Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кеп
Модератор: dantho.mihov
- ceno cenov
- разбира нещата
-
- разбира нещата
КРОКО ,ти и мен си ме питал доста пъти как да си хванеш голям шаран и понеже си ми градски и видях че си на 14год ти предложих да те взема с мен за риба някой ден но ти ми отказа.Сега кеп нямам но мога да ти дам мрежа за 5 кепа ,малко труд от твоя страна и си направи.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е сега получи кеп, макара от другия форум.
Какво ще е следващото желание, да се подготвя.
Всяко едно нещо трябва да се заслужи, ако не си платиш нета или си платиш ограничен достъп, ще ти останат пари за един малък кеп
На мен никой не ми е помагал, и нищо не ми е давал в детството четях книги за риболов и по рисунките в тях съм си правил въдици, кепове, и всякакви такъми.
Какво ще е следващото желание, да се подготвя.
Всяко едно нещо трябва да се заслужи, ако не си платиш нета или си платиш ограничен достъп, ще ти останат пари за един малък кеп

На мен никой не ми е помагал, и нищо не ми е давал в детството четях книги за риболов и по рисунките в тях съм си правил въдици, кепове, и всякакви такъми.

- ceno cenov
- разбира нещата
Искаше ми се и тук да помогна но жалкоman1966 написа:Гледам че тука има колеги с добри души-аве случайно да имате некоя Ямаха-къмто 9 коня,може и двутактова-секи път ще пия по едно за здравето на човека откликнал на молбата ми...![]()

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- man1966
- ще става разбирач
Цено-за един кон нема да разваляме дослука сега-даже нема да те мъча да ми го пращаш-ши дойда да си го зема....ceno cenov написа:Искаше ми се и тук да помогна но жалкоman1966 написа:Гледам че тука има колеги с добри души-аве случайно да имате некоя Ямаха-къмто 9 коня,може и двутактова-секи път ще пия по едно за здравето на човека откликнал на молбата ми...![]()
Моя е Selva а и е само 8к.с. Ма кво да се праи сам ще си пия по едно за здраве

Я елате рибенца при батко...
- ceno cenov
- разбира нещата
Заповядай да се повозиш!man1966 написа:Цено-за един кон нема да разваляме дослука сега-даже нема да те мъча да ми го пращаш-ши дойда да си го зема....ceno cenov написа:Искаше ми се и тук да помогна но жалкоman1966 написа:Гледам че тука има колеги с добри души-аве случайно да имате некоя Ямаха-къмто 9 коня,може и двутактова-секи път ще пия по едно за здравето на човека откликнал на молбата ми...![]()
Моя е Selva а и е само 8к.с. Ма кво да се праи сам ще си пия по едно за здраве
![]()
![]()

- ceno cenov
- разбира нещата
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е това е предложение, даже презарвативи няма да носиш ние си имаме
, доно е шега цялата работа, че иначе си е циста проституция това, ебах ти футболиста ще стане от тоя плачко 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.