Цганите се разбунтуваха!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Аз само да вметна само :lol:
Първи Принцип на правото: НЕзнанието не извинява

Отделно насила хубост , не става. Нали им дадоха храна и учебници на мангалчетата, те пак не ходят на училище. Наложи се да ги плашат че при неизвинени отсъствия ще спират помощите, но те пак си пращаха децата да просят :roll:

Аз също съм наемал мангали на работа , но само и единствено на норма и на свършена работа. Много по трудно се работи с тях ако се отнасяш като с равен. Пазарлъците са неизбежни, забавянето също ако им дадеш пари преди да свършат работата(напиват се и не се явяват на обекта) :wink: .
Трябва постоянен контрол, за да не хващат крака разните му движими вещи в близост до тях. И т. н.
Но като са изпълнени тези условия, работят и не се оплакват за разлика от нас :wink:

Да споделя една случка, изводите за вас.
Пазарувам на кооперативния пазар в Русе, мъкна си торбите до колата и там ме посреща едно цигане. Вика бате това твоята кола ли е,
Да - казвам,
Аз досега я пазих , дай някой лев затова.
Нямам дребни.
и като се почна една молене едно чудо, писна ми и щях да му дам някой лев за да се махне. В момента който се отдръпнах от вратата оставяйки чантите на седалката, онова се стрелна да краде от едната прасковите :lol:
Е моментната реакция беше шут отстрани в ребрата, ама то явно се удари в степенката или аз не си прецених силата защото взе да хърка и да пищи :roll:

Та хората от тарабите се развикаха , че съм пребил детето, как можело такова нещо и ме гледаха с пренебрежение. А съм сигурен , че до преди малко е крадяло от тях.

Та това сме Българите.
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Та и аз да вмъкна нещо, защитават ги някой ама тези които не живеят покрай тях, а гледайте очвидците какво казват :arrow:
http://www.focus-news.net/?id=n762916
msp
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: цитат 'Уайт Пауър'

Мнение от msp »

hendekltd написа:...Ще ме прощавате за дикенсовските словоизлияния, но темата е изключително деликатна и, за огромно съжаление, е темата номер 2, която дърпа шалтера на Европа и току-виж сме станали прецедент в европейската нова история, като първата държава, изхвърлена от съюза...
Да, на истина е деликатно на сред столицата да вървят групи въоръжени цигани, погазвайки всякакви закони...
Дали живущите в квартала ги интересува имиджа ни пред Европа когато денонощно са под стрес от съжителството с циганите.Прочети линка даден от колегата по-горе, реално виж нещата и после говори за интеграция и прочее.
Кой чува тези изтормозени хора, как държавата се е погрижила за тях когато с част от техните данъци отглежда циганската популация.
Докато се прикрива циганския проблем положението ще се влошава! Чашата на търпението ще прелее ...
-----------------------------
Така се викат "ефрейторите"...
KrOkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KrOkO »

Тряяя и ние са надигнем ве аре са надъхаме и при следващата им такава проява да им са налейм аре са групираме и да ги згазим първо да им покажем :smt097 после :smt066 и да се почва :smt021 и после полицаите да ги :smt067 :smt068 и ако избягат да ги :axe: и после да :partyman: няма да молим за :smt100 :smt093 ZIG HAIL
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: цитат 'Уайт Пауър'

Мнение от Николай Неделков »

hendekltd написа:
ceno cenov написа:По скоро тежко на държавата която толерира мангалите, каквато всъщност е и България. За "манго" нема забранени неща тук и всичко трябва да му се поднася на тепсия иначе мрънка та се чува чак в Европеския парламент.
Т.нар. 'мангалите', по-точно 60 от тях, работят за мен от вече 3 години. Смея да твърдя, проблемът с 'тях' може да се опише по следния начин: не е виновно яйцето, а кокошката, която го е снесла.
Сиреч, драги ми колега ceno cenov, необразовайки ги (разбирай - да могат да разберат що е закон, що е ред, що изобщо е общество, що е банков заем, защо, аджеба, той трябва да се изплаща навреме...и прочее, и прочее дреболии, за които ние, които сме се родили бели в европейска държава, изобщо не се замисляме, защото са ни били набивани в главите от най-невръстна възраст), некултивирайки ги, съответно недавайки им възможност за професионална реализация
(разбирай - да могат да си намерят читава работа, която да им плаща смеКТите и храната), ние (като общество-приемник, общество-чуждо и различно от тяхното) ги предразполагаме да 'се спасяват' тъй, както им подсказват инстинктите.

