Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Крадат ни снимките!
Модератор: dantho.mihov
- ribarq
- сериозен играч
Re: Крадат ни снимките!
Аз пък предлагам на г-на Вулев, да присъства на следващата Национална Среща ... Ако се наложи и официална покана ще му изпратим
Ще му дадем трибуна да говори , хем и всички който не го познават ... ще могат да видят що за човек е !
приканвам г-н Вулев, да заяви присъствието си в темата за националната среща !
п.с. И все пак ако е луд .... и се реши да присъства да не идва с по малко от 5 каси Бира ШШШШшшуменско .

приканвам г-н Вулев, да заяви присъствието си в темата за националната среща !
п.с. И все пак ако е луд .... и се реши да присъства да не идва с по малко от 5 каси Бира ШШШШшшуменско .

- майсторчето страхил
- сериозен играч
- майсторчето страхил
- сериозен играч
-
- учете се от него
ГОЛЯМ МАЙТАП- в последните няколко поста
Най-добре групата на потърпевшите да вземе да почерпи- за супата

До сега се въздържах от коментар въпреки че и аз съм един от издокараните,ще се опитам да не правя такъв въпреки че немога да се сдържа да не кажа че това е една особено некоректна постъпка поне за мен.Моят отговор е аватара ми . А и ще помислим какви мерки могат да се вземат да не могат да се ползват снимки с комерсялна цел.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Напълно съгласенvenci72 написа:абе, вулев ти ли си най големио тарикат тука бе ,па като искаш снимки да земеш от мене ,земи ама поне едно мерси кажи ,пари ти нечем .що си се скрил като некоя путка и пишеш на лични ,аз да не съм ти кореспондент на веснико та че ми зимаш снимките па поне питай .а каде си викал че, че духаме супата ,гле да не издухаш от трите най длъгото .само да си барнал повече моя снимка че ти набутам негативо у газо .боклук подмолен

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ами оплакване от двайсетина човека потърпевши ( официално такова ! ) къмто министерството , съдът , известяване на НСБОП по закона за авторското право ....................... ми то ми се чини че при един такъв вариант на издателството ще му е по-изгодно да фалираm_nanchev написа: А и ще помислим какви мерки могат да се вземат да не могат да се ползват снимки с комерсялна цел.

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- учете се от него
Плюс обезпечителна заповед за имуществени и неимуществени вреди- тогава със сигурност ще фалира!!!Павел Иванов написа:Ами оплакване от двайсетина човека потърпевши ( официално такова ! ) къмто министерството , съдът , известяване на НСБОП по закона за авторското право ....................... ми то ми се чини че при един такъв вариант на издателството ще му е по-изгодно да фалираm_nanchev написа: А и ще помислим какви мерки могат да се вземат да не могат да се ползват снимки с комерсялна цел.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Е това с обезпечителната заповед е само ако не могат да найдат нужните кинти за да оправят сметките 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- учете се от него
Обезпечиталната заповед е за обезпечаване на евентуално бъдещо вземане и е още стартово , даже може и да е "пред стартово" , иначе после съда като прецени колко са сметките и кой ще ги оправя , се казва " изпълнителен лист"Павел Иванов написа:Е това с обезпечителната заповед е само ако не могат да найдат нужните кинти за да оправят сметките

Понеже и лошата реклама е вид реклама, а и воден от любопитството дали ще има някакво развитие темата и по страниците на въпросното издание, днес идвайки на работа си купих новоизлезлия брой ... и вижте на какво се натъкнах. Коментарите оставам на потърпевшите.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Лично аз бих бил доволен.
Независимо, как и защо се стигна до извинението, смятам, че това е правилният начин.
Марко?
Независимо, как и защо се стигна до извинението, смятам, че това е правилният начин.
Марко?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Румбата
- разбира нещата
Момчета , това вече е друго нещо !
Ха сега да се върнем на риболовни теми ! Извиненията приемете ,човека явно е разбрал и е взел мерки ! Дано не му се повтаря грешката ! Иначе той постъпи мъжки - браво ! 

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- Димича
- ще става разбирач
Еле па и ако почерпи...rumbata написа:! Иначе той постъпи мъжки - браво !

Ракията не е за малки дЯца!!!!