Предложение за "Първенец *НА РИБА*" за годината

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Предложение за "Първенец *НА РИБА*" за годината

Мнение от sapuna »

Отдавна ми се върти подобна идея в главата,но все не се наканих да дам едно предложение.По-точно надявах се някой друг да се сети.Значи мисля си следното:
Много сме,някои се познаваме,с някои тепърва предстои да се опознаем.Постоянно се ровим тук,търсим информация,споделяме такава и понякога се и попохвалваме.Дано всички да пишем само в този раздел-"Успешен".Идеята ми е да определяме риболовец на сайта за годината.Като начало може да отворим една банкова сметчица,където да внасяме нещо като членски внос/колкото и символична да е сумата все пак сме хиляди/.Нагърбваме един от нас да се занимава с тази процедура и хукваме по водоемите!Критериите ще си ги определяме ние.В смисъл-вид риболов,вид риба и т.н.Събрали сме се от цяла България,така че можем да си спретнем и нещо като комисия по надзора-снимковият материал според мен ще е достатъчен,но за да няма недоволни може и да се прецезират трофейните екземпляри!Отваряме един нов раздел.примерно "кандидат НА РИБА 2007" и там слагаме всяка кандидатура!На края на годината победителят е поощряван с награда!
Нищо сложно няма,просто трябва малко да си поразмърдаме мозъците и да определим няколко разтропани момчета за счетоводната дейност.Всичко друго постепенно ще си легне!Мислете и давай евентуални идеи!
Лично аз съм се спрял на Ачката-ANGEL 123.Според мен момчето е разтропано,с организаторски способности и чувство за отговорност!
Вие сте!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Troli

Мнение от Troli »

Предлагам себе си за касиер! :D :D :D Ако няма други желаещи,де! :D :D :D
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Аз съм за :smt023
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

А може ли аз да късам билетчетата?

Пък и като си помисля малко, ми идва на акъла дали да не започнем от следващата година. Ще питате за мотивите:
1.Няма кой да се мери с този 112 кг. сом за тази година . Наградата е предварително решена. К'во се очаква от нас? Да платим на човека 6-те години трернировка ли?
2.Каква е гаранцията ,че уловената /печеливша/риба не е някое бракониерско изпълнение? При тоя двоен стандарт,дето се вихри.....
3.При 75% сладководни ,как биха изплували останалите 25%морски риболовци?
4.Като опре работата до пари ,ще стане така ,че няма да можем да се четем,камо ли да се погледнем.
Не ме разбирайте погрешно.Аз казвам неща,дето повечето хора ще си ги помислят,но няма да ги изрекат,за да не ги вземат за дребнави и така ще си останат "герои" във форума. Разбирам и благородните , новаторски помисли на Сапуна.Да си новоизлюпен модератор ,трябва да измисляш и нови предизвикателства.
Май по-добре щеше да е да се организираме за една обща игра за в тотото. Джакпота си струва.....
Последно промяна от чуруликпенчо на Чет Юли 12, 2007 10:01 pm, променено общо 2 пъти.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Асен
новобранец
новобранец

Мнение от Асен »

Идейката е добра. Аз съм "За". Трябва да се доускосори и ще стане.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Ей го бе - веднага започна да действа ! Браво SAPUNE - идеята е добра , даже много добра !
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Може и да не е парична наградата, една две грамоти с медали
да се хлави човек на гостите са си достатъчни.

Иначе Софийската група си има касиер. :D Милчо (msn) и след всяка месечна среща, остатъка от сметката се слага при него, засега по спомени има около 90 лв. Та ето ви парите за грамотите.
Ама как се раполагам с чужди пари не е истина :lol: :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Не говорим за парична Иво,предложих за поощрителна-т.е. за шаран и амур примерно сопичка или макаричка и т.н.Много сме и можем да си позволим нещо от сорта.Грамотата си е резонна в случая!Дори задължителна,защото без нея наградата няма стойност.Само за пример-моята от Жребеца си ми е в рамка и на стената над монитора!
Идеите тепърва ще са на дневен ред!Само ги давайте!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Мисълта ми беше да не е нещо с висока цена, че стават разправии
:D

За всички риби трябва да важи, ако някой перне каракуда 2 кг си е достоино за уважение и награда :lol: :lol:
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

И аз мислех за нещо подобно , ама ми се стори ,че е някак си ненаправимо ! ама сега като чета и си мисля ,че не съм мислел само аз за това ! идеята е страхотна ! и аз бих помогнал с каквото мога !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

Щом ще има рибар на годината, трябва и карък на годината дада има :lol:
Аватар
ustata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ustata »

идеята си е супер , само че трябва да вкараме и малко самосазнание в това. иначе как ще разберем автентичността на снимките???? имам приятели арендатори , и само треба да им помогна като си вадят рибата , да си избера наии едрите парчета и да си нащракам малко снимки на различни места :roll: :roll: :roll: , или как да сам сигурен да речем че голямото рибе не е уловено на '' мек плетен монтаж'' :roll: този израз го прочетох неиде у форума :D мн ма изкефи :D :D :D иначе сам ЗА ,само треба да се поогладят тези неща.
Като нямаш това което искаш-искаи това което имаш
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Браво Сапуне :!:
Аз съм за тази идея, но трябва да се помисли за равностойни противници :idea: Според мен-не всички имат възможност (включително и аз(да кльонкат със лодка.Колкото до морския риболов, мисля че ще бъде равностоен на сладководния :smt039
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Sme6NIKa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Sme6NIKa »

Аз съм много за :supz: Може би наистина трябва да има отделни категории: сладководен и морски риболов или дори по вид улов. Вярвам, че ще се намерят по-учени от мен да го систематизират както си е редно. А за мен от сега е запазен КАРЪК НА ГОДИНАТА! :lol:
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MAESTROTO »

Идеята е интересна и я приемам.Особено с рекорди за различните видове риба.
Кефа цена няма!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”