Анонимните

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Анонимните

Мнение от георгиев59 »

Здравейте колеге.Прави ми впечатление че все повече анонимни колеги се регистрират във този форум.Под анонимни разбираите тези които не споменават от къде са и не са пуснали поне една снимка в галерията си та да ги видем и да знаем поне с кого си пишем а и така като се видим по лесно ще се познаем.Нищо лично нямам към някой колега но каточели дразгите идват най вече от тях.;Може би много от колегите ще ме упрекнат но моето предложение към модераторите или незнам там към кой е анонимни да не се допускат до регисрация и поне една снимка в галерията.Повтарям пак ;нищо лично". :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Подкрепям!!!
Аватар
mackovec
новобранец
новобранец

Мнение от mackovec »

Здравейте. Без бой си признавам, че и аз сам един от тези "анонимните" за които пишете. Наистина засега само чета и не давам никаква информация за това каде сам ходил и т.н. Просто не ходя толкова често за риба, а и нямам кой знае какви успехи въпреки, че ми се разтуптява сърцето щом хвана въдицата. От форума имам честа да познавам Кърцата, Иво и Сакси с които имах удоволствието да направим един, два излета. От скоро започнах да чета из хорума и мисля, че е доста полезен особенно за такива като мен.
Обещавам още тази събота или неделя да кача няколко снимки и да се постарая да стана активен потребител на форума.

Наслука на всички колеги!
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Анонимните

Мнение от ceno cenov »

Marco Polo написа:...
http://www.marcony.snimka.bg
Enjoy! ;)
Enjoy ама цв. :lol: За мен не си анонимен тъй като твои снимки сме виждали доста из форумите, само че този линк дава грешка или поне при мен. :roll:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Sorry!!! сега тръгна.
Аватар
stoned
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoned »

И какво искате да кажете сега, че примерно ако искам да разбера някой водоем да кажем около Варна, да отида за риба, трябва специално по случая да се снимам,да изчакам до другия ден да стане готова, след това да отида да изкарам един компютърен курс, защото незнам как се качва снимка-че то ше ми мине мерака за риболов бе.Направете си един ВИП форум там на аверите и си пишете сами или примерно, който не е хващал шаран над 3 кила няма право да пише, защо не го направите.
Смях. :wink: :idea:
ЗАРИБЕН
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колега stoned мисля че не си само за един ден в този форум ,и не използвай форума само за информация каде да отидеш и да хванеш много риба :lol: :lol: .На слука
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
stoned
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoned »

Колега , много добре разбра за какво иде реч :wink:
А иначе форума не го използвам за набиране на информация "къде да хвана много риба"(аз не ходя на риболов заради рибата ), а по-скоро да науча нови методи и техники(за разлика от преди вече има интернет, което не влияе особено добре на младежите де, може да се споделя с много повече хора и съответно да получиш повече мнения, а не да чакаш вестника всеки път да излезе с нетърпение да прочетеш най-новия монтаж за шаран и къде има уклей), току виж и да се запозная с някой интересен колега, информацията си я намирам достатъчно добре и по други начини. :wink: :roll:
Като искате да не ви ги разбират драгоценните места си пишете на лична и така.

И само да направя едно сравнение, все едно в музикален форум да могат да влизат само изпълнителите :wink:
Това е последното, което пиша в тая тема, pyk вие си направете и Масонска ложа ако искате. :roll:

Това с добри чувства и на всички колеги пожелавам приятни емоции около водоемите.
Последно промяна от stoned на Пет Авг 17, 2007 6:33 pm, променено общо 1 път.
ЗАРИБЕН
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Re: Анонимните

Мнение от CERRUTI »

георгиев59 написа:поне една снимка в галерията.
А ти колега вземи прочети малко по детаилно форума защото в него не са само Риболов на Шаран,Риболов на Щука,Информация за Водоемите и т.н. има раздел Фотография и Препоръки и Оплаквания...Ако беше прочел малко от тези раздели и за това че вмомента снимки не могат да качват новите членове сега нямаше да говориш глупости!!!И мисля че е най добре да се извиниш....
п.с.-А ти Marco Polо какво си седнал чак да се обясняваш се едно ние сме виновни че не можеме да качваме.....да разгледат форума колегите и ще видят каква е причината а не наготово да обвиняват.
Последно промяна от CERRUTI на Пет Авг 17, 2007 6:32 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Не виждам нищо лошо в това да се виждаме кой кой е,но чак да бъде задължително е малко пресилено.И все пак на мен би ми било по приятно да знам кой как изглежда,за да не подмина някой по водоемите.А иначе всеки сам да си взема решение.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

И все пак на мен би ми било по приятно да знам кой как изглежда,за да не подмина някой по водоемите
Да,ама защото ти изглеждаш добре,особено с това малкото коте около теб. :D :D :D :D :D :D :D :D
Пък аз на снимки все излизам дебел и червен. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Тия ,новите фотоапарати хич ги няма. :D :D :D :D :D :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
bisko71
новобранец
новобранец

Мнение от bisko71 »

Може червеното, дето ти излиза по снимките да е от пиенето- то и на мене носа ми на снимки е малко червен, ама нема нищо.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Може червеното, дето ти излиза по снимките да е от пиенето- то и на мене носа ми на снимки е малко червен, ама нема нищо.
Червеното,добре,ама дебелото ? :D :D :D :D :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
bisko71
новобранец
новобранец

Мнение от bisko71 »

чуруликпенчо написа:
Червеното,добре,ама дебелото ? :D :D :D :D :D
Може да е щот кръкаш бира като рАзпран!
Миналата неделя балдъзата гледаше с ужас че се приготвям да се кача на кантарчето и да се премеря колко кила съм! :D
Тя вика- над 100, то излезе 90- не съм дебел и аз, ама ми личи. :lol: :lol: :lol:
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

чуруликпенчо написа:
И все пак на мен би ми било по приятно да знам кой как изглежда,за да не подмина някой по водоемите
Да,ама защото ти изглеждаш добре,особено с това малкото коте около теб. :D :D :D :D :D :D :D :D
Пък аз на снимки все излизам дебел и червен. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Тия ,новите фотоапарати хич ги няма. :D :D :D :D :D :D
ООО щот не си ме виждал като се направя, къв съм убавец :D :D ,
то и апарат ни ма фаща :lol: :lol: :D
Айде стига че му оспамихме темата на човека
Извинявам се за което :wink:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”