Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Избор на язовир за НСреща#2
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Като гледам май всички са жребеца и май пак ще е на старото място,хората са казали там където е текло пак ще тече,така че мястото е хубаво хем за много хора става и за дъно става и наляво до острова и за перо става а и пътя е хубав до там,така че и аз се присъединявам за там.Коце от мен имаш три пръта за дъно така че не се притеснявайгеоргиев59 написа:Жребчево е довре но нека който познава язовира да предложи някое масто дето да става и за перо а и пътя да не е лош че с тези ниски коли![]()

- ivan_yo
- разбира нещата
Много е рано да уговаряме още от сега мястото, защото може да падне или се качи нивото и да се наложи пак да променяме.
Възможно е ако несе повиши нивото да сме на острова който вече не е остров и тогава и плувкаджийте ще са доволни. Но нека не бързаме. Нали темата бе първо да изберем ЯЗОВИРА па сетне ще уговорим и мястото за лагеруване.Защото може да се наложи да се слезне по-надоло към черквата. На 3-4км. по надоло.

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Мислете,умувайте,този път ще си пусна отпуск и ще съм на линия където и когато да е.Ще остана поне една седмица-да има време и за пиене и за риболов,че на предната не остана време за въдиците!
П.П. Не знам кой е написал статийката в БГ Риболовец,но му свалям шапка.Следващата да е на четири,а не на две страници.
Забележка: Имах и къде по сполучливи снимки!

П.П. Не знам кой е написал статийката в БГ Риболовец,но му свалям шапка.Следващата да е на четири,а не на две страници.
Забележка: Имах и къде по сполучливи снимки!

- dimitar_
- сериозен играч
Ей , адашче , радвам се ,че най - сетне се появи , знам на какъв "огън" се пече , но сме те търсили и аз , и Иво , дето се вика , в която посока ти беше удобно да дойдеш , да си починеш поне една вечер като човек , и поне за малко да се откъснеш от този ужас !!!
Най - важно си жив и здрав , а на срещата ще я направим така , че на Кърцата да не му стигат листите ... !!!
Най - важно си жив и здрав , а на срещата ще я направим така , че на Кърцата да не му стигат листите ... !!!
Прав си Иване !ivan_yo написа:Много е рано да уговаряме още от сега мястото, защото може да падне или се качи нивото. Защото може да се наложи да се слезне по-надоло към черквата. На 3-4км. по надоло.
То , че няма да се качи е по вероятно , но до колко ще падне не е ясно , ама и не е страшно .
Удобно място /полуостров/ при ниско ниво се образува под къщичките на ракетната площадка , от ляво и дясно е екстра за плувкарите , а в центъра дъното се спуска плавно /за дънарите/ .

Караваната съм я спрял на около 150м. под къщичките , а при нормално ниво им се виждат само покривите .
Поляната е перфектна , достъпа е възможен и за Ферари

Добре е мястото да се уточни седмица преди срещата , съобразно актуалното ниво на язовира .

Споко , и при това ниско ниво се види на снимката , че се фащат дребосъци , колкото да събереме Новозагорските кучета

На 27.08 заминават приятели от тайфата на Жребеца и ако не съм с тях

Сигурно и Велчев ще удари едно рамо преди срещата за нивото и възможните места .
Проблем ще е WC за дамите , 200м. до гората

На платено не одим !
- ivan_yo
- разбира нещата
Там кадето има един полуостров и на него са изписани цифрите 310ribarq написа:а каде е това место ,че немога да се сетя , някои би ли го обозначил на картата на язовира ?
КАРТА
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- велчев62
- ще става разбирач
Мястото е около 1 км на дясно,където ни беше лагера на срещата
Колегата Сампо е заснел бившата ракетна площадка,мястото наистина е добро и за плувка и дъно.
Има и достатъчно място за лагер
Друго място,което е добро е на 500-600м от стената,но там се лови повече костур и бяла
Има и други места но са трудно достъпни
Тези дни може да отида не толкова да ловя отколкото на разузнаване и ще дам резултат
Колегата Сампо е заснел бившата ракетна площадка,мястото наистина е добро и за плувка и дъно.
Има и достатъчно място за лагер
Друго място,което е добро е на 500-600м от стената,но там се лови повече костур и бяла
Има и други места но са трудно достъпни
Тези дни може да отида не толкова да ловя отколкото на разузнаване и ще дам резултат