Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

напдпревара за победа 4
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- разбира нещата
Re: напдпревара за победа 4
Идвам , печеля и си отивам никви такива споделяния ..............

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
I reject peоple of your kind или казано на чист Бг Хора кЪт Тебе ни ма кефатBZI написа:Идвам , печеля и си отивам никви такива споделяния ..............![]()
![]()
![]()
![]()

Базик ся да не се засегнеш

Без риболов няма любов !
-
- новобранец
Момчета,намалих хората до 23(днес ще се обадя на няколко човека и може да станат по малко).Аз също няма да учствам по полезен ще съм отзад и при организацията
Така мисля ,че ще се съберат всички на стената 

-
- новобранец
Бате идвате и участватеPaublo_Eskobar написа:Аз идвам с човек който беше на една маса с целия форум преди два дена,а не със 30 човека който са си пускали именцата в някоя кутийка в магазина.Не искам да се стига до пререкания,всичко е наред,просто не мисля че е правилно да се прави така.For написа:Моля, погледни внимателно списъка - записан си + 1 човек!

Просто аз си представях нещата по друг начин

-
- новобранец
fugata написа:Още едно свободно място ако има
Идвайте момчета,ще се радвам да се видим и да пиинем по някоя биричкаSONY написа:Kamata и Petar_Sabev също изявиха желание да дойдат,но като гледам няма места вече.Пак казвам,ако някое приятелче от форума реши да дойде,ще му отстъпя моето място.Цецо,теб непременно те искам да присъстваш
Да се надяваме,че на другото съзтезание,нещата ще бъдат по-ясно изразени и няма да има недоразумения.

- gorkata_petrov
- разбира нещата
все си мисля ,че ще се сместим на стената.И че няма да има нужда някой да отстъпва мястото си на друг 

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
Нека тези,които имат място в колите да пишат,та ако има някои колеги без транспорт да се уточнят нещата.
TICA FAN
- Local
- учете се от него
Айде момчетааа, стягайте такъмите и точете куките, че риби трябва да се хващат и награди да се печелят
.
Пожелава успех на всички Ви, нека най-добрите победят, съжалявам че този път няма да бъда с Вас, но другия път ще направя всичко възможно.

Пожелава успех на всички Ви, нека най-добрите победят, съжалявам че този път няма да бъда с Вас, но другия път ще направя всичко възможно.

Клавиатура риба не лови!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Успех на всички и от мен
От сега се записвам за следващото събиране

От сега се записвам за следващото събиране

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- новобранец
Намалих хората до 19-20 човека,така предполагам, че ще се съберем всички.
Аз съм и от форума и от приятелите на Риболовна мания, мога ли да взема участие в надпреварата? 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ами нека организаторите кажат но при предишната бройка и дължината на стената нямаше да е възможно нека butnik и For кажат има ли място за тебИЛКО77 написа:Аз съм и от форума и от приятелите на Риболовна мания, мога ли да взема участие в надпреварата?

Без риболов няма любов !
Илко, ще ти кажа в събота вечерта. По принцип отговорът е отрицателен!ИЛКО77 написа:
Аз съм и от форума и от приятелите на Риболовна мания, мога ли да взема участие в надпреварата?
Веднъж вече обявихме, че приключихме записването. Това, че Дидо намали бройката - значи, че няма да има втори сектор и всички ще са на стената.
Първо ще мерим и определим местата, ако има - ще вземеш, ако не - пак ще вземеш, но на софрата!
И за следващия път ви моля, да се записвате навреме

Дидо, правиш жертви, които ми се ще да се надявам, че някои ще оценятот DIDO sensas:
Намалих хората до 19-20 човека,така предполагам, че ще се съберем всички.

Моля, организационният комитет да изкаже мнение по въпроса ми.Трябва да съм на ясно .Все пак трябва да се подготвя.Да си вържа някоя кукичка,да направя някой такъм.Искам да съм подготвен !Искам купа и медал!Искам кебапченце с биричка ! МОЛЯ! 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Значи освен мен и Жорката Петров взимам още двама колеги-Екстази и Сонито.Ако има някой още мога да го взема,няма проблем.Дидо ,направи голям жест,за напред ще се съобразим с някои неща да не стават издънки,ако има още проблем с местата мога да си отстъпя даже и щеката барабар със стола и червеи и всичко ,само мир да има.Ама после искам да ям и пия на аванта

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....