Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Хайде приятели да помогнем на колега в беда!
Модератор: dantho.mihov
Re: Хайде приятели да помогнем на колега в беда!
Не,,,,не ,друго имах предвид.Той Чапито се усети,но там е работата,че не сме на язовира да се изрека кратко и ясно във връзка с курбана.Хора ние сме ортодоксиални християни,пък си и имаме и много наследсвена култура.Стига,че много оспамихме темата,но не можах да се окопитя.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:![]()
![]()
Първите три букви от .......са хубави за обратните,вторите четири са за гадните мекерета,дето ни дразнят, а яденето и пиенето е за нас.Ако трябва и бидонче с ракия ще напълним и пак ще го отсрамим
![]()
![]()
![]()

- krokibg
- учете се от него
Не се притеснявай,разбрахте от раз,но ние тук сме скарани сцърквата и БКП то не дава да се оди на църква.Ние да правим Богу угодни дела,пък той да си гледа,ква му е работата по цял ден,стига е мързелувал горе на сянка и с бира Шуменско в ръкаПЕТЪР vasilev написа:Не,,,,не ,друго имах предвид.Той Чапито се усети,но там е работата,че не сме на язовира да се изрека кратко и ясно във връзка с курбана.Хора ние сме ортодоксиални християни,пък си и имаме и много наследсвена култура.Стига,че много оспамихме темата,но не можах да се окопитя.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:![]()
![]()
Първите три букви от .......са хубави за обратните,вторите четири са за гадните мекерета,дето ни дразнят, а яденето и пиенето е за нас.Ако трябва и бидонче с ракия ще напълним и пак ще го отсрамим
![]()
![]()
![]()

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Диканаров
- кандидат преподавател
Поздрави на Бачо, от цялата софийска бригада! Пихме по едно специално за него вчера!Кирчо, ще прати още нещо събрано за оздравителния процес!Колкото до курбан и т.н. почерпки, всичко е в кръга на символиката и добрата шега!Да не се чувства длъжен да прави други разходи! Оздравявай братле и до нови срещи край водата! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- krokibg
- учете се от него
Диканаров написа:Поздрави на Бачо, от цялата софийска бригада! Пихме по едно специално за него вчера!Кирчо, ще прати още нещо събрано за оздравителния процес!Колкото до курбан и т.н. почерпки, всичко е в кръга на символиката и добрата шега!Да не се чувства длъжен да прави други разходи! Оздравявай братле и до нови срещи край водата!
Бате Весо,естественно че се майтапим,трябва малко и да се разведрява обстановката след толкова нещастия през тези дни

Дет са вика-всичко е добре-когато свършва добре! 

- kombat
- вече хвърля и на тежко
Делев,само не каза къде ще водиш Батю на откриването?Стига с тези болници.Въздух му трябва на човека.
Последна информация от днес,сутринтта са му правени иследвания и няма разрастване на отока,най-вероятно утре ще го изпишат и лечението ще продължи във домашна обстановка.Искрено се надявам от утре той сам да си дава информация за състоянието си
За постъпленията-довечера!

За постъпленията-довечера!
- gloupan
- разбира нещата
[quote="Диканаров"]Поздрави на Бачо, от цялата софийска бригада! Пихме по едно специално за него вчера!Кирчо, ще прати още нещо събрано за оздравителния процес!
Парите вече са преведени.Оздравявай бързо Батьо че откриването наближава и трябва да си на линия!!!
Парите вече са преведени.Оздравявай бързо Батьо че откриването наближава и трябва да си на линия!!!

TRS70MLF2
- drat
- разбира нещата
И пиенето ми е по-сладко и сънят по-спокоен когато съм успял да помогна с нещо, макар и малко.петко стоянов написа:Че то не е казано да се спре внасянетоКойто има на сърце да дава!

-
- сериозен играч
Батьо да си опича акъла! Идва откриването,тъй,че да се размърдва вече! Кво е тва лежане?
- dunedanetz
- научил се да хвърля
Чак сега виждам темата
Какво става, трябват ли още парички, че да ходя до банката?

Бегай ако имаш на сърце
Въздух , въздух ама без медицинско лице / 20 -23 годишно/ за придружител, нема да мине. Гледал съм на филм, точно за такива случай.kombat написа:Делев,само не каза къде ще водиш Батю на откриването?Стига с тези болници.Въздух му трябва на човека.

Ама без булките, ша пречат на процедурите.

- krokibg
- учете се от него
Ей,муруци,скоро ще Ви трябват РЕАБИЛИТАТОРКИ,щот некой трябва да ви вдигне самочувствието
И кво по добро от нещо младичко
Знам ва аз кви ги мислите,само мръсотий са ви в главите а уж за риба ходите