Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
улов на илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Да-а-а-а, спомени, спомени... Че и лихмус яко даваше то-о-чно там. Народа се вреше на северния клон, по двама-трима на камък и мятаха един връз друг, пък стария на спокойствие скубеше зарганите на южния клон. А забраната е поради това, че мястото е строителна площадка. Преди две години имало и смъртен случай на обекта, и оттогава не прощават, ама изобщо. Интересно, като издадат Акт 16, дали ще остане забраната? Много ме съмнява, че сегашния статут ще се хареса на някои властимащи и ще плюят, или поне ще се опитат да плюят, както обикновено, на законовите ни права. Единственото хубаво на това е, че няма да се караме за тетраподчето, хе-хе!
Ако ще пробваш, иди на Мартината, или, ако там е гъч, на камъните около нея. Но си носи обезателно кеп, че излизат големи зверове. А за нашите места - имам впечатление, че след дъжд, и май след всяка чувствителна промяна на времето, на рибата и трябват ден-два да се осефери и да започне да кълве отново. Аре, че водката се стопли, пък съм си приготвил маса салата "Снежанка". Трябва да ги "употребя" (лаф на Хемингуей, истинския; голям рибар и пич е бил, лека му пръст).
Ако ще пробваш, иди на Мартината, или, ако там е гъч, на камъните около нея. Но си носи обезателно кеп, че излизат големи зверове. А за нашите места - имам впечатление, че след дъжд, и май след всяка чувствителна промяна на времето, на рибата и трябват ден-два да се осефери и да започне да кълве отново. Аре, че водката се стопли, пък съм си приготвил маса салата "Снежанка". Трябва да ги "употребя" (лаф на Хемингуей, истинския; голям рибар и пич е бил, лека му пръст).
- чуруликпенчо
- сериозен играч

- чуруликпенчо
- сериозен играч

- чуруликпенчо
- сериозен играч

Re:
Това олово над куките не пречи ли при замятането - да не се оплита чепарето ? Предполагам че е било подвижно олово ?jzafirov написа:Традиционните три куки с тапи над тях и олово над куките.Колегата до мен с олово монтирано най-отдолу със същите червеи не хвана нищо. Как мислите-има ли значение каде се поставя тежеста над или под куките?
Има ли други колеги, които са ползвали този монтаж ?