Каква въдица да си купя

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Каква въдица да си купя

Мнение от hshopov »

darkuss написа:
hshopov написа:С подарения ти прът си мятай само и единствено на дъно! С акция до 180 грама е идеален за това и съвсем неефективен за плувка! За пръв път да не съм съгласен с ANTIVIK! Обърни внимание на първия ми пост в темата ти и помни,че с трици,маймуни не се ловят!
Писах на sapuna човека ми предлага болонези за по 60лв.
Ти си решаваш дали...или не! ТОЯГА с акция 180 и плувка означава отказване от плувкарския риболов,а не зарибяване по него!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
SuperMario45
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от SuperMario45 »

hshopov написа:ТОЯГА с акция 180 и плувка означава отказване от плувкарския риболов,а не зарибяване по него!
Колега ловил ли си като дете с бамбукова пръчка? Ако да, то тогава защо не си се отказал от риболова? Далеч съм от мисълта че още от малък си бил с Дайва или Шимано в ръце и от там е дошло влечението ти.
Лично аз първо съм минал през бамбуковата от там ми подариха една друга на 2 части която определено си е чисто сомаджийска и от там до сега още други и различни. Но въпреки че не бяха съвместими с дадения риболов, те не са ми отнели и грам влечението към него. Така че ако го има желанието, ако ще в ръцете си да имаш кол за домати, ти пак ще на реката и ще ловиш по един или друг начин... Така че стига с това - евтини такъми = отказване от риболова...
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Що бе Ице... :( ? Говоря за дъно, що тези 100 и кусур акция ще е бая тежка сопа и на плувка с нея ник`ъв шанс /най-малко ще му се откачи ръката, тези сопи с големите акции са бая тежички/.
Относно Бамбука...бе то и аз съм минал през него, ма на него не пишеше акция, а и не беше много тежък/верно имаше и по-леки и по-тежки :? /.
А момъка де пита, това за директен на река не е много добре, на реката обикновено има течение и ти трябва повече свобода да маневрираш - да отпускаш, да задържаш, да изтичаш. С директния това не става. Така че Голямата акция за дънарка с по-як такъм, диктисваш се до нея с директния, а телескопчето с макарето за река. Имай в предвид обаче, че хубавите и дълги директни са си бая скъпи и излизат извън тази граница 60 лв. за които Сапуна ти предлага болонези, нема ти стигнат паричките искам да кажа :wink: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

SuperMario45 написа:
hshopov написа:ТОЯГА с акция 180 и плувка означава отказване от плувкарския риболов,а не зарибяване по него!
Колега ловил ли си като дете с бамбукова пръчка? Ако да, то тогава защо не си се отказал от риболова? Далеч съм от мисълта че още от малък си бил с Дайва или Шимано в ръце и от там е дошло влечението ти.
Лично аз първо съм минал през бамбуковата от там ми подариха една друга на 2 части която определено си е чисто сомаджийска и от там до сега още други и различни. Но въпреки че не бяха съвместими с дадения риболов, те не са ми отнели и грам влечението към него. Така че ако го има желанието, ако ще в ръцете си да имаш кол за домати, ти пак ще на реката и ще ловиш по един или друг начин... Така че стига с това - евтини такъми = отказване от риболова...
Ако ще ме цитираш,поне гледай да прочетеш добре какво съм написал да не ти се смеят хората! Къде видя в поста ми дайва,шимано и скъп такъм???? Тежка тояга с акция 180 грама и плувка е мъчение а не удоволствие!!! ДА ловил съм с бамбукова пръчка и е 100000 пъти за предпочитане пред горната(за дъно) ако ще слагаш плувка! Най малкото...по лека е! Да изброявам ли и други причини??? Айде по сериозно ако обичаш и ако имаш предложение към колегата му го дай! Аз поне се опитвам да помогна! П.П. Прегледай и другите ми постове и виж кога съм говорил за скъпи такъми! Да използваш прът по предназначението му е удоволствие независимо дали е скъп или не!
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

antivik написа:Що бе Ице... :( ? Говоря за дъно, що тези 100 и кусур акция ще е бая тежка сопа и на плувка с нея ник`ъв шанс /най-малко ще му се откачи ръката, тези сопи с големите акции са бая тежички/.
Относно Бамбука...бе то и аз съм минал през него, ма на него не пишеше акция, а и не беше много тежък/верно имаше и по-леки и по-тежки :? /.
А момъка де пита, това за директен на река не е много добре, на реката обикновено има течение и ти трябва повече свобода да маневрираш - да отпускаш, да задържаш, да изтичаш. С директния това не става. Така че Голямата акция за дънарка с по-як такъм, диктисваш се до нея с директния, а телескопчето с макарето за река. Имай в предвид обаче, че хубавите и дълги директни са си бая скъпи и излизат извън тази граница 60 лв. за които Сапуна ти предлага болонези, нема ти стигнат паричките искам да кажа :wink: .
Викчо в контекста на диалога ви си помислих,че му казваш,че дънарката ще му свърши работа и за плувка! Към колегата пуснал темата: Разгледай и в секцията продавам във форума и ще намериш изгодни предложения!
riba4uk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от riba4uk »

Колега ако не си си купил вече, :fishing11: един фидер ще ти върши работа и за дъно и за плувка,има ги от 40 до 70лв с доста добро качество.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”