Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кеп
Модератор: dantho.mihov
- zapalen_92
- разбира нещата
...
Добре поне кажи от каде си?Че хората да се ориентират поне и да се съобразяват с местожителството.Има ефтини кепове аз на скоро си взех един 13-15 лв. 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Колега жестоко се бъркаш аз съм анти ромите,но просто исках да видя дали някой е с по добра доша явно сички не ви интересува смеете се а незнаете въобще какво ми е на мене и щях да ида на работа но намериих една работа кадето дишаш постоянно сяра и ас предпочетох да си паза здравето се пак тренироам футбол и здраветео не се купува моляви още 1 надявам се някой да се отзове 

- CERRUTI
- сериозен играч
Добре бе човек,питаха те от кой град си и не казваш.....и чуй пак какво ще ти кажа,зарежи сигнализатора,по добре хубав кеп отколкото евтин сигнализатор който звънче от бушон го превъзхожда в някои случаи.по евтин сигнализатор от 15лв.аз не съм виждал а за 10-15лв.съм виждал доста прилични кепчета.Аз когато бях на твоята възраст и по цял ден обикаляхме Струма до с.Студена с въдици,с братовчетми си направихме кеп от тея мрежите от лук и картофи вярно не беше згъваем но си вършеше работа-пръчка,дебела стоманена тел за обръч и мрежата.....KrOkO написа:Колега жестоко се бъркаш аз съм анти ромите,но просто исках да видя дали някой е с по добра доша явно сички не ви интересува смеете се а незнаете въобще какво ми е на мене и щях да ида на работа но намериих една работа кадето дишаш постоянно сяра и ас предпочетох да си паза здравето се пак тренироам футбол и здраветео не се купува моляви още 1 надявам се някой да се отзове

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
абе мен ме побарка по скаипа един монтаж му го описвам със сички подробности ако беше ходил 2 3 пъри за риба ще ше да разбере сигорно един час му пишех каде се слага оловото на косъма леле побърка ме и мен пита да ли имам сигнализатор в повече казах му от каде да си земе евтин косъм ми иска да му давам че незнаел колко пари ще му излезе монтажа сега пък кеп иска хаха е напраи си сам един не е трудно а CERRUTI е мого прав аз от 5 6 месеца ловя със сигнализатори а ходя за риба от десетина години . Ти искаш сега сичко на куп да имаш нови монтажи сиганлизатори въдици макари . след време ще искаш някои и щека да ти подари че си прочел че мн ловят с тях. Не стааа така брат сичко с времето си

- ceno cenov
- разбира нещата