Кеп

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

KrOkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Кеп

Мнение от KrOkO »

,
Последно промяна от KrOkO на Съб Авг 11, 2007 2:03 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

...

Мнение от zapalen_92 »

Добре поне кажи от каде си?Че хората да се ориентират поне и да се съобразяват с местожителството.Има ефтини кепове аз на скоро си взех един 13-15 лв. :)
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Моя пък го взех за 8лв.и ловя с звънчета ...
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Не е ли по-добре първо кеп, а след това сигнализатор.Кепът е много по-належащ от сигнализатора.Вземи пример от CERRUTI :smt023
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Братлеееее ставаш банален и я съм на 17 ма си кинем гъзо от работа на строежо за 30лв на ден
Така че намирай работа с молби не става[ :wink: :!:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

май на скоро си проси макара в друг форум,ами аз имам излишна лодка и сонар да ти ги дам ,а.а колица да ходиш за риба нещеш ли.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ами то с молби и сълзи далече се стига :lol:

Ако си от Русе, идваш 3-4 пъти да ми мъкнеш багажа по Дунава и получаваш кеп+ сигнализатор+ информация за местата.

Багажа ми гони 100-те кг :wink:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

KrOkO извинявай за въпроса може да е малко груб но:Ти да не си рома?,щото те така-"господ здраве да ти дава,господ вижда дай 20ст. и т.н."ако не беше споменал "сигнализатор"мисля че 100%някой колега щеше да се отзове......
KrOkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KrOkO »

Колега жестоко се бъркаш аз съм анти ромите,но просто исках да видя дали някой е с по добра доша явно сички не ви интересува смеете се а незнаете въобще какво ми е на мене и щях да ида на работа но намериих една работа кадето дишаш постоянно сяра и ас предпочетох да си паза здравето се пак тренироам футбол и здраветео не се купува моляви още 1 надявам се някой да се отзове :roll:
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

KrOkO написа:Колега жестоко се бъркаш аз съм анти ромите,но просто исках да видя дали някой е с по добра доша явно сички не ви интересува смеете се а незнаете въобще какво ми е на мене и щях да ида на работа но намериих една работа кадето дишаш постоянно сяра и ас предпочетох да си паза здравето се пак тренироам футбол и здраветео не се купува моляви още 1 надявам се някой да се отзове :roll:
Добре бе човек,питаха те от кой град си и не казваш.....и чуй пак какво ще ти кажа,зарежи сигнализатора,по добре хубав кеп отколкото евтин сигнализатор който звънче от бушон го превъзхожда в някои случаи.по евтин сигнализатор от 15лв.аз не съм виждал а за 10-15лв.съм виждал доста прилични кепчета.Аз когато бях на твоята възраст и по цял ден обикаляхме Струма до с.Студена с въдици,с братовчетми си направихме кеп от тея мрежите от лук и картофи вярно не беше згъваем но си вършеше работа-пръчка,дебела стоманена тел за обръч и мрежата.....
Изображение
KrOkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KrOkO »

От Пловдив съм приятел просто сигнализатора искам да си направя кефа и бес тва ми дадоха тия пари да сиго купа
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

абе мен ме побарка по скаипа един монтаж му го описвам със сички подробности ако беше ходил 2 3 пъри за риба ще ше да разбере сигорно един час му пишех каде се слага оловото на косъма леле побърка ме и мен пита да ли имам сигнализатор в повече казах му от каде да си земе евтин косъм ми иска да му давам че незнаел колко пари ще му излезе монтажа сега пък кеп иска хаха е напраи си сам един не е трудно а CERRUTI е мого прав аз от 5 6 месеца ловя със сигнализатори а ходя за риба от десетина години . Ти искаш сега сичко на куп да имаш нови монтажи сиганлизатори въдици макари . след време ще искаш някои и щека да ти подари че си прочел че мн ловят с тях. Не стааа така брат сичко с времето си
Изображение
KrOkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KrOkO »

Митаче помолих те и ти м каза че нямаш не съм ти искал повече нищо мислех че можеш да ми помогнеш,но явно нямаш в повече разбрах те и за това моля колегите простонеискам нищо освен 1 кеп нищо друго!!!
Изображение
Аватар
bisko71
новобранец
новобранец

Мнение от bisko71 »

Аз имам сгъваем кеп с 2м. телескопична дръжка и го купих от магазин за 1 лев- наистина ловя таранки и костури по 250- 500 г. в язовира и досега не съм изпускал рибе заради кепчето- 7.50 му беше цената. :D
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Абе тоз KrOkO ви праи на баламурници, ама вие не се усещате. Не му се връзваите. Кои знае как се смее на словоизляниата ви.
Ако толкоз е закъсъл щеше поне една своя снимка да пусне, адреса да си каже и тн................ Ама и вие сте едни душички.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”