Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Цганите се разбунтуваха!!!
Модератор: dantho.mihov
White power
Мамицата ще им се ебе.Деба и боклуците
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- hendekltd
- научил се да хвърля
цитат 'Уайт Пауър'
...тежко на държава, в която се толерират писания от сорта на тези тук... То не за срам е това, което бълвате тук, колеги, а за оплакване. Защото е много жалко и тъжно, че още не сте разбрали, че човек не се обуславя от цвета на кожата.
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: цитат 'Уайт Пауър'
Съгласен съм , но мисля че законите са за всичкиhendekltd написа:...тежко на държава, в която се толерират писания от сорта на тези тук... То не за срам е това, което бълвате тук, колеги, а за оплакване. Защото е много жалко и тъжно, че още не сте разбрали, че човек не се обуславя от цвета на кожата.

-
- фен клуб-скобар
Съгласен съм , но мисля че законите са за всичкиIvak написа:hendekltd написа:...тежко на държава, в която се толерират писания от сорта на тези тук... То не за срам е това, което бълвате тук, колеги, а за оплакване. Защото е много жалко и тъжно, че още не сте разбрали, че човек не се обуславя от цвета на кожата.

Да, точно така .Какво ,ше стане ако аз ида потроша някоя кола,на "колегата " Бенедиктд ...например.

И съм сто процента сигурен ,че там циганите не плащат никакъв наем.
- ceno cenov
- разбира нещата
По скоро тежко на държавата която толерира мангалите, каквато всъщност е и България. За "манго" нема забранени неща тук и всичко трябва да му се поднася на тепсия иначе мрънка та се чува чак в Европеския парламент.hendekltd написа:...тежко на държава, в която се толерират писания от сорта на тези тук... То не за срам е това, което бълвате тук, колеги, а за оплакване. Защото е много жалко и тъжно, че още не сте разбрали, че човек не се обуславя от цвета на кожата.
- hendekltd
- научил се да хвърля
Т.нар. 'мангалите', по-точно 60 от тях, работят за мен от вече 3 години. Смея да твърдя, проблемът с 'тях' може да се опише по следния начин: не е виновно яйцето, а кокошката, която го е снесла.ceno cenov написа:По скоро тежко на държавата която толерира мангалите, каквато всъщност е и България. За "манго" нема забранени неща тук и всичко трябва да му се поднася на тепсия иначе мрънка та се чува чак в Европеския парламент.
Сиреч, драги ми колега ceno cenov, необразовайки ги (разбирай - да могат да разберат що е закон, що е ред, що изобщо е общество, що е банков заем, защо, аджеба, той трябва да се изплаща навреме...и прочее, и прочее дреболии, за които ние, които сме се родили бели в европейска държава, изобщо не се замисляме, защото са ни били набивани в главите от най-невръстна възраст), некултивирайки ги, съответно недавайки им възможност за професионална реализация (разбирай - да могат да си намерят читава работа, която да им плаща смеКТите и храната), ние (като общество-приемник, общество-чуждо и различно от тяхното) ги предразполагаме да 'се спасяват' тъй, както им подсказват инстинктите.
Ще ме прощавате за дикенсовските словоизлияния, но темата е изключително деликатна и, за огромно съжаление, е темата номер 2, която дърпа шалтера на Европа и току-виж сме станали прецедент в европейската нова история, като първата държава, изхвърлена от съюза.
...тема номер 1, както се сещате, е корупцията

- hendekltd
- научил се да хвърля
Така си е! Но тези по-тъмнокожи от нас люде нямат реалистична представа за закон като термин.... то сега ако някой 'от тях чете това, ще трябва да му се обясни и какво означава 'термин'.Ivak написа:Съгласен съм , но мисля че законите са за всички
Последно промяна от hendekltd на Сря Авг 15, 2007 1:25 pm, променено общо 1 път.
- ceno cenov
- разбира нещата