За сайта - предложение към админа.

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

По добре нещета да си останат така . :arrow: Ходих на риба на едно място ама няма да кажа къде защото съм егоист а други и толкова не пишат :lol: :lol: :lol: Останалото на ЛС на другарчета .Ами то така не е ли същото, да си пишеш с група хора на ЛС или skype.
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

barutchiqta има право до някъде, идеята не е лоша. Ама е и нож с две остриета, хубаво трябва да се помисли. Ако идеята се финализира, то най-добре да се пусне гласуване. Вече сме доста народ. Като има промени, то нека да стават (или да не стават) чрез гласуване.
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Какво не му харесвате на форума, бе?!
Екстра си е, а ако има тайна стая-
ще стана хакер да надзъртам през ключалката. :D :D :D
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

чуруликпенчо написа:
Според мен ще е по добре да се помисли за един скрит форум във форумите, в който ще може да влиза и вижда само от дадена група хора.
Точно поради тази причина "Fishing-mania.com" имат доста по-малко членове. Там си имат такъв ВИП форум,дето само една групичка се подвизава , а "талаша" го ползват само да им снася информация.
.
Колега да те питам нещо ако може.Това сам ли го измисли или някои си те е излагал,а ти му вярваш? :?:
Не дърпай ...... за ......
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Баруте,ако някой намира нещо общо между егоизма и грандоманщината , може и да се съглася с последния ти пост. Все пак, аз споделих доста важна и достоверна информация за заргана.Не мислиш ли ,че повечето от тъй наречените риболовци по цял ден висят пред компа и чакат някой ахмак като мен /дето пробва почти всеки ден/ да им снесе като тръгне рибата? Ако някой очаква да му кажа и къде да лови ,то много греши. Всеки си има глава на раменете и спокойно може да си потърси подходящото за него място. Днес някои се сърдят , че не съм им казал добро място за риболов.Ами ако утре се разсърдят,че не съм им хванал и занесъл в къщи риба,пак ли в мен ще е вината?
Не е необходимо да се прави "лов на вещици" само защото някой не е съгласен с разни недомислици и го казва открито .
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

AAAAAA написа:
чуруликпенчо написа:
Според мен ще е по добре да се помисли за един скрит форум във форумите, в който ще може да влиза и вижда само от дадена група хора.
Точно поради тази причина "Fishing-mania.com" имат доста по-малко членове. Там си имат такъв ВИП форум,дето само една групичка се подвизава , а "талаша" го ползват само да им снася информация.
.
Дано не ставам много нахален.Колега,от къде я имаш тази информация и колко е достоверна?
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Я имало още един като мен дето неможел да не се омеша в калабалъка на скандала :lol: :lol:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Дано не ставам много нахален.Колега,от къде я имаш тази информация и колко е достоверна?
В никакъв случай не си нахален,но досаждаш с глупави въпроси. Ако толкова те интересува ,просто открий сам отговора.

П.П. Хайде сега пак кажете ,че не споделям информация?
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Извинявай,че ти досаждам,но просто говориш ГЛУПОСТИ та реших да видя излагали ли са те или сам си го измисли това. :D

Споделяш информация ма да ти имам информацията аз,дезинформация по-може да се каже. :lol:
Последно промяна от AAAAAA на Пет Юли 27, 2007 11:55 am, променено общо 1 път.
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Ivak написа:Я имало още един като мен дето неможел да не се омеша в калабалъка на скандала :lol: :lol:
Ако имаш мен в предвид ще ти кажа едно нещо - няма голям смисъл да се насажда напрежение между форумите,писал сам го това преди години ма на никoй не му дреме.Едно е да си драскаме за ташак,а съвсем друго в сериозни теми като тая да се развихрят разни басни.Как да е,ше се опитам да си трая,че файда голяма няма. :wink:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Що да си траеш , и аз съм на същото мнение.
За всеки влак си има пътници.:wink:

Не можах да се сдържа да не драсна нещо като видях ентусиазна с който се бухна в скандала :lol: :lol: :lol:
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Ivak написа:Що да си траеш , и аз съм на същото мнение.
За всеки влак си има пътници.:wink:

Не можах да се сдържа да не драсна нещо като видях ентусиазна с който се бухна в скандала :lol: :lol: :lol:
Нема,нема па току се ебе майката :wink: както са казали хората.Ако ше е сериозна тема в сериозен подфорум БИ ТРЯБВАЛО да няма басни от този род,ако просто си пишем за сеира................ВЪТРЕ САМ ВЕДНАГА. :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Да прочетох това...и се чудя защо все едни и същи неща се въртят.... :lol:

Омръзна ми да споря за едно и също ...с едни и същи хора... :lol:

Разни хора...разни идеали... :lol:

Само "Не яжте" чуруликпенчо...това което му е на сърцето , му е и на устата... :lol:

Изхода е един, като не Ви харесва ТУК...прави си САЙД с Форуми/ако можете/...където всеки сам ще си е сайбия...рано или късно...ПЪРВИТЕ ще паднат в кърви...последните ще станат първи...или пак ще си останат последни...- :wink:
Последно промяна от batmilen на Пет Юли 27, 2007 4:51 pm, променено общо 1 път.
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

:shock: Е толко ли боли от един въпрос па да питам аз?Ни сам се заял,ни сам обиждал,ни нищо,то да не ви пита човек нещо. :? :? :? Ако бях треснал нещо от рода на СМЕНИ ДИЛАRА,ЧЕ НЕ ТИ ПОНАСЯ ТРЕВАТА.............е едно.................бе кво и аз,прав е,не един ми 16 скрити има и раздават покани само на синеоки с малки чурки. :twisted:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Май верно ще е това що рече О4о за тебе... :wink:
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”