Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Колко лагера има макарата ми?
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Колко лагера има макарата ми?
уж сме "нация техническа"N.Dimitrov написа:Еми може и грешно да съм го посъветвал ама на мен 2 макари ми съвпаднаха лагерите с такава проба.. не знам може и да съм луд![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- фен клуб-скобар
Добре хубаво абориген съм..нали колегата вече разбра ,че съм му дал грешна информация, ясно му е вече, няма нужда да ме цитираш, разбрахме за какво става на въпрос.
Или то не може една тема да има без да се е заял някой с някой....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не мога да разбера, защо след като преди два дена сте видели на живо въдица и макара си навирате носовете където не ви е работата.За нормално конструираните макари нормално е да имат 5 лагера,другото е разхищение и търговски трик.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
много бързо палиш ,на четвъртN.Dimitrov написа:Добре хубаво абориген съм..нали колегата вече разбра ,че съм му дал грешна информация, ясно му е вече, няма нужда да ме цитираш, разбрахме за какво става на въпрос.

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- фен клуб-скобар
Бе к'во ме интересуват тия с маркера обяснявай ги на друг се ми е тая и логигата е там ,че на мен са ми казали грешния начин и това съм разбрал аз това казвам ,че е грешно грешно е ма не ми са прайте на философи ,че не всички много го разбирате ама само се пъните....
- antivik
- кандидат преподавател
Споко бе младо момче, то човек от грешките се учи. Ще сгрешиш веднъж, ще се объркаш втори път, ще те подиграят тук-таме, то никой не се е родил наученN.Dimitrov написа:Бе к'во ме интересуват тия с маркера обяснявай ги на друг се ми е тая и логигата е там ,че на мен са ми казали грешния начин и това съм разбрал аз това казвам ,че е грешно грешно е ма не ми са прайте на философи ,че не всички много го разбирате ама само се пъните....

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- разбира нещата
N.Dimitrov написа:Бе к'во ме интересуват тия с маркера обяснявай ги на друг се ми е тая и логигата е там ,че на мен са ми казали грешния начин и това съм разбрал аз това казвам ,че е грешно грешно е ма не ми са прайте на философи ,че не всички много го разбирате ама само се пъните....
трябва да го пратят за една кофа компресия,и ще свикнеN.Dimitrov написа: не вдяваш ли?обясних ти ,че и те големи философи,разбирачи от всякъде,ако бях им казал вярната пътека ,сигорно и те като тебе ,щяха да ревнат.antivik написа:Споко бе младо момче, то човек от грешките се учи. Ще сгрешиш веднъж, ще се объркаш втори път, ще те подиграят тук-таме, то никой не се е родил научен

