Анонимните

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
bisko71
новобранец
новобранец

Мнение от bisko71 »

Може червеното, дето ти излиза по снимките да е от пиенето- то и на мене носа ми на снимки е малко червен, ама нема нищо.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Може червеното, дето ти излиза по снимките да е от пиенето- то и на мене носа ми на снимки е малко червен, ама нема нищо.
Червеното,добре,ама дебелото ? :D :D :D :D :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
bisko71
новобранец
новобранец

Мнение от bisko71 »

чуруликпенчо написа:
Червеното,добре,ама дебелото ? :D :D :D :D :D
Може да е щот кръкаш бира като рАзпран!
Миналата неделя балдъзата гледаше с ужас че се приготвям да се кача на кантарчето и да се премеря колко кила съм! :D
Тя вика- над 100, то излезе 90- не съм дебел и аз, ама ми личи. :lol: :lol: :lol:
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

чуруликпенчо написа:
И все пак на мен би ми било по приятно да знам кой как изглежда,за да не подмина някой по водоемите
Да,ама защото ти изглеждаш добре,особено с това малкото коте около теб. :D :D :D :D :D :D :D :D
Пък аз на снимки все излизам дебел и червен. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Тия ,новите фотоапарати хич ги няма. :D :D :D :D :D :D
ООО щот не си ме виждал като се направя, къв съм убавец :D :D ,
то и апарат ни ма фаща :lol: :lol: :D
Айде стига че му оспамихме темата на човека
Извинявам се за което :wink:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ае и аз да се уметна :oops: Ми немам снимки в галерията щото :
- същият сам си кат на аватара със съвсем малки изключения които даже мога да цитирам :

1) Немам вече толкова коса ама тва не е проблем се надам :oops:
2) Съм само с около двайсе и кусур години вповече от на аватарот ама и тва ако за проблем го имаме :roll:
3) съм с около трийсе кила вповече ама и тва лошо нема :D
4) и т.н. и т.н. дребни подробности :oops:

начи допълнения що немам снимки в галерията :

ми щот тва рибата не мога много много да я хващам а коги я фана не дай си боже ( то ръце у слуз и черва , то капичване по каменете , то пръзулване у вирот , то баш тогива я апаратот я и двата ГСМта не са у мене , то я е толкова голема че фото я не фаща и пр. и пр. ) се не моа я снимам :oops:

Баси , седим и се чудим ?!? Требва ли да си пишеме аФтобиографията у секой форум къде списуваме ?!? Тва то и ЕГН и пр. да доставяме нема да е лошо ама и друг път съм казал - тогива форума требва да е сал скрит и за да улетнеш у него требва да имаш електронна заверка от НАП със съответният електронен подпис подпечатана че си подписал декларация за личните данни :idea:

пс - до 01.09.2007г. трЪжественно обещавам да си несменям аватарот а после кой видел видел , кой не е , да е видел :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Re: Анонимните

Мнение от Trias »

Marco Polo написа:
CERRUTI написа:п.с.-А ти Marco Polо какво си седнал чак да се обясняваш се едно ние сме виновни че не можеме да качваме.....да разгледат форума колегите и ще видят каква е причината а не наготово да обвиняват.
Да бе, то това ясно, ама аз нали съм си свекърва - държа всички да са наясно за какво иде реч... ;) Малко като старшината на ротата съм - строг, но справедлив! ;) :D
А и някой от вас забеляза ли, че юнаците, заради които е пусната тази тема, изобщо нямат и ред, написан тук? ;) :roll: :!:
А , това не е ли форум за развлечение и отпускане , така да седнеш малко пред компютъра , да видиш какво става , кой къде бил и каква риба уловил и т.н. Кви юнаци бе ,кво ви бърка на кой му е по-голем и къде се е регистрирал ! Едни дават снимки , други ги гледаме ! Е какво толкова ! Утре може да стане обратното! Ей пичове живейте си живота , докато е лесен ! :D
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”