Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

За сайта - предложение към админа.
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега да те питам нещо ако може.Това сам ли го измисли или някои си те е излагал,а ти му вярваш?чуруликпенчо написа:Точно поради тази причина "Fishing-mania.com" имат доста по-малко членове. Там си имат такъв ВИП форум,дето само една групичка се подвизава , а "талаша" го ползват само да им снася информация.Според мен ще е по добре да се помисли за един скрит форум във форумите, в който ще може да влиза и вижда само от дадена група хора.
.

Не дърпай ...... за ......
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Баруте,ако някой намира нещо общо между егоизма и грандоманщината , може и да се съглася с последния ти пост. Все пак, аз споделих доста важна и достоверна информация за заргана.Не мислиш ли ,че повечето от тъй наречените риболовци по цял ден висят пред компа и чакат някой ахмак като мен /дето пробва почти всеки ден/ да им снесе като тръгне рибата? Ако някой очаква да му кажа и къде да лови ,то много греши. Всеки си има глава на раменете и спокойно може да си потърси подходящото за него място. Днес някои се сърдят , че не съм им казал добро място за риболов.Ами ако утре се разсърдят,че не съм им хванал и занесъл в къщи риба,пак ли в мен ще е вината?
Не е необходимо да се прави "лов на вещици" само защото някой не е съгласен с разни недомислици и го казва открито .
Не е необходимо да се прави "лов на вещици" само защото някой не е съгласен с разни недомислици и го казва открито .
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Дано не ставам много нахален.Колега,от къде я имаш тази информация и колко е достоверна?AAAAAA написа:чуруликпенчо написа:Точно поради тази причина "Fishing-mania.com" имат доста по-малко членове. Там си имат такъв ВИП форум,дето само една групичка се подвизава , а "талаша" го ползват само да им снася информация.Според мен ще е по добре да се помисли за един скрит форум във форумите, в който ще може да влиза и вижда само от дадена група хора.
.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
В никакъв случай не си нахален,но досаждаш с глупави въпроси. Ако толкова те интересува ,просто открий сам отговора.Дано не ставам много нахален.Колега,от къде я имаш тази информация и колко е достоверна?
П.П. Хайде сега пак кажете ,че не споделям информация?
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Извинявай,че ти досаждам,но просто говориш ГЛУПОСТИ та реших да видя излагали ли са те или сам си го измисли това. 
Споделяш информация ма да ти имам информацията аз,дезинформация по-може да се каже.

Споделяш информация ма да ти имам информацията аз,дезинформация по-може да се каже.

Последно промяна от AAAAAA на Пет Юли 27, 2007 11:55 am, променено общо 1 път.
Ако имаш мен в предвид ще ти кажа едно нещо - няма голям смисъл да се насажда напрежение между форумите,писал сам го това преди години ма на никoй не му дреме.Едно е да си драскаме за ташак,а съвсем друго в сериозни теми като тая да се развихрят разни басни.Как да е,ше се опитам да си трая,че файда голяма няма.Ivak написа:Я имало още един като мен дето неможел да не се омеша в калабалъка на скандала![]()

Нема,нема па току се ебе майкатаIvak написа:Що да си траеш , и аз съм на същото мнение.
За всеки влак си има пътници.
Не можах да се сдържа да не драсна нещо като видях ентусиазна с който се бухна в скандала![]()
![]()

Да прочетох това...и се чудя защо все едни и същи неща се въртят....
Омръзна ми да споря за едно и също ...с едни и същи хора...
Разни хора...разни идеали...
Само "Не яжте" чуруликпенчо...това което му е на сърцето , му е и на устата...
Изхода е един, като не Ви харесва ТУК...прави си САЙД с Форуми/ако можете/...където всеки сам ще си е сайбия...рано или късно...ПЪРВИТЕ ще паднат в кърви...последните ще станат първи...или пак ще си останат последни...-

Омръзна ми да споря за едно и също ...с едни и същи хора...

Разни хора...разни идеали...

Само "Не яжте" чуруликпенчо...това което му е на сърцето , му е и на устата...

Изхода е един, като не Ви харесва ТУК...прави си САЙД с Форуми/ако можете/...където всеки сам ще си е сайбия...рано или късно...ПЪРВИТЕ ще паднат в кърви...последните ще станат първи...или пак ще си останат последни...-

Последно промяна от batmilen на Пет Юли 27, 2007 4:51 pm, променено общо 1 път.