Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ще осъдаят ли Максим
Модератор: dantho.mihov
Днес по едни от новините(не помня програмата) казаха, че се изяснява винатата за ПТП-то което ме навежда на мисълта, че може да излезе "невинен" за ПТП и да понесе само наказание за алкохола.Моето лично мнение е, че трябва да си понесе заслуженото наказние тъй като самия факт, че е седнал зад волана с 1,1 промила алкохол сам посебеси говори колко е виновен.
-
- кандидат преподавател
ррр
дано този път има справедливост да го вкарат в затвора тои това заслужава дано този път това стане.а иначе осъден или не тои щте диша и живее- а утре погребват момчето в сливен еи това е гадното !!!!
Много сте жестоки!
Аз не бих квалифицирал Ставийски,като "ПАРЦАЛ"или "ТЪПАК","КОПЕЛЕ"!
Вие за божии съдници ли се имате?Споко!Не сте!Не може вчера да го величаем,а утре да го утрепеме с къмъни.Всеки от нас може да направи фатална грешка и цял живот да се яде!Шампиона показа разкаяние и готовност да помогне на пострадалите и да понесе отговорноста за деянието си!Така постъпва истинския мъж!Иначе всичко на тоя свят е психика.Скъсваш се от бачкане 10-15 години,като се лишаваш от нормален живот за да си на върха за един-два мига!Иронията е,че когато решиш да се отпуснеш и да поживееш се сблъскваш с жестокоста на реалния живот.Всичко ти е точно и хоп съдбата се обръща на 360 градуса.Господи,смили се над нас живите грешници и дари покой на жертвите на безумието ни!Амин!

Така постъпва истинския мъж! Така правят децата у пубертата , дай им кола , алкохол и мангизи на ръка , пусни ги на море ....и само остава да са известни ... Да го питам нещо , ама вече е късно ! 
Господи,смили се над нас живите грешници и дари покой на жертвите на безумието ни!Амин! - тъй рече Троли и е прав во веки веков ! Амин!

Господи,смили се над нас живите грешници и дари покой на жертвите на безумието ни!Амин! - тъй рече Троли и е прав во веки веков ! Амин!
Сигурен съм в едно!Ако Албена беше до него в този момент,нямаше да стане така!Тя е силната личност в тяхната връзка и градивноста,и разумът идват от нея.Всъщност това нещастие ще го направи мъж.Цялата ситуация е много гадна,както за жертвите,така и за извършителя!Ако го оправдаят,ще му направят лоша "услуга"!Поуката е най-важна в случая! 

- CERRUTI
- сериозен играч
Троли да те питам ако синът ти беше в колата и утре трябва да го погребваш(дане дава господ)пак ли щеше да мислиш така?Аз бях писал но пак ще кажа това не е инцидент Максим да се напие...тази катастрофа е резултат на безотговорноста на шампиона и много системна употреба на алкохол и каране след това...просто сегашната му изцепка донесе фатален край...а това колко е помагал не се знае,то може да кажат и че е скъсал шарнир и затова се е блъснал....абе помагал,"след дъжт качулка" и още еднаактуалнаTroli написа:Много сте жестоки!Аз не бих квалифицирал Ставийски,като "ПАРЦАЛ"или "ТЪПАК","КОПЕЛЕ"!
народна мъдрост "да би мирно седяло,не би чудо видяло"!

Ма карал кънки много добре човека.................само като пиел 3 ракии и ги връзвал малко / кънките де /.Дай сега да си затворим очите щото нам си какъв бил.
Тоя живее тук / САЩ / и да го пита човек защо тук не кара пил и не ги прави тия магарии?Или като сме тук сме едни,а в БГ можем да си ходим като на сафари???Ако е някой които не му се знае името е едно,но публична личност като него,член на нам си ква организация............се наказва с най-тежкото което предвiжда закона,да е пример за другите,а не ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА...........Лично мнение е това,така някак си ги разбирам аз нещата - ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ,ОКО ЗА 2.
Тоя живее тук / САЩ / и да го пита човек защо тук не кара пил и не ги прави тия магарии?Или като сме тук сме едни,а в БГ можем да си ходим като на сафари???Ако е някой които не му се знае името е едно,но публична личност като него,член на нам си ква организация............се наказва с най-тежкото което предвiжда закона,да е пример за другите,а не ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА...........Лично мнение е това,така някак си ги разбирам аз нещата - ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ,ОКО ЗА 2.
Не дърпай ...... за ......