Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Хайде приятели да помогнем на колега в беда!
Модератор: dantho.mihov
Re: Хайде приятели да помогнем на колега в беда!
Съжалявам, но чак сега видях темата
Утре и аз се включвам.
Здраве само да има.Евала на всички. 

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Радвам се за колегата,че се въстановява и на откриванети на някой водоем с неговите въдици

Преди малко се върнах от Д-град!
Видях се с Неделчо и побъбрихме за инцидента.Така както ми го описа,наистина е бил лош удара.
Чух се и с Батьо!Понапредват нещата.Утре го изписват и се прибира на домашен стационар.
За откриване и дума неможе да става,но по-важно е да се оправи!
Предавам БЛАГОДАРНОСТИ И ПОЗДРАВИ КЪМ ВСИЧКИ
Видях се с Неделчо и побъбрихме за инцидента.Така както ми го описа,наистина е бил лош удара.
Чух се и с Батьо!Понапредват нещата.Утре го изписват и се прибира на домашен стационар.
За откриване и дума неможе да става,но по-важно е да се оправи!
Предавам БЛАГОДАРНОСТИ И ПОЗДРАВИ КЪМ ВСИЧКИ

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Най-важно е по-скоро да оздравее Батьо, пък откриване всеки ден
Имаш ли добри приятели, на които да се опреш при нужда, то както пише Ванката от Софето, то и пиенето ще му е сладко на човек
Приятели, радостно е , че въпреки всички перипетии, през които премина нашият колега, всичко свърши добре и се надявам лятото да се видим на някой водоем, па макар и за малко
Желая на всички весело и успешно откриване на сезона

Приятели, радостно е , че въпреки всички перипетии, през които премина нашият колега, всичко свърши добре и се надявам лятото да се видим на някой водоем, па макар и за малко

Желая на всички весело и успешно откриване на сезона

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Привет на всички колеги,аз също много се радвам,че сам част от тоя форум и че всички се опитваме да помогнем на човекът,разбира се кои сас колкото може.Поздрави на Батьо и наистина по скорошно оздравиаване. 

ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ!
Най-после дойде хубавия момент да седна на компа.Много съм развълнуван от жеста, който направихте .Разминах се с най-лошото и сега съм на домашно лечение.Безкрайно съм благодарен на всички Ви и разбрах, че ФОРУМА е нещо велико.Дължа големи благодарности на Неделчо за стореното от него ,макар да не знаех в началото как да реагирам.Толкова бях развълнуван ,че тайничко си поплаках и не ме е срам да го призная.СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ЛЮБО за ангажиментите му към мене.Дано всичко е на добра страна и курбан ще направим и бидончето с канелката ще е там.При първа възможност ще бъдем заедно.Откриването ще пропусна,но на следващите събирания съм там с такъмите , кото бяха причина за това благородно дело.ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ

Най-после дойде хубавия момент да седна на компа.Много съм развълнуван от жеста, който направихте .Разминах се с най-лошото и сега съм на домашно лечение.Безкрайно съм благодарен на всички Ви и разбрах, че ФОРУМА е нещо велико.Дължа големи благодарности на Неделчо за стореното от него ,макар да не знаех в началото как да реагирам.Толкова бях развълнуван ,че тайничко си поплаках и не ме е срам да го призная.СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ЛЮБО за ангажиментите му към мене.Дано всичко е на добра страна и курбан ще направим и бидончето с канелката ще е там.При първа възможност ще бъдем заедно.Откриването ще пропусна,но на следващите събирания съм там с такъмите , кото бяха причина за това благородно дело.ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ

-
- сериозен играч
Добре си дошъл,Батьо! 

- krokibg
- учете се от него
Батьо,добре дошъл сред нас.Сега,просто трябва да се възтановиш тотално и тогава ще мислиш за канелки и манелки
Времето е пред нас и тази травма е сериозна,ще ти трябва време.Що се отнася до мен,нищо не съм направил,просто имам приятели навсякъде и с каквото мога,винаги помагам ако мога.Бих го направил за всички от този форум.Сега се оправяй и скоро да ме навестите с Дельо Войвода

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Важното е да се опрвяш,пък бидони ще има цял живот 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Батьо,важното е,че вече си в къщи.
Така по-бързо ще се оправиш.Сега това ти е приоритета.
Риба и поркане има всяка година,и по всяко време.
Така по-бързо ще се оправиш.Сега това ти е приоритета.
Риба и поркане има всяка година,и по всяко време.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
Поздрав за Батьо и Неделча.
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nmVktu3Tbnk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nmVktu3Tbnk&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nmVktu3Tbnk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nmVktu3Tbnk&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Добре дошъл отново.Радваме се,че отново си сред нас!

TICA FAN
Здрасти землякБатьо написа:ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ!
.ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ :

Добре дошъл и бързо оздравяване!Всичко останало е на втори план,само да е живот и здраве...