За сайта - предложение към админа.

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

saksi
фен клуб-скобар

За сайта - предложение към админа.

Мнение от saksi »

Нали обикалям надлъж и нашир водоемите из България и съм много контактен(нахален) :lol:, съм говорил с много колеги .
Голяма част от тях четат форума без да са регистрирани,други са регистрирани и само четат ,без да пишат.Има и трети ,които пишат веднъж на шест месеца.
Във връзка с това имам няколко предложения:
1. Да не може да се влезне в сайта без да си регистриран.
2. Съфорумец не писал нищо повече от два месеца ,автоматично да се банне.
3.В краен случай сайта да стане платен (SMS),макар и символично,да кажем 1.20лв. на шест месеца.
Пиша всичко това ,защото се чувствам глупак ,като някои ми разправят как четат форума ,и се кефят като не пишат нищо.
Отъкъде накъде ,ще снасям инфо на някои си.
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Колкото е по- свободен сайта ще е с повече мнения и по- интересен, а при груби нарушения може да се махне някой например за месец да не може да пише- има си цензури за тая работа.

ПП. А воайорите са много- затова народа се цъклеше на Биг Брадър...! :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

В админ панела на форума има отметка "видим само от регистрирани потребители".Наистина,тя е желателна!Може да се остави примерно само един раздел или една тема видими/за възбуждане на апетита/.В момента е ограничено само писането от нерегистрирани.Функцията за автоматично банване при неактивност на потребителя мисля,че е излишна-по точно трудно изпълнима.На нейно място може да се помисли за въвеждане на някаква рейтингова система,но тогава всеки ще се юрне да трупа мнения и хаосът ще е по-голям и от сегашния.За сайт с 10 000 потребители някак си са малко един администратор и няколко модератора.Като за начало може да се наблегне на FAQ секцията.Нуждаем се от класифицирани правила,а те липсват!Няколко добавени реда код ще са от полза на всички ни! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Dotuk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Dotuk »

Няма ден в който да не чета форума, но рядко пиша, по простата причина ,че едва ли мога дам компетентно мнение.Рядко имам възможност да ходя и точно това е причината да се "вслушвам" в по-опитните.Вярно е ,че човек сам отсища мненията.Още помня един съвет на "Сапуна "( за замръзнала царевица в чашка).И ми е по-добре засега да питам, отколкото да "разбирам от всичко".Това, че не всеки пише редовно едва ли го прави недостоен потребител.
Желая на всички колеги един успешен летен сезон :)
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

И аз това казвам:
Ако някой не иска да му четат мнението- да го драсне на тоалетната хартия преди употреба...! :D :D :D
не че всички мнения са поучителни де, но който чете от 1000 неща ще отбере и нещо за него. Май призива е всеки да си земе фото или GSM с камера и с кабелче да ни пуска снимки след всеки излет.

ПП. И стига с тоя скапан release да карате хората да си пускат улова. Да го ядат кормораните после ли.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Подкрепям сакси с две ръце! Отдавна не съм писъл в успешни и няма да пиша, не защото нямам а защото вътрешния ми глас така говори ...... и на много други съфорумци :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Пичове не са страшни непишещите некомпетентни рибари.....страшни са непишещите компетентни браконйери.....а това кой какъв е няма как да се отсее.... :(
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

1. Да не може да се влезне в сайта без да си регистриран.
2. Съфорумец не писал нищо повече от два месеца ,автоматично да се банне.
3.В краен случай сайта да стане платен (SMS),макар и символично,да кажем 1.20лв. на шест месеца.
Малко съм скептик по този въпрос защото:
1.Има ли смисъл да се регистрираш някъде ако не знаеш какво има вътре и за какво става въпрос ?
2.Ако си бил ангажиран с нещо по-важно,не си ходил за риба или си имал някаква важна причина да не пишеш,какво ще правиш? Ще пишеш молба до админа да те възстанови ли? Или щеш не щеш ще пишеш каквито и да са глупости , за да не те баннат?
3.Не съм за 1,20лв. на 6 месеца,но ако сайта стане платен,аз ще съм първия ,който ще вдигне гълъбите. Звучи ми доста тъпо хем да давам мнения,хем да си плащам за това. Тук да не би да е кабинет на психотерапевт ,че да си плащаш ,за да те слушат? Гаранция ,че на първия месец още 2/3 от хората ще зарежат сайта,от което естествено никой няма полза/освен конкурентните риболовни сайтове/.
Не знам защо така се получава,ама като ни доскучае или нямаме какво да кажем ,все за шашкънии мислим.Не е ли по-добре да набием кучето и да изчакаме до сутринта? :roll: :roll:
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

и на мен нещо не ми допада предложението !

