Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Предложение за "Първенец *НА РИБА*" за годината
Модератор: dantho.mihov
- rino712
- ще става разбирач
Аз съм голям оптимист,НО специално за това не виждам как ще стане-годишен шампион!По добре сякаш си остават отделните състезания,приятелски,градски,национални и ако щете от форума-просто според мен не сме "дорасли"още за такова нещо-винаги за някого ще остане съмнение!Вижте какви разправии станаха със сома-рекорд и повече няма какво да кажа!
А иначе като идея е страхотно!НАСЛУКА!
А иначе като идея е страхотно!НАСЛУКА!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
нихт
Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Нед Юли 15, 2007 10:46 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- rino712
- ще става разбирач
Значи преди малко се върнах от едно малко язовирче около нас-уж шаран голям и таранка по 1кг ама късах само-кордите
та си мисля,че е по добре ако стане рибар на годината или от различни състезания победителят вместо да получава парична награда,нее ли по добре с дадена сума,а може и допълнителна да посочи даден водоем,който да се зариби макар и скромно!

- dimitar_
- сериозен играч
Харесва ми идеята за "Първенец на ..." , но начина на определяне , критериите по които ще се определят са много относителни , оставям това че всеки може да си "подсигури" всякакъв вид снимков материял , той в случая лъже само себе си , а и не знам как би застанал да си вземе наградата , рано или късно истината излиза ! От друга страна , дето се вика , ако човек не се похвали в този форум , където всеки знае къде те "сърби" , просто не знам друго място .
Може би е най - добре да определим една събота в разгара на лятото (втората седмица на юни или юли ) като среща на форума и там може да се спретне нещо като състезание със съответните грамоти и награди , примера го имаме , на Жребчево се получи добре .
Всичко е добре , приказките си вървят , но без пари не става нищо , Илия си го каза точно , банкова сметка и всеки да си внесе левчетата . Един вид като членски внос , а и тогава наистина ще си проличат колко са хората от форума ( ... малеиии , 9235 по 10 лева !!! ) , но по принцип съм забелязал , че българина най - обича да го черпят и да ходи на струване , и сбор , защото не се носи подарък , та не съм много оптимист ...
Но смятам , че все пак нещо ще измислите !
А за фанелките , няма какво да се чудим , поне аз ще си поръчам "на местна почва" , то логото е ясно , иначе преди две седмици се интересувах но още нещата са в процес на развитие ...
Може би е най - добре да определим една събота в разгара на лятото (втората седмица на юни или юли ) като среща на форума и там може да се спретне нещо като състезание със съответните грамоти и награди , примера го имаме , на Жребчево се получи добре .
Всичко е добре , приказките си вървят , но без пари не става нищо , Илия си го каза точно , банкова сметка и всеки да си внесе левчетата . Един вид като членски внос , а и тогава наистина ще си проличат колко са хората от форума ( ... малеиии , 9235 по 10 лева !!! ) , но по принцип съм забелязал , че българина най - обича да го черпят и да ходи на струване , и сбор , защото не се носи подарък , та не съм много оптимист ...
А за фанелките , няма какво да се чудим , поне аз ще си поръчам "на местна почва" , то логото е ясно , иначе преди две седмици се интересувах но още нещата са в процес на развитие ...
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Адашче,ти го измисли бе братле!dimitar_ написа:Харесва ми идеята за "Първенец на ..." , но начина на определяне , критериите по които ще се определят са много относителни .....
Може би е най - добре да определим една събота в разгара на лятото (втората седмица на юни или юли ) като среща на форума и там може да се спретне нещо като състезание със съответните грамоти и награди , примера го имаме , на Жребчево се получи добре . ...
.....
Други идеи????
edit: Гледай волейбола приятелю,не се рови из форумите!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ноу
Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Нед Юли 15, 2007 10:46 pm, променено общо 1 път.
Тинтири минтири...по добре да се тегли атоматично...като в тото един от съфорумците за рибар на месеца....и в края на годината пак...защото тук всички са равни...няма по-по-най...рибар
Днеска си хванал, ама утре гредаш на рибата опашката...
Защо да се принизяваме като някой бивши величия...дето носеха черни заргански пояси...титли и тям подобни епитети и местоимения...
Има си спортен риболов....и регламенти за провеждане на състезания...там или печелиш или не...
В любителския...тото или лотария трябва да има...издърпат ти името...и няма значение дали си на 9 или 99 години...важното е да си рибар и да обичаш риболова...
Днеска си хванал, ама утре гредаш на рибата опашката...
Защо да се принизяваме като някой бивши величия...дето носеха черни заргански пояси...титли и тям подобни епитети и местоимения...
Има си спортен риболов....и регламенти за провеждане на състезания...там или печелиш или не...
В любителския...тото или лотария трябва да има...издърпат ти името...и няма значение дали си на 9 или 99 години...важното е да си рибар и да обичаш риболова...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
нихт
- dimitar_
- сериозен играч
Ти не се шашкай , ако с тебе си бием дузпи , значи всичко е наред , ние сме на среща на форума и сме част от програмата...
Това го пиша от после , то май може и ВСК-аса да си направим , ама като се знаеме ... , смеем ли ?!
Това го пиша от после , то май може и ВСК-аса да си направим , ама като се знаеме ... , смеем ли ?!
Последно промяна от dimitar_ на Нед Юли 15, 2007 10:08 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
но,компренде
Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Нед Юли 15, 2007 10:47 pm, променено общо 1 път.