Препоръка за рибарска кола

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Ivak написа:На аудито А4 какъв е долу горе градския разход :roll:
На градско 6.5 на извънградско 5.5/100км. 140-150 км/ч не ги усеща а ако решиш и до 200 ги праи. 4x4 е незаменимо по земни пътища а просвета наистина не е голям но при по внимателно каране се минава почти навсякъде. Ако искаш още по яка машина с 2.5 TDI мотор но подръжката си става скъпа, докато 1.9 от моделите 90 и 110 кс. са с възможно наи-евтината подръжка.
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

брат ми кара а4 аз б4 за риба б4 е 100 пати по добро да не говорим за подразката и проxодимоста
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Вярно е но много остареха вече :wink:
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

ако е само за риба добре иначе верно че са стари но пак са евтини
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

[/img]http://gallery.nariba.com/showphoto.php?photo=13601

Не мога да кача снимката нещо но я има в галерията ми,цената и е 44000лв,всички екстри,теглич,лебедка която още не е сложена,бензин.
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Това мисля ,че ще ти свърши работа http://www.zstu.zaporizhzhe.ua/base/gaz ... 05-gaz.jpg :lol:
Ама май 10 бона няма да стигнат :roll: :)
А иначе PASSAT 3 COMBI TDI мисля ,че е добър вариант ,а може и да ти остане ресто да почерпиш :wink: :lol:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

ANGEL 123 написа:8) Нова....... Нова кола Ивако!!! Даваш парите дето си приготвил и взимаш останалото на изплащане :idea: Месечните вноски ще ти се покриват само от разхода който е доста по-нисък и пари за ремонти НЕ СЕ ДАВАТ :idea: Като се чупи продаваш и следващата :lol: Повервай ми !!! Няма човек в тоз форум да е изкарал повече време по сервизите!!! Не робувай на марки и стари митове за немско, френско или бля бля......... НОВО :lol: Не си толкова богат да плащаш нещо по няколко пъти :idea:
Па като си избереш ще ти покажа аз кво си поръчах! Поздрав и умната!
+1!
за 5 години с рендето съм влизал в сервиз 3-4 пъти /ако не броим смяна на масло/... Ходовата част беше перфектна като го продадох /на 3 места я гледаха за 2 седмици и откриха само един тампон за 10-ина лв, който обаче можеше още да кара/! Предницата е желязна - даже реглаж не ми се е налагало да правя!

и аз имах Ленд Крузер 73, след това Галопер... Сега за риба ходя със Санта Фе... Разхода е 8-8.5/100, а 140-160кмч не е проблем... Само, дето струва 2х10К :oops:
Аватар
stan4o
новобранец
новобранец

Мнение от stan4o »

Всички баничарки /канго, берлинго и.т.н/, повечето обаче нямат 4Х4 или моделите със тая екстра ше ти дойдат малко по-скъпичко:(
Моето предложение е Хонда Шатъл! когато си караш по магистралата може и с повече от 140;) имаш един задвижващ мост /по малък разход/ при забоксуване автоматично се включва и другия мост и ставаш 4Х4;)
П.С. Дори и да си вземеш такава кола на повече от 250 хиляди км подръжката е нищожна!
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Ivak, моята е пасат. Знай, че базата му е дълга и е доста нисък(с ниска маска отпред), което значи, че често ще имаш проблеми по черните пътища покрай язовирите. Препоръчвам ти да си купиш ван-по- високи са, обемни за багаж,при нужда можиш да возиш повече хора. Аз съм се спрял на VW-SHARAN-синхро.
Наслука!
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Ivak написа:Как е ходовата част на Берлингото, то си е вариант.
Покрива всички изсквания , само обаче си мисля че ще му е слабичка предницата :roll:

Не робувам на шаблони, но много сме си патили във фирмата и с познати от френски коли. :wink:
Точно така, не робувай на шаблони!
"Във фирмата", значи служебни, аз ли да ти казвам как се кара от повечето хора служебна кола? То служебен и Hummer ще бъде потрошен за нула време.
Не казвам, че много ги харесвам френските, много са "стъклени" няка си. Ама това е само въпрос на вкус, иначе са достойни за уважение. И то точно тези Partner/Berlingo(то си е едно) май като гледам отговарят точно на изискванията ти. Има даже модификация 4х4, мнооого висока, но не знам там вече сигурно ще е по-висок разходът и скъпа поддръжката.

Там е работата, че повечето изисквания са взаимно изключващи се :cry: Ама няма начин :)

Ивак, ти поне имаш японска кола, и аз не робувам на клишета, ама това чудо май вярно не се чупи(имам едно служебно Syzuki). така че, помисли за това. Просто ти е огромен джипът(и такъв служебен имам).

Успех!
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Иваче аз карам ауди а 4 с 16 джанти и високопрофилни гуми по висока е от някой джипове.Вземи си ауди А6 2,5TDI куатро.Не ти предлагам А4 заради предницата понеже има много щанги с тампони и като сменяш танпон сменяш щанга.Тази кола вози като Sкласа и е проходима като джип и бяга повече от на Ачо вагена.Майтап. :wink:
snegk

Мнение от snegk »

Иваче аз карам ауди а 4 с 16 джанти и високопрофилни гуми по висока е от някой джипове.Вземи си ауди А6 2,5TDI куатро.Не ти предлагам А4 заради предницата понеже има много щанги с тампони и като сменяш танпон сменяш щанга.Тази кола вози като Sкласа и е проходима като джип и бяга повече от на Ачо вагена.Майтап. :wink:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

ивак -7 години карах чероки 2500 куб. без никакъв сериозен проблем ;освен 2 допълванета на климатик :D :!: а пък гори горе долу колкото москвич :mrgreen:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Движа с ситроен BX перфектен дизел на 350 000 разход 5 на 100 извън градско има и такива 4x4 а и щом имаш повечко пари виж по новите модели наи икономично и здраво и проходимо е френски дизел. По точно ситроен те са с хидравлика и се надигат колкото пожелаеш. Перфектен за риба комфортен на возене икономичен но малко скъп за подръжка но това зависи от задкормилното устроиство.
andoncki
новобранец
новобранец

Мнение от andoncki »

Трябва да ти кажа че от 5г. карам френски коли и нямам никакъв проблем по черните пътища.Верно е че предниците са им по слаби,но си го избиваш от цената на частите и ниския разход :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”