Ще осъдаят ли Максим

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Справедливост

Анкетата свършва на Пет Авг 10, 2007 2:17 pm

Не,ще му се размине
34
67%
Да, ще лежи от 3-7 години
17
33%

Общо гласове: 51

Аватар
Niki(new)
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Ще осъдаят ли Максим

Мнение от Niki(new) »

Ще осъдят ли Максим Ставийски на затвор за катастрофата която причини
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Re: Ще осъдаят ли Максим

Мнение от Mitak »

трябва да го осъдят копелето 1.1 промила превишена скорост убийство по непредпазливост и тн. дали ще лежи в затвора вече е друг въпрос ако няма предишни провинения ще му дадат условна.. абе човека си съсипа името а и в кампания срещу алкохола е участвал.... сигурно в хамъра се е чувствал като цар на пътя но тя белята става за секунди и винаги е в момент в който дори и непредполагаш че може да се случи нещо....

ШОФИРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!
Изображение
Аватар
Niki(new)
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Niki(new) »

Моето мнение ,е че трябва да лежи в затвора да се почуства там като цар на затвора....
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Най ме е яд,че има информация,че преди катастрофата са го спрели-защо тогава е ПРОДЪЛЖИЛ?
Най гадно е,че има невинно загинал.
Като спортист е невероятен,но трагедията е голяма.
ЖАЛКО!!!
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Защо въоще се съмнявате е няма да му се размине?? :shock: В първите репортажи казаха че пробата била 1,4-1,5промила а сега 1,1 :wink: .бил шампион и като сме слушали химна на световното ни било радостно/незнам кой така се изказа/а сега семействата на загиналите като слущат траурния марш радостно ли ще им бъде???Шампион... :smt078 ,да пие и да се прави на мъж пред курвите като кара бързо....ебати шампиона.Сега някой колеги ще кажат че много остро го нападам,само че колеги аз празни приказки не приказвам...:Тоя пиклйо шампиона съм го виждал лично 5-6 пъти по стриптиз барове пиян до козирката и всеки път с различна пичка,и отделно си е плащал да ебе...и като си тръгва(пиян и нашмъркан)) се качва на колата и отпрашва...е това ли е шампион и лице на кампанията"Не карай пил"??? Та това-брак с Албена,дует,любов са пълни постановки за пред хората...За много подобни персони мога да разправям,за Румен Луканов(Сделка или НЕ)как порка и шмърка,за Кофе как си плаща сметките със жълти стотинки и не му стигат,за войводата от наденица"ЛЕКИ"(попа от неблажната шунка) и много други....Така че за тоя затвор и кръвен данък.... 8)
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Niki(new) написа:Моето мнение ,е че трябва да лежи в затвора да се почуства там като цар на затвора....
Може и като царица :twisted: :evil:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Естествено че трябва да го осъдят ! Нека види и обратната страна на медала !
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Не толерирам никого! Независимо кой си какъв си, всеки си плаща за грешките :evil: Ниокй няма право да застрашава, камоли да отнема живота на друг човек :roll: Акохолик, наркоман ..... къкъвто и да бил, все ми е тая :idea: Не желая такива лйна да застрашават здравето на моето семейство и държавата трябва да взима мерки за това :?

Имам наблюдение над човек който си изгуби крак при катострофа! Жена му го остави, децата му станаха махленски лайнари а той самия превъртя! Не е лесно да седиш в собствените си лайна ........ сега го гледа майкаму която не и остава много! после какво ще стане с него :idea: А ако не се беше качил пиян на колата ..........КАКЪВ ЖИВОТ МОЖЕШЕ ДА ИМА :idea: :idea: :idea: А Караше редовно пил !!!

:roll: Не ми пука за Максим дето му даде президента медал СТАРА ПЛАНИНА !!! по скоро ми е мъчно за зачернения живот на семействата дето ще ходят всеки ден да гледат гроба на детето си :idea: :idea: :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Аз мисля, че трябва да си изсърба попарата която си е надробил :evil:
Какво като е Максим Ставийски :twisted:
И десет титли да има в нашата скапана държава трябва да има ЗАКОНИ :!: :!: :!:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Аватар
bisko71
новобранец
новобранец

Мнение от bisko71 »

За нарушаване на закона- трябва да има и наказание.
Май никой не се сеща защо въпроса дали да има наказание е излишен- пише го в Конституцията за равенството на правата и задълженията, другото е бла- бла... :roll:
Аватар
batrumba
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от batrumba »

а невили се струва че тази случка описва цялата картинка "България"
лицето на кампанията да некараш пил прави ПТП с 1.1 акл. и отнема живот.аз като спортист го уважавам но мисля че трябва да понесе наи тежкото наказание и да плати кравнина.
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

10 години ги отлепва кат стои та гледай ако зависи от мен - точно щото е шампион,лице на къмпанията,известен,ордени разни.................така ли се дава пример, :evil: 10 ГОДИНИ да е пример за другите. :evil: :evil: :evil:
Не дърпай ...... за ......
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

В затвора му е мястото и да се пързаля по мокрия под,който ще лъска всеки ден!
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

[quote="AAAAAA"]10 години ги отлепва кат стои та гледай ако зависи от мен - точно щото е шампион,лице на къмпанията,известен,ордени разни.................така ли се дава пример, :evil: 10 ГОДИНИ да е пример за другите. :evil: :evil: :evil:[/quo

Ти пък..... с твойто американско мислене :wink: .Тук е България ...ало.
Между другото, колко е 1.1 промила...две ракии или може би три бири.Винаги съм се чудил :roll: .
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Ще го отнесе.Но всяко зло за добро,като излезе ще е шампион на смесени двойки с някой пич. :ANAL:
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”