ДАЛИ НЯКОЙ НИ ГЛЕДА ОТГОРЕ?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

emo vasilev написа:
С Ивака ако бяхме написали точните килограми на уловената от нас в Гърция риба сигурно щяха още да ни псуват !

:lol: :lol: :lol: Те ви доваха по гръцката телевизия как колата ви се влачи и от гърнетата фъркат искри :lol: :lol: :lol: ......от багажника течеше вода и слуз от шарани :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

emo vasilev написа:
С Ивака ако бяхме написали точните килограми на уловената от нас в Гърция риба сигурно щяха още да ни псуват !

:lol: :lol: :lol: Те ви доваха по гръцката телевизия как колата ви се влачи и от гърнетата фъркат искри :lol: :lol: :lol: ......от багажника течеше вода и слуз от шарани :wink:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Не бе Аче , говоря за рибата която хванахме , не за тази която докарахме в БГ ! :wink: :lol: :lol:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Няма какво да се притесняваш , Неделчо , каквото ти е било на душата ти си го написал , а кой как ще го коментира си е негов проблем . И аз допущам същите грешки защото като пиша , си мисля , че се обръщам към колегите с които се познавам , а на практика не е така , защото всеки може да прочете написаното и да го коментира по начин , който не винаги ни харесва . Дето се вика най - добре сами да си налагаме "цензура" като си пишем , а пък като се видим на живо , никой не може да ни попречи да си говорим и шегуваме за каквото и да е , тогава да имат много здраве тия дето се пишат на "будната съвест на рибаря или риболовеца" ... !
Повечето от нас са свестни хора , има си ги и в двата форума . Аз лично за мене съм си преценил , че тук ми е най - добре и съм най - полезен (е , поне аз смятам така ), хората са си хубави , има от всяка възраст , кой по - луд , кой по - малко , не се притеснявам да пиша за каквото и да е , дори и да бъркам , страшно няма , една биричка стига за прошка ...!
Това е , важно да сме живи и здрави , и да се виждаме по язовирите !!!
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Важно е между нас да няма лоши думи , мисля че няма да ни отива да пишеме разни глупости и да се правиме на велики .

Всичко е от значение , но ето това е най-важното!
Това е , важно да сме живи и здрави , и да се виждаме по язовирите !!!
Аватар
bisko71
новобранец
новобранец

Мнение от bisko71 »

Па сме си и "месари"...
в някой друг форум ловят
зеленчукови риби сигурно. :D
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

трябва да си духовно извисен по малко за да се проумее и разбере историята на Неделчо... Све пак на този ден е загубил много скъп за него човек отива на близкия язовир да се поотърси от мъката и вижда чудо рибата излезнала до брега смирена и позволява да я лови с голи ръце... Честно казано в такъв момент виждаш божественото изгрява слънцето и тн...... а за бедните души дето не го проумяват и се хващат за цифрата 27 много ми е жал... какъв е тоя живот ако гледаме само материялното за какво живеете за едни материални придобивки дето след вас я остана я не гният и се развалят.. Душата е вечна доброто което направиш остава но не като израз на материята а на духа..
Изображение
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

След толкова много и противоречиви мнения установих следното:
Освен модовете , никой друг не ни гледа отгоре. Те следят всяка тема и
вещо вземат подходящите решения. :D :D :D :D :D :

П.П.Батьо, /Бат Милене/ мислех и тебе да те включа в групата на "ОНЗИ", дето гледа отгоре,ама вчера се оказа , че има и по-отгоре. :wink: :wink:
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

са остава да се измислят и разни агиткарски песни,като м/у левски и цска :lol: :lol: :lol: мноо ми е смешна тая работа...а кой прав,кой крив :roll: ще се вьздьржа от коментар-истината сигурно е някьде по средата,демек хем ПРЕКАЛЕН СВЕТЕЦ И БОГУ НЕ Е ДРАГ,хем ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Относно Fishing Mania

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Nedeltcho Delev написа:Не само че съм възмотен от тях :evil: :evil: но си мисля,че всеки един от тях може да чете нашия форум и после да си коментират в тяхния през пречупените им фантазии каквито глупости им паднат,това го пиша защото може да се случи на всеки един от Вас,и вашето мнение или случка да бъде истопосано във форума им и пречупено през мухлясалите им мозаци :lol: :lol: Аз разчитам на Вас,уважавам Вашето мнение,и ако наистина съм сгрешил в тая история за 27кг.риба си мисля,че Вие трябваше да ме съдите а не ония чукундури и ако това не е трябвало да се случи,то изобщо нямаше да се случи,а що се отнася за рибата,оставих малко на майка ми,а другата е дадох на хора които бяха гладни за риба(само да спомена че70% от хората са над 70год.)и те много се зарадваха. :P :P
ВЪЗМОТЕН ли си :lol: :lol: Колко си ВЪЗМОТЕН 2-3-4 ракий :lol: Май твоя е мухлясал ама отдавна мноооого отдавна :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: ДАЛИ НЯКОЙ НИ ГЛЕДА ОТГОРЕ?

Мнение от sapuna »

Ниделчу незабавно да връща купата!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
петър василев

Re: Относно Fishing Mania

Мнение от петър василев »

Nedeltcho Delev написа:Колеги,прочетох мнението на "КОЛЕГИ"(ако така мога да ги нареча)от форума на"Fishing Mania "за по-горе писаното от мен(ако може да им видите мнението тук" http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=16350 ")Не само че съм възмотен от тях :evil: :evil: но си мисля,че всеки един от тях може да чете нашия форум и после да си коментират в тяхния през пречупените им фантазии каквито глупости им паднат,това го пиша защото може да се случи на всеки един от Вас,и вашето мнение или случка да бъде истопосано във форума им и пречупено през мухлясалите им мозаци :lol: :lol: Аз разчитам на Вас,уважавам Вашето мнение,и ако наистина съм сгрешил в тая история за 27кг.риба си мисля,че Вие трябваше да ме съдите а не ония чукундури и ако това не е трябвало да се случи,то изобщо нямаше да се случи,а що се отнася за рибата,оставих малко на майка ми,а другата е дадох на хора които бяха гладни за риба(само да спомена че70% от хората са над 70год.)и те много се зарадваха. :P :P
Браво Дяка :D ,много хубаво си направил.Има възрасни хора,които не са вкусвали риба с години,защото на завалийките не им стигат нищожните пенсийки да си платят само тока.Аз също го правя винаги когато съм във България,има две -три възрасни семейства,които ме чакат с нетърпение да си дойда за да вкусят риба,хорицата.Сто пъти съм да нахраня такива хора отколкото да върна рибата обратно в гйола.А тез,които се възмощават от това не са хубави хора,това за мен са самогъзници.Хич да не ти пука сложи си ги на оная работа.Много се гордея с тази твоя постъпка :wink:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:roll: :roll: :roll:
Кво ви става бе хора,отде ви дойде на акъла да вадите теми изпод дюшека!?
п.п.Митак,купата ще я върна лично на Ачката,на многу хора стана трън в очите :smt116
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Шшшшш Алооооо ....я да не дрънкаш глупости :axe:
:wink:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Nedeltcho Delev написа::roll: :roll: :roll:
Кво ви става бе хора,отде ви дойде на акъла да вадите теми изпод дюшека!?
п.п.Митак,купата ще я върна лично на Ачката,на многу хора стана трън в очите :smt116
Да бе да :smt044 :smt044 :smt044 Тва нещо е като "кутията на Пандора" никой няма да я вземи докато не се докаже друг изявен карък в годишен план... :smt044 :smt044 :smt044

п.п абе Делев гледам си напът да вземеш и друга... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”