),лопатка,брадва или мачете,помпа за пръскане на бивака против инсекти(или спрей),спрей за тяло против комари,...........и така нататъка мога да ти изброявам до утре.
Успех и наслука!
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

Ти направо ще го откажеш :)
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”