Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Цганите се разбунтуваха!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз само да вметна само
Първи Принцип на правото: НЕзнанието не извинява
Отделно насила хубост , не става. Нали им дадоха храна и учебници на мангалчетата, те пак не ходят на училище. Наложи се да ги плашат че при неизвинени отсъствия ще спират помощите, но те пак си пращаха децата да просят
Аз също съм наемал мангали на работа , но само и единствено на норма и на свършена работа. Много по трудно се работи с тях ако се отнасяш като с равен. Пазарлъците са неизбежни, забавянето също ако им дадеш пари преди да свършат работата(напиват се и не се явяват на обекта)
.
Трябва постоянен контрол, за да не хващат крака разните му движими вещи в близост до тях. И т. н.
Но като са изпълнени тези условия, работят и не се оплакват за разлика от нас
Да споделя една случка, изводите за вас.
Пазарувам на кооперативния пазар в Русе, мъкна си торбите до колата и там ме посреща едно цигане. Вика бате това твоята кола ли е,
Да - казвам,
Аз досега я пазих , дай някой лев затова.
Нямам дребни.
и като се почна една молене едно чудо, писна ми и щях да му дам някой лев за да се махне. В момента който се отдръпнах от вратата оставяйки чантите на седалката, онова се стрелна да краде от едната прасковите
Е моментната реакция беше шут отстрани в ребрата, ама то явно се удари в степенката или аз не си прецених силата защото взе да хърка и да пищи
Та хората от тарабите се развикаха , че съм пребил детето, как можело такова нещо и ме гледаха с пренебрежение. А съм сигурен , че до преди малко е крадяло от тях.
Та това сме Българите.

Първи Принцип на правото: НЕзнанието не извинява
Отделно насила хубост , не става. Нали им дадоха храна и учебници на мангалчетата, те пак не ходят на училище. Наложи се да ги плашат че при неизвинени отсъствия ще спират помощите, но те пак си пращаха децата да просят

Аз също съм наемал мангали на работа , но само и единствено на норма и на свършена работа. Много по трудно се работи с тях ако се отнасяш като с равен. Пазарлъците са неизбежни, забавянето също ако им дадеш пари преди да свършат работата(напиват се и не се явяват на обекта)

Трябва постоянен контрол, за да не хващат крака разните му движими вещи в близост до тях. И т. н.
Но като са изпълнени тези условия, работят и не се оплакват за разлика от нас

Да споделя една случка, изводите за вас.
Пазарувам на кооперативния пазар в Русе, мъкна си торбите до колата и там ме посреща едно цигане. Вика бате това твоята кола ли е,
Да - казвам,
Аз досега я пазих , дай някой лев затова.
Нямам дребни.
и като се почна една молене едно чудо, писна ми и щях да му дам някой лев за да се махне. В момента който се отдръпнах от вратата оставяйки чантите на седалката, онова се стрелна да краде от едната прасковите

Е моментната реакция беше шут отстрани в ребрата, ама то явно се удари в степенката или аз не си прецених силата защото взе да хърка и да пищи

Та хората от тарабите се развикаха , че съм пребил детето, как можело такова нещо и ме гледаха с пренебрежение. А съм сигурен , че до преди малко е крадяло от тях.
Та това сме Българите.
- daniel_g
- разбира нещата
Та и аз да вмъкна нещо, защитават ги някой ама тези които не живеят покрай тях, а гледайте очвидците какво казват
http://www.focus-news.net/?id=n762916

