Цганите се разбунтуваха!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Цганите се разбунтуваха!!!

Мнение от CERRUTI »

Колеги гледате ли какво става в София,кв.Красна поляна??? :shock:
Изображение
Troli

Мнение от Troli »

Още малко ще ги изчакаме! :wink:
mackay
новобранец
новобранец

White power

Мнение от mackay »

Мамицата ще им се ебе.Деба и боклуците
Troli

Мнение от Troli »

Понеже не ги биеме редовно,те сами се бият и си праят сапунени филми! :D :D :D Не знаят,че е опасно да дразниш Българския лъв,когато е гладен! :wink:
Аватар
[ScoTT]
новобранец
новобранец

Мнение от [ScoTT] »

:lol: :lol: :lol: Бой да еба ТяхНата майКа ХхХхххаХхаххАХхахаххах :lol: :lol: :smt021 :axe:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Скинарите са от фракциите на Ариана Бойс и София Запад тия обединени нямат спиране те газят :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

А дано го отрежат :evil: :evil: :evil: :lol: :lol:
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

цитат 'Уайт Пауър'

Мнение от hendekltd »

...тежко на държава, в която се толерират писания от сорта на тези тук... То не за срам е това, което бълвате тук, колеги, а за оплакване. Защото е много жалко и тъжно, че още не сте разбрали, че човек не се обуславя от цвета на кожата.
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: цитат 'Уайт Пауър'

Мнение от Ivak »

hendekltd написа:...тежко на държава, в която се толерират писания от сорта на тези тук... То не за срам е това, което бълвате тук, колеги, а за оплакване. Защото е много жалко и тъжно, че още не сте разбрали, че човек не се обуславя от цвета на кожата.
Съгласен съм , но мисля че законите са за всички :wink:
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Ivak написа:
hendekltd написа:...тежко на държава, в която се толерират писания от сорта на тези тук... То не за срам е това, което бълвате тук, колеги, а за оплакване. Защото е много жалко и тъжно, че още не сте разбрали, че човек не се обуславя от цвета на кожата.
Съгласен съм , но мисля че законите са за всички :wink:[/quote

Да, точно така .Какво ,ше стане ако аз ида потроша някоя кола,на "колегата " Бенедиктд ...например. :lol:
И съм сто процента сигурен ,че там циганите не плащат никакъв наем.
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

По скоро тежко на държавата която толерира мангалите, каквато всъщност е и България. За "манго" нема забранени неща тук и всичко трябва да му се поднася на тепсия иначе мрънка та се чува чак в Европеския парламент.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Изтрайте до 18.08.- откриват ловния сезон, макар и само за пернат дивеч.Ще може да се отстрелва и "небате" - за тези които не могат да се сетят - като вдигнеш пушкалото мангала викал "Не бате Не бате" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Който не спазва законите в кауша :evil: :evil: :evil: :evil:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

ceno cenov написа:По скоро тежко на държавата която толерира мангалите, каквато всъщност е и България. За "манго" нема забранени неща тук и всичко трябва да му се поднася на тепсия иначе мрънка та се чува чак в Европеския парламент.
Т.нар. 'мангалите', по-точно 60 от тях, работят за мен от вече 3 години. Смея да твърдя, проблемът с 'тях' може да се опише по следния начин: не е виновно яйцето, а кокошката, която го е снесла.
Сиреч, драги ми колега ceno cenov, необразовайки ги (разбирай - да могат да разберат що е закон, що е ред, що изобщо е общество, що е банков заем, защо, аджеба, той трябва да се изплаща навреме...и прочее, и прочее дреболии, за които ние, които сме се родили бели в европейска държава, изобщо не се замисляме, защото са ни били набивани в главите от най-невръстна възраст), некултивирайки ги, съответно недавайки им възможност за професионална реализация (разбирай - да могат да си намерят читава работа, която да им плаща смеКТите и храната), ние (като общество-приемник, общество-чуждо и различно от тяхното) ги предразполагаме да 'се спасяват' тъй, както им подсказват инстинктите.

Ще ме прощавате за дикенсовските словоизлияния, но темата е изключително деликатна и, за огромно съжаление, е темата номер 2, която дърпа шалтера на Европа и току-виж сме станали прецедент в европейската нова история, като първата държава, изхвърлена от съюза.
...тема номер 1, както се сещате, е корупцията :)
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

Ivak написа:Съгласен съм , но мисля че законите са за всички :wink:
Така си е! Но тези по-тъмнокожи от нас люде нямат реалистична представа за закон като термин.... то сега ако някой 'от тях чете това, ще трябва да му се обясни и какво означава 'термин'.
Последно промяна от hendekltd на Сря Авг 15, 2007 1:25 pm, променено общо 1 път.
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

hendekltd има истина в думите ти, но пак стигаме до логиката която изисква ние да ги изучим, ние да ги образоваме ние да им предложим работ, ние ................ Те сами? Никога!!!
Бивш циганин и бивш наркоман нема!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”