BG Рибалка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
pey4o
новобранец
новобранец

Re: BG Рибалка

Мнение от pey4o »

Някой може ли да ми обясни как да правя т.е да свалям ето такива снимки от играта:
Изображение
ще съм ви много багодарен.
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

pey4o написа:Някой може ли да ми обясни как да правя т.е да свалям ето такива снимки от играта:
Това се казва активен прозорец.Когато искаш да снимаш само активния прозорец,а не целия екран,натискаш клавишите "Alt + Print Screen" и готово.След това отваряш някой графичен редактор,примерно "Paint",пейсваш с "Ctrl + V" и запазваш някъде в jpg-формат.Това е,няма нищо сложно. :)
Успех!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

pey4o написа:Някой може ли да ми обясни как да правя т.е да свалям ето такива снимки от играта:
Спас ти е казал как се прави самата снимка - айде аз да ти обясня как да ги качваш в интернет
значи след като си направиш необходимите снимки използваш ТОЗИ сайт. ето и как се работи:
1. натискаш "преглед" намираш снимката на компютъра
2. Натискаш "загрузит"
3. Избираш необходимия линк (позиция 2 или 3 от линковете) и го поставяш във съобщението до участниците във форума
ИзображениеИзображениевнимавай и копирай целия линк, защото част от него излиза извън рамките на екрана!
дано съм бил полезен :)
Аватар
pey4o
новобранец
новобранец

Мнение от pey4o »

Благодаря ви много за изчерпателните отговори но грешката се оказа не в компа а във клавиатурата трябва да се сменя няма как :lol:
Изображение
Аватар
pey4o
новобранец
новобранец

Мнение от pey4o »

Спасе пуснах ти ЛС :drinkers:
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Какво ства с вас бе момци,още ли сте по язовирите? :D Времето вече захладня,скоро ще завали сняг.Няма ли да сядате вече пред компютрите?
Изображение
Изображение НАСЛУКА!!
maniogada
новобранец
новобранец

Мнение от maniogada »

Колеги помагаите преинсталираха ми уиндоуса на компа и сега не ми тръгва нито БГ-рибалка нито руската.Направил съм всичко което знам,обаче като тръгна да си инсталирам нет фраимуорка инсталатора ми намира някаква грешка и не се инсталира.Някои колега ако е имал подобен проблем моля да сподели как се е оправил.
maniogada
новобранец
новобранец

Мнение от maniogada »

Бай Спасе ако може да качиш на ново БГ- рибалката на ново че и двата линка не работят.Благодаря предварително.
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

maniogada написа:нет фраимуорка инсталатора ми намира някаква грешка и не се инсталира.Някои колега ако е имал подобен проблем моля да сподели как се е оправил.
какъв уиндос си сложил - да не е сървис пак 1........
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

bai_spas написа:Какво ства с вас бе момци,още ли сте по язовирите? :D Времето вече захладня,скоро ще завали сняг.Няма ли да сядате вече пред компютрите?
явно народа е тръгнал за щука... тва на рибар му дай леген и дръжка и му гледай сеира :D
спасе - ти също нещо си се закротил - да не си подхванал да правиш бази на конвейр :P
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

maniogada написа:Бай Спасе ако може да качиш на ново БГ- рибалката на ново че и двата линка не работят.Благодаря предварително.
И двата линка си работят нормално,проверих ги.Но аз така или иначе ще ги сменя,защото урте или най-късно в понеделник ще кача ремонтираната и подобрена версия.Явно причината е в твоя комп или в доставчика ти на интернет.Опитай пак,ако не става изчакай ден-два!
Успех!!
Изображение НАСЛУКА!!
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

gogoltd написа: ...спасе - ти също нещо си се закротил - да не си подхванал да правиш бази на конвейр :P
Бази на конвеер не правя,направил съм само две нови за сега и съм предаботол две от старите.Те не са ми проблем,тях найстина мога да ги правя на конвеер.Преработвах обаче цялата игра заради грешките,който дава.Мисля,че доста успях да отстраня,но голямо писане падна. :roll: До ден два ще я кача.Много повече време,обче ми отнема клевалката,опитвам се да направя някакъв продукт,плод на Българо-Руската дружба. :lol: Успях да я накарам да показва рибите и сръвта на български,но немога да сменя (засега) руските надписи на панела с български.Голямо четене пада по програмиските и хакерски форуми,дано някога успея.За сега толкова,но не се отчайвам.Вижте какво ще представлява и пишете,ако ви харесва да продължавам,ако не да не се блъскам!
Изображение Изображение Изображение
Очаквам мнението ви,че няма време.Сезонът на компютърния риболов чука на вратата!
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Аватар
pey4o
новобранец
новобранец

Мнение от pey4o »

bai_spas написа:
Изображение Изображение Изображение
Очаквам мнението ви,че няма време.Сезонът на компютърния риболов чука на вратата!
[/quote]

Спасе велик си да знаеш,клевалката се е получила ,не добре а направо отлично,ще е добре да е изцяло на български ако може,но и така ще върши много т.e доста работа по време на игра и особедно на турнирите :smt041 :smt041 :smt041
ribkata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribkata »

Браво супер ! Очаквам я с нетърпение :D :)
!!!НАСЛУКА!!!
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Довършвам една база на морето.Ще я тествам набързо(доколкото мога сам)и ще се опитам до довечера да я кача играта.Утре ще хвърля всички сили на клевалката,дано я завърша до вечерта и да я кача.Молете се да не ми мине котка път! :D
Изображение НАСЛУКА!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”