Кеп

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

KrOkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KrOkO »

Цецо ще дам адрес ако някой смята да ми прати не съм такъф наистина се нуждая ас никога няма да излъжа за такова нещо защото Господ ще ме накаже
Изображение
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

KrOkO прати ми на ЛС адреса си да ти пратя един кеп.
От тук на там си помисли дали избрания от теб начин на живот е правилен...................... :(
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

КРОКО ,ти и мен си ме питал доста пъти как да си хванеш голям шаран и понеже си ми градски и видях че си на 14год ти предложих да те взема с мен за риба някой ден но ти ми отказа.Сега кеп нямам но мога да ти дам мрежа за 5 кепа ,малко труд от твоя страна и си направи.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Е сега получи кеп, макара от другия форум.
Какво ще е следващото желание, да се подготвя.

Всяко едно нещо трябва да се заслужи, ако не си платиш нета или си платиш ограничен достъп, ще ти останат пари за един малък кеп :wink:

На мен никой не ми е помагал, и нищо не ми е давал в детството четях книги за риболов и по рисунките в тях съм си правил въдици, кепове, и всякакви такъми. :wink:
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Гледам че тука има колеги с добри души-аве случайно да имате некоя Ямаха-къмто 9 коня,може и двутактова-секи път ще пия по едно за здравето на човека откликнал на молбата ми... :oops: :lol:
Я елате рибенца при батко...
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Абе имам едно Меркюри 4 к.с. 4 такта и се чудя дали С Marko можем да тролим заедно в неговата лодка :roll: :lol: :lol:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

man1966 написа:Гледам че тука има колеги с добри души-аве случайно да имате некоя Ямаха-къмто 9 коня,може и двутактова-секи път ще пия по едно за здравето на човека откликнал на молбата ми... :oops: :lol:
Искаше ми се и тук да помогна но жалко :cry: Моя е Selva а и е само 8к.с. Ма кво да се праи сам ще си пия по едно за здраве :lol:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

мааалко минавам 100-те (къде 110 съм) :lol: :lol: :lol:

Айде и аз ще пия едно за здраве и за кадем , таман си търсех повод за довечера :lol: :lol: :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: :lol: :lol: Абе и аз да питам :?: Купих на детето лодка за 22 лева .... 1.20 транспортна дължина с двойно надоваемо дъно :roll: обаче лапето не проявява интерес и се чудех докато поотрасне малко дали може някой да ми ослужи за малко с двигател :smt017 да покльнкам до де не е свършило лятото :oops: Тия дето се отзоват няма да пиа за тях :roll: ама ще кръстя някоя риба за зраве :idea: И на Ивака бих услужил с лодката ако има нужда :smt047 :smt047 :smt047
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

ceno cenov написа:
man1966 написа:Гледам че тука има колеги с добри души-аве случайно да имате некоя Ямаха-къмто 9 коня,може и двутактова-секи път ще пия по едно за здравето на човека откликнал на молбата ми... :oops: :lol:
Искаше ми се и тук да помогна но жалко :cry: Моя е Selva а и е само 8к.с. Ма кво да се праи сам ще си пия по едно за здраве :lol:
Цено-за един кон нема да разваляме дослука сега-даже нема да те мъча да ми го пращаш-ши дойда да си го зема.... :lol: :lol: :lol:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

man1966 написа:
ceno cenov написа:
Цено-за един кон нема да разваляме дослука сега-даже нема да те мъча да ми го пращаш-ши дойда да си го зема.... :lol: :lol: :lol:
Заповядай да се повозиш! :lol: Ако некои има мерак за една щека на 9м. маи беше Мавер да се обади. Да внимава кои се обажда :idea: Давам я на първия които ми хареса :idea: :wink:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Може и да е Броунинг :roll: аз само веднъж лових с нея
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Пичове,днес ми подариха 1резервна гума за Паджеро-ама дългата база :D ,та дайте да съберем 1цяло Паджеро и го подаряваме на най закъсалия рибар или на който вие кажете.
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

кажи какво още ти трябва !
нека се видим и получаваш на куп всичко :)
кепа е хубав телескопичен !! една две малки дупки но ако кажеш мога да ти го изкърпя преди това !!
не се шегувам говоря сериозно !
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Е това е предложение, даже презарвативи няма да носиш ние си имаме :lol: , доно е шега цялата работа, че иначе си е циста проституция това, ебах ти футболиста ще стане от тоя плачко :twisted:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”