Колко лагера има макарата ми?

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Re: Колко лагера има макарата ми?

Мнение от delio-haidutin »

N.Dimitrov написа:Еми може и грешно да съм го посъветвал ама на мен 2 макари ми съвпаднаха лагерите с такава проба.. не знам може и да съм луд :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
уж сме "нация техническа" :lol: ,а пък разъждаваме като аборигени :shock: ,какво общо има броя на оборотите(предавателното число),със броя на лагерите :roll: .ум да ти зайде.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Добре хубаво абориген съм..нали колегата вече разбра ,че съм му дал грешна информация, ясно му е вече, няма нужда да ме цитираш, разбрахме за какво става на въпрос.
Или то не може една тема да има без да се е заял някой с някой....
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Не мога да разбера, защо след като преди два дена сте видели на живо въдица и макара си навирате носовете където не ви е работата.За нормално конструираните макари нормално е да имат 5 лагера,другото е разхищение и търговски трик.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

N.Dimitrov написа:Добре хубаво абориген съм..нали колегата вече разбра ,че съм му дал грешна информация, ясно му е вече, няма нужда да ме цитираш, разбрахме за какво става на въпрос.
Или то не може една тема да има без да се е заял някой с някой....
много бързо палиш ,на четвърт :idea: :lol: .обясни каква ти беше логиката ,да мешиш двете неща.в ежедневието ,всеки ден ,да се сблъскваш със подобни бисери ,се замисляш какво става.онзи ден на един язовир ,дойдоха едни колеги ,извадиха лодка ,стойки,сигнализатори,,взеха едни теории да разискват ,бе голямата работа ,големи специалисти,а хвърлиха маркер на 80-90 м,и .....по едно време той дошъл на 40 м от брега,монтирали го след оловото :lol: ,и вълните и течението го носи по водата,ама ,не им казах,"специалистите "да се оправят както могат(после се ориентирваха по моя).малко от малко трябва да се мисли,а като ти подскаже някой ,да не се правиш на "голямата работа"
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Бе к'во ме интересуват тия с маркера обяснявай ги на друг се ми е тая и логигата е там ,че на мен са ми казали грешния начин и това съм разбрал аз това казвам ,че е грешно грешно е ма не ми са прайте на философи ,че не всички много го разбирате ама само се пъните....
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

N.Dimitrov написа:Бе к'во ме интересуват тия с маркера обяснявай ги на друг се ми е тая и логигата е там ,че на мен са ми казали грешния начин и това съм разбрал аз това казвам ,че е грешно грешно е ма не ми са прайте на философи ,че не всички много го разбирате ама само се пъните....
Споко бе младо момче, то човек от грешките се учи. Ще сгрешиш веднъж, ще се объркаш втори път, ще те подиграят тук-таме, то никой не се е родил научен :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

N.Dimitrov написа:Бе к'во ме интересуват тия с маркера обяснявай ги на друг се ми е тая и логигата е там ,че на мен са ми казали грешния начин и това съм разбрал аз това казвам ,че е грешно грешно е ма не ми са прайте на философи ,че не всички много го разбирате ама само се пъните....
N.Dimitrov написа: не вдяваш ли?обясних ти ,че и те големи философи,разбирачи от всякъде,ако бях им казал вярната пътека ,сигорно и те като тебе ,щяха да ревнат.
antivik написа:Споко бе младо момче, то човек от грешките се учи. Ще сгрешиш веднъж, ще се объркаш втори път, ще те подиграят тук-таме, то никой не се е родил научен
трябва да го пратят за една кофа компресия,и ще свикне :lol:.така е като няма казарма,2 г простотия,и дивотии,ама си сам и разчиташ на волята си.няма мамо,намя тате.
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

antivik написа:
Споко бе младо момче, то човек от грешките се учи. Ще сгрешиш веднъж, ще се объркаш втори път, ще те подиграят тук-таме, то никой не се е родил научен :wink:

Споко де, спокоен съм обаче как да обясня ,че съм разбрал грешката си, знам си, не е нужно да ме подиграят, нали тука всички сме колеги и трябва да се учим един от друг а не да си се подиграваме помежду си ,че УЖ да научим нещо.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

N.Dimitrov написа:
antivik написа:

