Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ще осъдаят ли Максим
Модератор: dantho.mihov
- Niki(new)
- новобранец
- Обратна връзка:
Ще осъдаят ли Максим
Ще осъдят ли Максим Ставийски на затвор за катастрофата която причини
Re: Ще осъдаят ли Максим
трябва да го осъдят копелето 1.1 промила превишена скорост убийство по непредпазливост и тн. дали ще лежи в затвора вече е друг въпрос ако няма предишни провинения ще му дадат условна.. абе човека си съсипа името а и в кампания срещу алкохола е участвал.... сигурно в хамъра се е чувствал като цар на пътя но тя белята става за секунди и винаги е в момент в който дори и непредполагаш че може да се случи нещо....
ШОФИРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!
ШОФИРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!

- CERRUTI
- сериозен играч
Защо въоще се съмнявате е няма да му се размине??
В първите репортажи казаха че пробата била 1,4-1,5промила а сега 1,1
.бил шампион и като сме слушали химна на световното ни било радостно/незнам кой така се изказа/а сега семействата на загиналите като слущат траурния марш радостно ли ще им бъде???Шампион...
,да пие и да се прави на мъж пред курвите като кара бързо....ебати шампиона.Сега някой колеги ще кажат че много остро го нападам,само че колеги аз празни приказки не приказвам...:Тоя пиклйо шампиона съм го виждал лично 5-6 пъти по стриптиз барове пиян до козирката и всеки път с различна пичка,и отделно си е плащал да ебе...и като си тръгва(пиян и нашмъркан)) се качва на колата и отпрашва...е това ли е шампион и лице на кампанията"Не карай пил"??? Та това-брак с Албена,дует,любов са пълни постановки за пред хората...За много подобни персони мога да разправям,за Румен Луканов(Сделка или НЕ)как порка и шмърка,за Кофе как си плаща сметките със жълти стотинки и не му стигат,за войводата от наденица"ЛЕКИ"(попа от неблажната шунка) и много други....Така че за тоя затвор и кръвен данък.... 

- emo vasilev
- сериозен играч
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Имам наблюдение над човек който си изгуби крак при катострофа! Жена му го остави, децата му станаха махленски лайнари а той самия превъртя! Не е лесно да седиш в собствените си лайна ........ сега го гледа майкаму която не и остава много! после какво ще стане с него

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- фен клуб-скобар
[quote="AAAAAA"]10 години ги отлепва кат стои та гледай ако зависи от мен - точно щото е шампион,лице на къмпанията,известен,ордени разни.................така ли се дава пример,
10 ГОДИНИ да е пример за другите.
[/quo
Ти пък..... с твойто американско мислене
.Тук е България ...ало.
Между другото, колко е 1.1 промила...две ракии или може би три бири.Винаги съм се чудил
.

Ти пък..... с твойто американско мислене

Между другото, колко е 1.1 промила...две ракии или може би три бири.Винаги съм се чудил