Неос Мармарас - Ситония

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

simeon_kostadinov
новобранец
новобранец

Re: Неос Мармарас - Ситония

Мнение от simeon_kostadinov »

Аз имах само един тип раглу и него ползвах - бяло със син гръб. Бомбарда - плаваща, повод - 0.22 за силикона и 0.16 за червей.
Муцков
новобранец
новобранец

Мнение от Муцков »

Здравейте,

Когато рибата гони цвета на рагуто не е от голямо значение. Бомбардата трябва да е бавно потъваща а за повод бих те посъветвал да ползваш по дебел флурокарбон тъй като рибите имат остри зъби и лесно прегризват повода. Аз съм ловил и на прозрачни и на сини, селени, бели рагута. Хващал съм кокалита , дребни лаврачета и лефери. Последният път закачих един доста добър лефер но след 20 секундна борба гадината прегриза 0.25 флурокарбон без да ми остави никакъв шанс.
Аватар
njoyz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от njoyz »

Ясно, ще взема от 2-3 основни цвята по няколко бройки, а иначе какъв размер да взема 5,5 или 6,5см, кой е по-универсален?
Hrabri je vodja narodu treb'o.
Муцков
новобранец
новобранец

Мнение от Муцков »

И на двата размера се хващат, по важно е рибата да е там. Трябва да я търсиш много рано сутрин, че щом пекне слънцето всичко приключва.
Успех.
simeon_kostadinov
новобранец
новобранец

Мнение от simeon_kostadinov »

И аз останах с впечатлението, че като напече рибата спира да гони, но го свързвам с факта, че все повече хора влизаха да плуват. Според един местен рибар именно вибрациите от хората плашели рибите.
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболов в Гърция (от брега)”