http://www.focus-news.net/?id=n762916
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: цитат 'Уайт Пауър'
Да, на истина е деликатно на сред столицата да вървят групи въоръжени цигани, погазвайки всякакви закони...hendekltd написа:...Ще ме прощавате за дикенсовските словоизлияния, но темата е изключително деликатна и, за огромно съжаление, е темата номер 2, която дърпа шалтера на Европа и току-виж сме станали прецедент в европейската нова история, като първата държава, изхвърлена от съюза...
Дали живущите в квартала ги интересува имиджа ни пред Европа когато денонощно са под стрес от съжителството с циганите.Прочети линка даден от колегата по-горе, реално виж нещата и после говори за интеграция и прочее.
Кой чува тези изтормозени хора, как държавата се е погрижила за тях когато с част от техните данъци отглежда циганската популация.
Докато се прикрива циганския проблем положението ще се влошава! Чашата на търпението ще прелее ...
-----------------------------
Така се викат "ефрейторите"...
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: цитат 'Уайт Пауър'
hendekltd написа:Т.нар. 'мангалите', по-точно 60 от тях, работят за мен от вече 3 години. Смея да твърдя, проблемът с 'тях' може да се опише по следния начин: не е виновно яйцето, а кокошката, която го е снесла.ceno cenov написа:По скоро тежко на държавата която толерира мангалите, каквато всъщност е и България. За "манго" нема забранени неща тук и всичко трябва да му се поднася на тепсия иначе мрънка та се чува чак в Европеския парламент.
Сиреч, драги ми колега ceno cenov, необразовайки ги (разбирай - да могат да разберат що е закон, що е ред, що изобщо е общество, що е банков заем, защо, аджеба, той трябва да се изплаща навреме...и прочее, и прочее дреболии, за които ние, които сме се родили бели в европейска държава, изобщо не се замисляме, защото са ни били набивани в главите от най-невръстна възраст), некултивирайки ги, съответно недавайки им възможност за професионална реализация
(разбирай - да могат да си намерят читава работа, която да им плаща смеКТите и храната), ние (като общество-приемник, общество-чуждо и различно от тяхното) ги предразполагаме да 'се спасяват' тъй, както им подсказват инстинктите.
Ще ме прощавате за дикенсовските словоизлияния, но темата е изключително деликатна и, за огромно съжаление, е темата номер 2, която дърпа шалтера на Европа и току-виж сме станали прецедент в европейската нова история, като първата държава, изхвърлена от съюза.
...тема номер 1, както се сещате, е корупцията
"ПРИЯТЕЛЮ" ти да не си мангал,мангуста,манго джери или нещо такова че да ги защитаваш че и работа да им даваш,никой не обича мангалите,па камоли да му се мотат у краката.Е ще те разбера ако държиш фирма за чистота и си наел мангали,тогава получаваш 10,ама иначе... (finger) ако се сещаш за що иде реч
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:

Закона не се спазва не само от "неграмотните мангали" ,както каза един колега ,а и от наште по-грамотни сънародници

Nikejo,
Внимавай сега да не изкараш и мен мангал,негър или ескимос

Оставете я тая тема ,че вони на кофти

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- георги н.
- ще става разбирач
Не може шибаните печки така да си развяват байрака . В момента в България те са господстващата класа понеже си живуркат от нашите данъци , крадат от нашите домове и обират нашие деца и близки . НЕ може полицията да ги лови и после веднага да ги пускат , защото виждате ли ще се почустват ДИСКРИМИНИРАНИ
В тая държава дискриминирани сме ние , българите.

Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
-
- кандидат преподавател
ree
само едно искам да кажа-когато минйорите блокираха магистралата и то само заштото искаха по големи заплати ги смачкаха за нула време-а тези" многооважавани" евромангали роми вадят брадви и ножове а даржавата си трае?това не го разбирам с всеки изминат ден се разочаровам все повече.те трябваше да бадат СНАЧКАНИ за да се разбере че живеем в даржавата БЪЛГАРИЯ макар че не сам сигурен дали след време няма да се казва ЦИГАНОРИЯ което е много много жалко.призовавам всички власт имащти еи Българи сабудете се.
- CERRUTI
- сериозен играч
Абе колеги стига с тази дума "РОМ".Циганина си е ЦИГАНИН,"ром" е циганска дума и се превежда "човек".На български циганин си е циганин,никаде по света не им казват роми.....само ние тука...циганин,цигано,хитано,житано-това са думи за циганин както виждате са по близки до циганин отколкото до "ром".Циганина не се обижда като у кажеш циганин.Обиждасе като го наречеш "мангасар".

- ceno cenov
- разбира нещата
Какво предлагаш? Да си спим дълбокия зимен сън и да си останеме в летаргията която е обзела нашата нация!!! Това за мен не е решение. Както мангалите воюват за права и ги получават така и българите трябва да защитим своето, докато все още не са ни го откраднали.vIdRaTa написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АРЕ СТИГА ,че тая работа зе да мирише на расизъм,лайна и кво ли още не, всички знаете ,че таквиз неща не се толерират нито тук в "nariba.com" ,нито в който и да сайт създаден от хора уважаващи себе си и хората
около себе си
Закона не се спазва не само от "неграмотните мангали" ,както каза един колега ,а и от наште по-грамотни сънародници
Nikejo,
Внимавай сега да не изкараш и мен мангал,негър или ескимос![]()
Оставете я тая тема ,че вони на кофти

-
- учете се от него
По горе бях написал - който не спазва закона в кауша - това се отнася за всички, нема цигани,нема българи .... за всички.
Това че ги толерирали политиците
- кой аджеба ги избра тях,не бяхме ли всичките ние дето гласувахме и не гласувахме
Не търсете вината в другите нали искахме ДЕМОКРАЦИЯ - ето ви я те това е - всеки си прави каквото иска

Това че ги толерирали политиците

Не търсете вината в другите нали искахме ДЕМОКРАЦИЯ - ето ви я те това е - всеки си прави каквото иска

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Николай Неделков
- учете се от него
hendekltd написа:А ти си едно от бебетата на сайта, нали...?
ами незнам,еба ли му майката,ако мислиш така,значи е така

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;