Истината за Негован

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Re:

Мнение от jporlando »

mishkar написа:Шум, мърсотия (не говоря само за тази оставена от някой, като нас) - не ме привлича нито като гледка,нито като нищо...Вярвам ще се съгласиш, че единственият плюс е разстоянието до София :wink:
Така е колега,но незабравяй,че по време на забраната куцо и сакато е на Чепинци и Негован и затова е в това състояние :( ..... Там спокойно можеш да видиш анти-риболовци практикуващи с 10-на въдици та и повече.Можеш да си представиш последствията......Истината за Негован е,че е една прекрасна баластриера,която само господ все още я пази...и все пак тя оцелява,а за състоянието сме виновни ние!!!
Аватар
mishkar
новобранец
новобранец

Re: Истината за Негован

Мнение от mishkar »

Прав си....а и аз май повече ненавиждам какви мърльовци сме българите, отколкото този гьол.... Само се оплакваме, че всичко ни е ужасно...Карбовски бе казал, че сме единствения народ, който си измита пред вратата, а после си изхвърля пепелника през прозореца върху току-що изметеното. :oops:
memento
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от memento »

хубаво е че е блиско........рибата обаче хеч я нямя
а и тази мезерия дето е......
repair
новобранец
новобранец

Мнение от repair »

На Негован хубаво, ама някой да знае какво има на Негованка(има такова място близо до Павликени е, не прекалено далече от Велико Търново)?Понеже там не съм ходил за риба, пък не съм и пробвал ... А иначе мястото е много красиво
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”