Неос Мармарас - Ситония
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- новобранец
Re: Неос Мармарас - Ситония
Аз имах само един тип раглу и него ползвах - бяло със син гръб. Бомбарда - плаваща, повод - 0.22 за силикона и 0.16 за червей.
Здравейте,
Когато рибата гони цвета на рагуто не е от голямо значение. Бомбардата трябва да е бавно потъваща а за повод бих те посъветвал да ползваш по дебел флурокарбон тъй като рибите имат остри зъби и лесно прегризват повода. Аз съм ловил и на прозрачни и на сини, селени, бели рагута. Хващал съм кокалита , дребни лаврачета и лефери. Последният път закачих един доста добър лефер но след 20 секундна борба гадината прегриза 0.25 флурокарбон без да ми остави никакъв шанс.
Когато рибата гони цвета на рагуто не е от голямо значение. Бомбардата трябва да е бавно потъваща а за повод бих те посъветвал да ползваш по дебел флурокарбон тъй като рибите имат остри зъби и лесно прегризват повода. Аз съм ловил и на прозрачни и на сини, селени, бели рагута. Хващал съм кокалита , дребни лаврачета и лефери. Последният път закачих един доста добър лефер но след 20 секундна борба гадината прегриза 0.25 флурокарбон без да ми остави никакъв шанс.
- njoyz
- научил се да хвърля
Ясно, ще взема от 2-3 основни цвята по няколко бройки, а иначе какъв размер да взема 5,5 или 6,5см, кой е по-универсален?
Hrabri je vodja narodu treb'o.
И на двата размера се хващат, по важно е рибата да е там. Трябва да я търсиш много рано сутрин, че щом пекне слънцето всичко приключва.
Успех.
Успех.
-
- новобранец
И аз останах с впечатлението, че като напече рибата спира да гони, но го свързвам с факта, че все повече хора влизаха да плуват. Според един местен рибар именно вибрациите от хората плашели рибите.