Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Организират чрез интернет протест пред парламента!
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!
Сутринта по Нова,при Лора Крумова,дават че някакви роми искат да имат черква в която да пробовядват на цигански.Е не съм расист ама вече не се па трае.Лора го пита да каже на цигански 10-те божи заповеди,а единия тъпанар само повтаря студено ми е и Господ е казал да има обич.Направо незнам на къде вървим.Оня ден на училището в Бургас или Варна,не си спомням пишело Булгаристан и българите на сапун.

-
- и господ не е толокова добър
Ако и на тези избори останат на власт тези тъпанари,то е ясно на къде вървим.Граждански неподченения,бунтове и гражданска война.Никой не го желае това,но ми се струва,че ще стане 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ти па ЛИЧНО прие всичкоAL KAPONE написа:Има и нормали граждни в тази държава, които трябва да сме по единни във всяко едно отношение.... въпрос на гледна точка... ти като ме познаваш що мислиш, че трябва да бъда повлиян от НЕКОЙСИ? Що мислиш че няма да има и ТАКИВА дето неса с партийна книжка там?5кила написа:бе майката си ебало...Вие не разбрахте ли бе,хора,че НЕМА БОГ?бил той аллах или инри...всичко е само злоба и ламтеж за дивиденти.промиване на мозьци и нечии си интереси.

па тая ЛОРА..хм-не знам,не знам..и на нея не и чиста работата

не ми харесва особено БЬЛГАРСКИЯ рап,ама в една песен чух нещо мноо яко-"кай,кай кво кай и накрай-нищо не кай"

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- glarusa
- кандидат преподавател
В Бургас бяха надписите...то и аз не съм расист ама ... ш'е ги пращаме на заколение в скоро време и Доган майче ще ги води ... колкото до надписите,надявам се че това е само детрска работа и не е вложено съществен смисъл ....макар че пак не е уместно!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- и господ не е толокова добър
Има малко успокоение и за наз бургазлии,на 14 ще има митинг и в Бургас.Там вече ще присъствам.
Протест срещу правителството организират в Бургас студенти, пенсионери, еколози, фермери и граждански организации.
Той е насрочен за 14,00 часа на 14.01/сряда/ пред сградата на Областната администрация. Протестиращите ще носят четен брой карамфили, с които символично ще „погребат” сегашната власт.
„Години наред живеем на дъното, в страната на мафията, беззаконието и амнезията. Да покажем на политиците ни, че ни пука, че не спим и повече няма да ги търпим.
Всеки, който има съзнанието на българин, милеещ за бъдещето на страната си, и който желае да покаже негативното си отношение към тази управленска коалиция и това правителство, да излезе и да протестира”, призоват организаторите на протеста.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А не е ли късно вече,май отдавна така трябваше да стане.snegk написа:Ако и на тези избори останат на власт тези тъпанари,то е ясно на къде вървим.Граждански неподченения,бунтове и гражданска война.Никой не го желае това,но ми се струва,че ще стане
- glarusa
- кандидат преподавател
Тъкмо навреме е...както са ни притиснали и с тая газ,и криза,и работа няма,народа е освирепял.Но е от друга страна е късно-трябваше ли да се стига до тук?
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
- krokibg
- учете се от него
По добре късно,отколкото никога !!!
Винаги е късно приятели,ние Българите все закъсняваме.Никога обаче не е късно да ги отрепеш всичките политици и винаги има за какво !!!
Има обаче нещо,което се говори из цяла Европа.Когато господ Бог,раздавал земята на народите,забравил да даде на Българите и един отишъл и се развикал че ни е забравил.Той - Господ,повикал дявола при него и му казал да обръща джобовете.Дявола взел да се опъва и да нервничи,но когато Господ го хванал за копитото и го обълнал с главата на доло,от него паднало парченце от – Рая.Мисля,че това е първия и последния път,когато сме закъсняли и ни се е случило нещо хубаво,дал ни е парченце от Рая.От тогава,само ни взимат без да дават,щото и при него всичко стана бизнес.Закъснееш,не дава а взима - факт.Като гледам обаче колко ентусиазъм има в нас,просто ми е жал !!!
Винаги е късно приятели,ние Българите все закъсняваме.Никога обаче не е късно да ги отрепеш всичките политици и винаги има за какво !!!
Има обаче нещо,което се говори из цяла Европа.Когато господ Бог,раздавал земята на народите,забравил да даде на Българите и един отишъл и се развикал че ни е забравил.Той - Господ,повикал дявола при него и му казал да обръща джобовете.Дявола взел да се опъва и да нервничи,но когато Господ го хванал за копитото и го обълнал с главата на доло,от него паднало парченце от – Рая.Мисля,че това е първия и последния път,когато сме закъсняли и ни се е случило нещо хубаво,дал ни е парченце от Рая.От тогава,само ни взимат без да дават,щото и при него всичко стана бизнес.Закъснееш,не дава а взима - факт.Като гледам обаче колко ентусиазъм има в нас,просто ми е жал !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- фен клуб-скобар
Значи там се събираме.Под колоните предлагамtoxin34 написа:ьььъъцъцъцъц-мире бре от се преиш и ти на утепан 10.30 на паметника Левски на 14-ти

Ако има някой колега ,който не ни познае да вика силно... Йебаньььееее.
В никакъв случай няма да го арестуват,.......актуално ще е,...ОСТАВКА.
По добре късно отколкото никога,а евентуално ако пак ни манипулират ще сменям държавата който иска може да се включи ето готов бизнес в Италия http://subito.it/tre-laghetti-in-area-a ... 153575.htmdrebens написа: А не е ли късно вече,май отдавна така трябваше да стане.

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- кандидат преподавател
Пичове съжелявам много ,но колкото и да искам няма да мога да присъствам
Немога да взема отпуск,то при нас сега съкращения проблеми .Бате Любо,Сакси и всички който ще сте там викаите и заради мен 

-
- фен клуб-скобар
slivnalia написа:Пичове съжелявам много ,но колкото и да искам няма да мога да присъствамНемога да взема отпуск,то при нас сега съкращения проблеми .Бате Любо,Сакси и всички който ще сте там викаите и заради мен
Нали знаеш ,че съм ти задължен

- maranzika
- сериозен играч
Saksi , и заради мен бате.Няма откачане от работа.
Но ако работата при вас загрубее-идвам.

-
- кандидат преподавател
Той Командира обяви тази сутрин по БТВ -ДСБ ще оглави протеста.Е,отивайте,скачайте и въобще квото ви се ще...пак ще му изплетете кошничката да се дореди до яслата.
- krokibg
- учете се от него
Ам чи тя празна бе приятелю,те тия дето са сега,всичко си занесоха у дома 
Какво обаче значение има,кой ще яхне вълната !?!?!?На изборите да се гласува както трябва пък вълната в момента изобщо не е важна !!!

Какво обаче значение има,кой ще яхне вълната !?!?!?На изборите да се гласува както трябва пък вълната в момента изобщо не е важна !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!