Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Анонимните
Модератор: sapuna
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Може да е щот кръкаш бира като рАзпран!чуруликпенчо написа:Червеното,добре,ама дебелото ?Може червеното, дето ти излиза по снимките да е от пиенето- то и на мене носа ми на снимки е малко червен, ама нема нищо.![]()
![]()
![]()
![]()
Миналата неделя балдъзата гледаше с ужас че се приготвям да се кача на кантарчето и да се премеря колко кила съм!

Тя вика- над 100, то излезе 90- не съм дебел и аз, ама ми личи.

- SILVESTER
- ще става разбирач
ООО щот не си ме виждал като се направя, къв съм убавецчуруликпенчо написа:Да,ама защото ти изглеждаш добре,особено с това малкото коте около теб.И все пак на мен би ми било по приятно да знам кой как изглежда,за да не подмина някой по водоемите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пък аз на снимки все излизам дебел и червен.![]()
![]()
![]()
![]()
Тия ,новите фотоапарати хич ги няма.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

то и апарат ни ма фаща

Айде стига че му оспамихме темата на човека
Извинявам се за което

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ае и аз да се уметна
Ми немам снимки в галерията щото :
- същият сам си кат на аватара със съвсем малки изключения които даже мога да цитирам :
1) Немам вече толкова коса ама тва не е проблем се надам
2) Съм само с около двайсе и кусур години вповече от на аватарот ама и тва ако за проблем го имаме
3) съм с около трийсе кила вповече ама и тва лошо нема
4) и т.н. и т.н. дребни подробности
начи допълнения що немам снимки в галерията :
ми щот тва рибата не мога много много да я хващам а коги я фана не дай си боже ( то ръце у слуз и черва , то капичване по каменете , то пръзулване у вирот , то баш тогива я апаратот я и двата ГСМта не са у мене , то я е толкова голема че фото я не фаща и пр. и пр. ) се не моа я снимам
Баси , седим и се чудим ?!? Требва ли да си пишеме аФтобиографията у секой форум къде списуваме ?!? Тва то и ЕГН и пр. да доставяме нема да е лошо ама и друг път съм казал - тогива форума требва да е сал скрит и за да улетнеш у него требва да имаш електронна заверка от НАП със съответният електронен подпис подпечатана че си подписал декларация за личните данни
пс - до 01.09.2007г. трЪжественно обещавам да си несменям аватарот а после кой видел видел , кой не е , да е видел

- същият сам си кат на аватара със съвсем малки изключения които даже мога да цитирам :
1) Немам вече толкова коса ама тва не е проблем се надам

2) Съм само с около двайсе и кусур години вповече от на аватарот ама и тва ако за проблем го имаме

3) съм с около трийсе кила вповече ама и тва лошо нема

4) и т.н. и т.н. дребни подробности

начи допълнения що немам снимки в галерията :
ми щот тва рибата не мога много много да я хващам а коги я фана не дай си боже ( то ръце у слуз и черва , то капичване по каменете , то пръзулване у вирот , то баш тогива я апаратот я и двата ГСМта не са у мене , то я е толкова голема че фото я не фаща и пр. и пр. ) се не моа я снимам

Баси , седим и се чудим ?!? Требва ли да си пишеме аФтобиографията у секой форум къде списуваме ?!? Тва то и ЕГН и пр. да доставяме нема да е лошо ама и друг път съм казал - тогива форума требва да е сал скрит и за да улетнеш у него требва да имаш електронна заверка от НАП със съответният електронен подпис подпечатана че си подписал декларация за личните данни

пс - до 01.09.2007г. трЪжественно обещавам да си несменям аватарот а после кой видел видел , кой не е , да е видел

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Re: Анонимните
А , това не е ли форум за развлечение и отпускане , така да седнеш малко пред компютъра , да видиш какво става , кой къде бил и каква риба уловил и т.н. Кви юнаци бе ,кво ви бърка на кой му е по-голем и къде се е регистрирал ! Едни дават снимки , други ги гледаме ! Е какво толкова ! Утре може да стане обратното! Ей пичове живейте си живота , докато е лесен !Marco Polo написа:Да бе, то това ясно, ама аз нали съм си свекърва - държа всички да са наясно за какво иде реч...CERRUTI написа:п.с.-А ти Marco Polо какво си седнал чак да се обясняваш се едно ние сме виновни че не можеме да качваме.....да разгледат форума колегите и ще видят каква е причината а не наготово да обвиняват.Малко като старшината на ротата съм - строг, но справедлив!
![]()
![]()
А и някой от вас забеляза ли, че юнаците, заради които е пусната тази тема, изобщо нямат и ред, написан тук?![]()
![]()