Ще ме прощавате за дикенсовските словоизлияния, но темата е изключително деликатна и, за огромно съжаление, е темата номер 2, която дърпа шалтера на Европа и току-виж сме станали прецедент в европейската нова история, като първата държава, изхвърлена от съюза.
...тема номер 1, както се сещате, е корупцията :)

"ПРИЯТЕЛЮ" ти да не си мангал,мангуста,манго джери или нещо такова че да ги защитаваш че и работа да им даваш,никой не обича мангалите,па камоли да му се мотат у краката.Е ще те разбера ако държиш фирма за чистота и си наел мангали,тогава получаваш 10,ама иначе... (finger) ако се сещаш за що иде реч
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Не е виновен който яде баницата, а който му я дава. Изтървахме ги и сега ни се качиха на главата. Затова видиш ли безчинстващ циганин-бой, ебан и гръцка музика... :lol:
Наслука!
KrOkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KrOkO »

Точно така nikejo м***** д***** на сички тряя ги избиим до крак тва нестига че тока не си плащат нито водата ми пък и ще се надигат ма***** ви стара черна де*****
Изображение
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

:roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
:evil: АРЕ СТИГА ,че тая работа зе да мирише на расизъм,лайна и кво ли още не, всички знаете ,че таквиз неща не се толерират нито тук в "nariba.com" ,нито в който и да сайт създаден от хора уважаващи себе си и хората :!:около себе си
Закона не се спазва не само от "неграмотните мангали" ,както каза един колега ,а и от наште по-грамотни сънародници :!:
Nikejo,
Внимавай сега да не изкараш и мен мангал,негър или ескимос :lol:
Оставете я тая тема ,че вони на кофти :!:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Не може шибаните печки така да си развяват байрака . В момента в България те са господстващата класа понеже си живуркат от нашите данъци , крадат от нашите домове и обират нашие деца и близки . НЕ може полицията да ги лови и после веднага да ги пускат , защото виждате ли ще се почустват ДИСКРИМИНИРАНИ :evil: В тая държава дискриминирани сме ние , българите. :evil: :evil: :evil:
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

ree

Мнение от slivnalia »

само едно искам да кажа-когато минйорите блокираха магистралата и то само заштото искаха по големи заплати ги смачкаха за нула време-а тези" многооважавани" евромангали роми вадят брадви и ножове а даржавата си трае?това не го разбирам с всеки изминат ден се разочаровам все повече.те трябваше да бадат СНАЧКАНИ за да се разбере че живеем в даржавата БЪЛГАРИЯ макар че не сам сигурен дали след време няма да се казва ЦИГАНОРИЯ което е много много жалко.призовавам всички власт имащти еи Българи сабудете се.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Абе колеги стига с тази дума "РОМ".Циганина си е ЦИГАНИН,"ром" е циганска дума и се превежда "човек".На български циганин си е циганин,никаде по света не им казват роми.....само ние тука...циганин,цигано,хитано,житано-това са думи за циганин както виждате са по близки до циганин отколкото до "ром".Циганина не се обижда като у кажеш циганин.Обиждасе като го наречеш "мангасар".
Изображение
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

nikejo, всъщност произвеждаме арматури за седалки на автомобили... на машини, които струват...... абе, вкратце - доста сложни електронни чудесии.
А ти си едно от бебетата на сайта, нали...? :P
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

vIdRaTa написа::roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
:evil: АРЕ СТИГА ,че тая работа зе да мирише на расизъм,лайна и кво ли още не, всички знаете ,че таквиз неща не се толерират нито тук в "nariba.com" ,нито в който и да сайт създаден от хора уважаващи себе си и хората :!:около себе си
Закона не се спазва не само от "неграмотните мангали" ,както каза един колега ,а и от наште по-грамотни сънародници :!:
Nikejo,
Внимавай сега да не изкараш и мен мангал,негър или ескимос :lol:
Оставете я тая тема ,че вони на кофти :!:
Какво предлагаш? Да си спим дълбокия зимен сън и да си останеме в летаргията която е обзела нашата нация!!! Това за мен не е решение. Както мангалите воюват за права и ги получават така и българите трябва да защитим своето, докато все още не са ни го откраднали. :!:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

По горе бях написал - който не спазва закона в кауша - това се отнася за всички, нема цигани,нема българи .... за всички.
Това че ги толерирали политиците :shock: - кой аджеба ги избра тях,не бяхме ли всичките ние дето гласувахме и не гласувахме :?:
Не търсете вината в другите нали искахме ДЕМОКРАЦИЯ - ето ви я те това е - всеки си прави каквото иска :twisted: :twisted: :twisted:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

hendekltd написа:А ти си едно от бебетата на сайта, нали...?

ами незнам,еба ли му майката,ако мислиш така,значи е така :oops: поне не съм от тия 90 набор та чак до 95,96 в сайта дето питат и пускат теми за щяло и нещяло,като могат да отделят 1 минута и да прочетат в някой подфорум.Почти на 20 съм,мисля че имам добре изразено собствено мнение,имам доста добро средно образование(Икономическо- Банково застрахователно и осигурително дело),вече съм студент,имам поглед над живота и въобще мисля че съм се изградил като човек,а за напред и като личност,ама ако ти мислиш че съм от бебетата на сайта ОК,то според тебе 5кила и другите набор 70-71-72 сигорно са пенсионерите на сайта.А за мангалите,нема какво да говориме,те са си мангали и такива ще си останат,сам си си избрал да работиш с тях,сам ще си сърбаш попарата( разбира се не ти го пожелавам ) а и НАСЛУКА :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”