Споко де, спокоен съм обаче как да обясня ,че съм разбрал грешката си, знам си, не е нужно да ме подиграят, нали тука всички сме колеги и трябва да се учим един от друг а не да си се подиграваме помежду си ,че УЖ да научим нещо.
Забелязвам,че се стремиш към някакво трупане на мнения,понеже и в други теми се включваш неадекватно,съвета ми е да пропускаш даване на акъли по каквито и да е риболовни питания поне на този етап.Съжалявам,че ти пиша всичко това,но приеми този съвет,колкото и да ти се иска да ме напсуваш.
Аватар
Bethoven
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bethoven »

butnik написа: Забелязвам,че се стремиш към някакво трупане на мнения,понеже и в други теми се включваш неадекватно,съвета ми е да пропускаш даване на акъли по каквито и да е риболовни питания поне на този етап.Съжалявам,че ти пиша всичко това,но приеми този съвет,колкото и да ти се иска да ме напсуваш.
Е как........ с тия рейтинги всеки бърза да набие мнения, та дано стане значим и оборотен. Това е,
всеки комплексар и нищо непостигнал, тука се старае да е нещо. То е мерене на пи.ки, то е величаене, то е чудо. Чак си гледат "нашивките" и кой е по-по-най.....баси и смешниците. Щом си с малко мнения, значи не ставаш и нямаш право да правиш забележки......
Fisherbg
новобранец
новобранец

Мнение от Fisherbg »

макарата ми е на токушима (не знам точен модел) разглобих я и установих че е 4+1 лагера мерси за помощта
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Споко де, спокоен съм обаче как да обясня ,че съм разбрал грешката си, знам си, не е нужно да ме подиграят, нали тука всички сме колеги и трябва да се учим един от друг а не да си се подиграваме помежду си ,че УЖ да научим нещо.[/quote]

Забелязвам,че се стремиш към някакво трупане на мнения,понеже и в други теми се включваш неадекватно,съвета ми е да пропускаш даване на акъли по каквито и да е риболовни питания поне на този етап.Съжалявам,че ти пиша всичко това,но приеми този съвет,колкото и да ти се иска да ме напсуваш.[/quote]

Да стремя се към повече мнения за да придобия рейтинг щото ако съм си новобранец няма шанс да те отразят тука което си е тъпичко....и мненията които съм писал с цел натрупване не си ги измислям и не пиша неща които не съм чул,знам или в последствие разбрал.
И не не искам да те псувам и ще приема критиката ти понеже теб те уважавам (малко са такива във форума) не те познавам но такова мнение имам за теб
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Bethoven написа:
butnik написа: Забелязвам,че се стремиш към някакво трупане на мнения,понеже и в други теми се включваш неадекватно,съвета ми е да пропускаш даване на акъли по каквито и да е риболовни питания поне на този етап.Съжалявам,че ти пиша всичко това,но приеми този съвет,колкото и да ти се иска да ме напсуваш.
Е как........ с тия рейтинги всеки бърза да набие мнения, та дано стане значим и оборотен. Това е,
всеки комплексар и нищо непостигнал, тука се старае да е нещо. То е мерене на пи.ки, то е величаене, то е чудо. Чак си гледат "нашивките" и кой е по-по-най.....баси и смешниците. Щом си с малко мнения, значи не ставаш и нямаш право да правиш забележки......

Ако цитираш точно мен.. нищо ама нищо до тук не си познал :) :) :)
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Bethoven написа:
Нямам нищо против момчето-NDimitrov,искам само да го предпазя от избързани съвети и мнения.
Бетовен,комплексар съм,нищо не съм постигнал за 52 години,добре,че е форума да си избивам комплекса на малката пи.ка иначе да съм се хвърлил под влака.
Аватар
Bethoven
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bethoven »

Офффф.....Ице, не ме разбра бе пич. Въобще не съм имал тебе за пример. Ти си един от малкото в този форум, на които ценя и приемам мнението и критиката. Ставаше въпрос за тези бързо трупащите мнения и за някой от повярвалите си хора с "нашивки". А това че са натрупали мнения с ок, супер, браво, екстра......нищо не значи. Само си повдигат самочувствието.
Наздраве :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”