по добре да си остане така ! но да се обновяват по често някои секций , като "последни новини" примерно ! или ЧАТ ! да се въстанови ! така ще може като сме онлайн всички да си пишем по бързо и ще е по забавно и др. :roll: има регистрирани колеги който са по за няколко месеца в чужбина и нема как да влезнат в сайта -да няма да ги банн ? :roll:

според мен е безмисленно да се предприемат такива мерки !

По добре ще е да се направи секция ЗАРИБЯВАНЕ ! някой сериозен да се наеми с товара ! да се направи една офанзива за сабиране на средства за зарибяване на БГ язовири :idea: :!: Нека се мислят такива подобни работи :idea: , аз лично работя по въпроса и дано да станат някой работи та другата седмица в петък да се започне някаква акция по сабиране на средства за зарибяване ! ...... sorry че малко се отклоних от темата ! моля да бъда извинен ! :!:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Според мен ще е по добре да се помисли за един скрит форум във форумите, в който ще може да влиза и вижда само от дадена група хора.За постъпването на нови хора във групата да става или с препоръка или с гласуване на болшенството от групата.Такъв форум ще стимулира новите потребители да се докажат, за да станат членове и те във скрития форум.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

barutchiata написа:Според мен ще е по добре да се помисли за един скрит форум във форумите, в който ще може да влиза и вижда само от дадена група хора.За постъпването на нови хора във групата да става или с препоръка или с гласуване на болшенството от групата.Такъв форум ще стимулира новите потребители да се докажат, за да станат членове и те във скрития форум.

Малко не схващам целта ! Какво ще представлява скрития форум ? скриване на някой раздели ли ? Как ще се стимолират новите потребители та да искат да са в скрития форум ? като се скрива информация от потребителите , не мисля че ще се стемулират ?а че ще пишат повече безмислени мнения ! и ще доведе до скарване на тези който не се познават !

Каква ще е целта на скрития форум ? Какво ще е съдаржанието му ?
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

barutchiata написа:Според мен ще е по добре да се помисли за един скрит форум във форумите, в който ще може да влиза и вижда само от дадена група хора.За постъпването на нови хора във групата да става или с препоръка или с гласуване на болшенството от групата.Такъв форум ще стимулира новите потребители да се докажат, за да станат членове и те във скрития форум.
Моите уважения barutchiata , обаче за пръв път ми се случва да чета пълни глупости, написани лично от тебе ! Иначе това си е ваша работа - няма лошо :!: :shock: От 9524 потребители кои и колко ще имат тая привилегия .....а те новите потребители де , колко време ще им трябва да витаят из форума , за да станат достойни за нещо по така :?: ...или ще е по метода на "подразбирането" :idea:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Според мен ще е по добре да се помисли за един скрит форум във форумите, в който ще може да влиза и вижда само от дадена група хора.
Точно поради тази причина "Fishing-mania.com" имат доста по-малко членове. Там си имат такъв ВИП форум,дето само една групичка се подвизава , а "талаша" го ползват само да им снася информация.
И тук ли ще се прави "масонство"? А може би "развит социализъм"?
По-добрия вариант за комуникация ще е да се върне чата,но от това ще пострадат темите,което няма да е добре за сайта. Я най-добре оставете нещата такива , каквито са .
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Барута искаше да каже,че подобна скрита секция ще е видима само за регистрирани!Не виждам нищо лошо в това-дори подкрепям!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Е,к'во сега ,и на хаптали ли ще ни правите? Много ясно си е написано:
скрит форум във форумите, в който ще може да влиза и вижда само от дадена група хора.За постъпването на нови хора във групата да става или с препоръка или с гласуване на болшенството от групата.
Остана само да се напише,че ще се посвещавате и в рицарство. Айде,холам,и такива сме ги виждали.......
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”