Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: BG Рибалка
Това се казва активен прозорец.Когато искаш да снимаш само активния прозорец,а не целия екран,натискаш клавишите "Alt + Print Screen" и готово.След това отваряш някой графичен редактор,примерно "Paint",пейсваш с "Ctrl + V" и запазваш някъде в jpg-формат.Това е,няма нищо сложно.pey4o написа:Някой може ли да ми обясни как да правя т.е да свалям ето такива снимки от играта:

Успех!!

Спас ти е казал как се прави самата снимка - айде аз да ти обясня как да ги качваш в интернетpey4o написа:Някой може ли да ми обясни как да правя т.е да свалям ето такива снимки от играта:
значи след като си направиш необходимите снимки използваш ТОЗИ сайт. ето и как се работи:
1. натискаш "преглед" намираш снимката на компютъра
2. Натискаш "загрузит"
3. Избираш необходимия линк (позиция 2 или 3 от линковете) и го поставяш във съобщението до участниците във форума

дано съм бил полезен

Спасе пуснах ти ЛС 

-
- вече хвърля и на тежко
Какво ства с вас бе момци,още ли сте по язовирите?
Времето вече захладня,скоро ще завали сняг.Няма ли да сядате вече пред компютрите?

-
- новобранец
Колеги помагаите преинсталираха ми уиндоуса на компа и сега не ми тръгва нито БГ-рибалка нито руската.Направил съм всичко което знам,обаче като тръгна да си инсталирам нет фраимуорка инсталатора ми намира някаква грешка и не се инсталира.Някои колега ако е имал подобен проблем моля да сподели как се е оправил.
-
- новобранец
Бай Спасе ако може да качиш на ново БГ- рибалката на ново че и двата линка не работят.Благодаря предварително.
какъв уиндос си сложил - да не е сървис пак 1........maniogada написа:нет фраимуорка инсталатора ми намира някаква грешка и не се инсталира.Някои колега ако е имал подобен проблем моля да сподели как се е оправил.
явно народа е тръгнал за щука... тва на рибар му дай леген и дръжка и му гледай сеираbai_spas написа:Какво ства с вас бе момци,още ли сте по язовирите?Времето вече захладня,скоро ще завали сняг.Няма ли да сядате вече пред компютрите?

спасе - ти също нещо си се закротил - да не си подхванал да правиш бази на конвейр

-
- вече хвърля и на тежко
И двата линка си работят нормално,проверих ги.Но аз така или иначе ще ги сменя,защото урте или най-късно в понеделник ще кача ремонтираната и подобрена версия.Явно причината е в твоя комп или в доставчика ти на интернет.Опитай пак,ако не става изчакай ден-два!maniogada написа:Бай Спасе ако може да качиш на ново БГ- рибалката на ново че и двата линка не работят.Благодаря предварително.
Успех!!

-
- вече хвърля и на тежко
Бази на конвеер не правя,направил съм само две нови за сега и съм предаботол две от старите.Те не са ми проблем,тях найстина мога да ги правя на конвеер.Преработвах обаче цялата игра заради грешките,който дава.Мисля,че доста успях да отстраня,но голямо писане падна.gogoltd написа: ...спасе - ти също нещо си се закротил - да не си подхванал да правиш бази на конвейр

Очаквам мнението ви,че няма време.Сезонът на компютърния риболов чука на вратата!
Наслука!!

[/quote]
Спасе велик си да знаеш,клевалката се е получила ,не добре а направо отлично,ще е добре да е изцяло на български ако може,но и така ще върши много т.e доста работа по време на игра и особедно на турнирите

-
- вече хвърля и на тежко
Довършвам една база на морето.Ще я тествам набързо(доколкото мога сам)и ще се опитам до довечера да я кача играта.Утре ще хвърля всички сили на клевалката,дано я завърша до вечерта и да я кача.Молете се да не ми мине котка път!
Наслука!!

Наслука!!