-
- фен клуб-скобар
antivik написа:Споко бе младо момче, то човек от грешките се учи. Ще сгрешиш веднъж, ще се объркаш втори път, ще те подиграят тук-таме, то никой не се е родил наученN.Dimitrov написа:Бе к'во ме интересуват тия с маркера обяснявай ги на друг се ми е тая и логигата е там ,че на мен са ми казали грешния начин и това съм разбрал аз това казвам ,че е грешно грешно е ма не ми са прайте на философи ,че не всички много го разбирате ама само се пъните....
Споко де, спокоен съм обаче как да обясня ,че съм разбрал грешката си, знам си, не е нужно да ме подиграят, нали тука всички сме колеги и трябва да се учим един от друг а не да си се подиграваме помежду си ,че УЖ да научим нещо.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Забелязвам,че се стремиш към някакво трупане на мнения,понеже и в други теми се включваш неадекватно,съвета ми е да пропускаш даване на акъли по каквито и да е риболовни питания поне на този етап.Съжалявам,че ти пиша всичко това,но приеми този съвет,колкото и да ти се иска да ме напсуваш.N.Dimitrov написа:antivik написа:Споко бе младо момче, то човек от грешките се учи. Ще сгрешиш веднъж, ще се объркаш втори път, ще те подиграят тук-таме, то никой не се е родил наученN.Dimitrov написа:Бе к'во ме интересуват тия с маркера обяснявай ги на друг се ми е тая и логигата е там ,че на мен са ми казали грешния начин и това съм разбрал аз това казвам ,че е грешно грешно е ма не ми са прайте на философи ,че не всички много го разбирате ама само се пъните....
Споко де, спокоен съм обаче как да обясня ,че съм разбрал грешката си, знам си, не е нужно да ме подиграят, нали тука всички сме колеги и трябва да се учим един от друг а не да си се подиграваме помежду си ,че УЖ да научим нещо.
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Е как........ с тия рейтинги всеки бърза да набие мнения, та дано стане значим и оборотен. Това е,butnik написа: Забелязвам,че се стремиш към някакво трупане на мнения,понеже и в други теми се включваш неадекватно,съвета ми е да пропускаш даване на акъли по каквито и да е риболовни питания поне на този етап.Съжалявам,че ти пиша всичко това,но приеми този съвет,колкото и да ти се иска да ме напсуваш.
всеки комплексар и нищо непостигнал, тука се старае да е нещо. То е мерене на пи.ки, то е величаене, то е чудо. Чак си гледат "нашивките" и кой е по-по-най.....баси и смешниците. Щом си с малко мнения, значи не ставаш и нямаш право да правиш забележки......
макарата ми е на токушима (не знам точен модел) разглобих я и установих че е 4+1 лагера мерси за помощта
-
- фен клуб-скобар
Споко де, спокоен съм обаче как да обясня ,че съм разбрал грешката си, знам си, не е нужно да ме подиграят, нали тука всички сме колеги и трябва да се учим един от друг а не да си се подиграваме помежду си ,че УЖ да научим нещо.[/quote]
Забелязвам,че се стремиш към някакво трупане на мнения,понеже и в други теми се включваш неадекватно,съвета ми е да пропускаш даване на акъли по каквито и да е риболовни питания поне на този етап.Съжалявам,че ти пиша всичко това,но приеми този съвет,колкото и да ти се иска да ме напсуваш.[/quote]
Да стремя се към повече мнения за да придобия рейтинг щото ако съм си новобранец няма шанс да те отразят тука което си е тъпичко....и мненията които съм писал с цел натрупване не си ги измислям и не пиша неща които не съм чул,знам или в последствие разбрал.
И не не искам да те псувам и ще приема критиката ти понеже теб те уважавам (малко са такива във форума) не те познавам но такова мнение имам за теб
Забелязвам,че се стремиш към някакво трупане на мнения,понеже и в други теми се включваш неадекватно,съвета ми е да пропускаш даване на акъли по каквито и да е риболовни питания поне на този етап.Съжалявам,че ти пиша всичко това,но приеми този съвет,колкото и да ти се иска да ме напсуваш.[/quote]
Да стремя се към повече мнения за да придобия рейтинг щото ако съм си новобранец няма шанс да те отразят тука което си е тъпичко....и мненията които съм писал с цел натрупване не си ги измислям и не пиша неща които не съм чул,знам или в последствие разбрал.
И не не искам да те псувам и ще приема критиката ти понеже теб те уважавам (малко са такива във форума) не те познавам но такова мнение имам за теб
-
- фен клуб-скобар
Bethoven написа:Е как........ с тия рейтинги всеки бърза да набие мнения, та дано стане значим и оборотен. Това е,butnik написа: Забелязвам,че се стремиш към някакво трупане на мнения,понеже и в други теми се включваш неадекватно,съвета ми е да пропускаш даване на акъли по каквито и да е риболовни питания поне на този етап.Съжалявам,че ти пиша всичко това,но приеми този съвет,колкото и да ти се иска да ме напсуваш.
всеки комплексар и нищо непостигнал, тука се старае да е нещо. То е мерене на пи.ки, то е величаене, то е чудо. Чак си гледат "нашивките" и кой е по-по-най.....баси и смешниците. Щом си с малко мнения, значи не ставаш и нямаш право да правиш забележки......
Ако цитираш точно мен.. нищо ама нищо до тук не си познал

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Нямам нищо против момчето-NDimitrov,искам само да го предпазя от избързани съвети и мнения.Bethoven написа:Е как........ с тия рейтинги всеки бърза да набие мнения, та дано стане значим и оборотен. Това е,butnik написа: Забелязвам,че се стремиш към някакво трупане на мнения,понеже и в други теми се включваш неадекватно,съвета ми е да пропускаш даване на акъли по каквито и да е риболовни питания поне на този етап.Съжалявам,че ти пиша всичко това,но приеми този съвет,колкото и да ти се иска да ме напсуваш.
Бетовен,комплексар съм,нищо не съм постигнал за 52 години,добре,че е форума да си избивам комплекса на малката пи.ка иначе да съм се хвърлил под влака.
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Офффф.....Ице, не ме разбра бе пич. Въобще не съм имал тебе за пример. Ти си един от малкото в този форум, на които ценя и приемам мнението и критиката. Ставаше въпрос за тези бързо трупащите мнения и за някой от повярвалите си хора с "нашивки". А това че са натрупали мнения с ок, супер, браво, екстра......нищо не значи. Само си повдигат самочувствието.
Наздраве
Наздраве