Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: BG Рибалка
Ами аз не видях Лина като вид (от стойностните). Иначе има даста плевелни, които са перфектни за стръв - живец. Проблема е, че в различните краища на страната се наричат по различни начини, а аз не знам точно как е името по дебелите книги
. Значи става въпрос за кубинка, горчивка, тук при нас баришник, това с бодличките покрай устата. Друг вид виолетка - идеална за щука и бяла. И тъй като сме в БГ е редно да е малко по-трудно улавянето на по-стойностни риби на широкоразпространени видове стръв! Примерно ако отидеш на Стамболийски и хвърлиш на торен червей, неизменно 50 % от улова ще ти бъде Бибан!
От речните чалуна, кротушка. По Дунава се лови и една твърде неприятна риба-хищник - вретенар.

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

имам едно предложение... земи махни ботуша и гумата и на тяхно място сложи корен и топка водорасли - това са нещата които доста по-често се вадят от водоемите ... специално гумата ме дразни много - идеш на малките бази на турнир МВ и със шаран 30 кила си извън класацията - всичките ботове хванали гуми по 40 кг. как стават тея работи 
колкото до други риби -ето едно линкче където са описани всички видове риби в БГ - РИБИТЕ В БЪЛГАРИЯ
всички риби са класифицирани по клас, разред семейство... със латинско и българско име - има и снимки
мисля, че това ще помогне да разберем истинските имена на рибите (както каза колегата горе - една риба има поне 4-5 имена в различните краища на България)

колкото до други риби -ето едно линкче където са описани всички видове риби в БГ - РИБИТЕ В БЪЛГАРИЯ
всички риби са класифицирани по клас, разред семейство... със латинско и българско име - има и снимки
мисля, че това ще помогне да разберем истинските имена на рибите (както каза колегата горе - една риба има поне 4-5 имена в различните краища на България)
Последно промяна от gogoltd на Вто Окт 20, 2009 12:14 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Успях да направя една локация на Янтра до Първомайци и се получи много добре. Само картата ми е лоша. Ако някой намери за местността да ми каже.
-
- ще става разбирач
Също видях ,че имаш замисъл за пъстървова река ,като може да добавиш не сам балканската ,но и американската пъстърва както и сивена ,които също се намира в нашите реки 

-
- ще става разбирач
Друго нещо ,което би било полезно в нова тема или в тази да приложиш линк или обяснение как се прави локация ,за да може и други колеги да се включиме и наистина да направиме една сборна голяма Бг Рибалка 

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Изтегли дешифратора. Там има обяснение.fishingmania написа:Друго нещо ,което би било полезно в нова тема или в тази да приложиш линк или обяснение как се прави локация ,за да може и други колеги да се включиме и наистина да направиме една сборна голяма Бг Рибалка
-
- вече хвърля и на тежко
Нали заедно с дешифратора съм ви качил и инструкция.fishingmania написа:Друго нещо ,което би било полезно в нова тема или в тази да приложиш линк или обяснение как се прави локация ,за да може и други колеги да се включиме и наистина да направиме една сборна голяма Бг Рибалка
Успех!!

-
- ще става разбирач
Това не може да е истина цяла вечер се мъча и не мога отварям дешифратора правя си каквото правя след като дам зашифровът и сохранит след това като отворя файла в него няма нищо ! Просто ми къса нервите цяла вечер свалих сички възможни дешифратори неще и неще да му е*а майката откачих !

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
При мен само веднъж ми направи същия проблем.fishingmania написа:Това не може да е истина цяла вечер се мъча и не мога отварям дешифратора правя си каквото правя след като дам зашифровът и сохранит след това като отворя файла в него няма нищо ! Просто ми къса нервите цяла вечер свалих сички възможни дешифратори неще и неще да му е*а майката откачих !![]()
![]()
![]()
-
- ще става разбирач
С много усилия докарах една локация...Сега остана само да я доизкусоря 

Някой може ли да ми каже какви турнири са играят чрез патувания от този пост 
защото от играните турнири получавах награди разришение за патуване, а когато отида на дадената база започвам да ловя риба сам а незная дали съм във турнир икакава риба да ловя ,ако някой може да помогне ще съм му много благодарен.

защото от играните турнири получавах награди разришение за патуване, а когато отида на дадената база започвам да ловя риба сам а незная дали съм във турнир икакава риба да ловя ,ако някой може да помогне ще съм му много благодарен.
-
- вече хвърля и на тежко
Тези награди ти дават право да отидеш на съответната баз без да плащаш такса за посочения брой дни,но не те вкарват в турнир,само си ловш риба.Проверяваш турнирите и ако по това време е обявен турнир на съответната база можеш разбира се да участваш в него щом си там,но това не е задължително.
Наслука!!
Наслука!!

Много благодаря ,а аз все мислех ,че се играе някакъв турнир и от доста време се мъчех да го разгадая но сега разбрах и още един път благодаря.bai_spas написа:Тези награди ти дават право да отидеш на съответната баз без да плащаш такса за посочения брой дни,но не те вкарват в турнир,само си ловш риба.Проверяваш турнирите и ако по това време е обявен турнир на съответната база можеш разбира се да участваш в него щом си там,но това не е задължително.
Наслука!!

Зная, че се работи още по играта но искам да попитам кога долу горе ще бъде готова с повече бази и т.н

-
- вече хвърля и на тежко
Извинявай!Разбрах за какво ме питаш.Там,като натиснеш ти пише "Турнир на базата едикоя си", а трябва да пише "Екскурзия до база едикоя си".Ето така:pey4o написа:Някой може ли да ми каже какви турнири са играят чрез патувания от този пост...

Още веднъж благодаря и наслула!!

нещо много сте се закротили
похвалете се поне с някой добър улов
похвалете се поне с някой добър улов