Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Чат-лаф - Русе
Модератор: dantho.mihov
Re: Чат-лаф - Русе
Бидоня от Зарезан е с краката нагоре,ама аз съм въздържател от тогава.Може да се видим на Сладкарница "Неделя" на по торта с бозица и да си покажем новите играчки ама това след 15.03. да речем
.

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- сериозен играч
Ами то в механа Русе има лимонТа,ние ще пиеме ракийка със салатка,а ти ще хрупаш фафли с лимоната,а така и шофьор може да те направим по мероприятията.Венци ® написа:Бидоня от Зарезан е с краката нагоре,ама аз съм въздържател от тогава.Може да се видим на Сладкарница "Неделя" на по торта с бозица и да си покажем новите играчки ама това след 15.03. да речем.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- трапера
- сериозен играч
Вече цяла седмица тишина! Гледам някои ходят за риба,други сигурно на работа
(дай боже)! Пък аз си лекувам кръста, за сега безуспешно,вече съм готов да прибягна до нетрадиционни методи
че боли та се нетрае
По цял ден съм домашно дежурство и не мога да правя нищо друго освен 

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
- сериозен играч
Ето едно лекарство за кръста

-
- сериозен играч
И наколенките на доктор ЛивайнВенци ® написа:Ц,с ракия няма да стане.Космодиска ш та упрай.

Бе Ники,човека каза,че кръста го боли,не кольнете.Кога ще ме водиш на лома бре?
А тази ракийка ще ми оправи ли врата, че нещо го сецнах и съм 10 дена болнични,а трябва да се оправя по-бързо за да сефтосам топлото време. 

абе Венци организирай нещо да се видим, да я пробваме тая ракия , да обсъдим самоделките и рибилова с тях
че ще се забравим
че ще се забравим
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Аааа,ракийката я предлага Никица,той да каже кога ще я дегустирате.Аз вече съм на Швепс.Инак мога да ви спретна среща,не е проблем!Ato написа:абе Венци организирай нещо да се видим, да я пробваме тая ракия , да обсъдим самоделките и рибилова с тях
че ще се забравим
къв швепс кви 5 лв дай да се сабираме да обменим опит и да ходим за риби. Швепс ща черпя аз ама от 40 градуса на горе 

пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Ся,нека времето се затопли трайно и като си мераклия щи разходим Меганя до Бяла да помятаме за кефали.Държа си обаче на швепса,тия с многото градуси ни мъ кефат вечеAto написа:къв швепс кви 5 лв дай да се сабираме да обменим опит и да ходим за риби. Швепс ща черпя аз ама от 40 градуса на горе

-
- сериозен играч
Ми то Венцито,отказа цигарите,отказа и алкохола,може и третото да е отказал,абе взех да се притеснявам за това момче,става нещо с него 

Щом риболова не е отказал,няма нужда от големи притесненияnick71 написа:Ми то Венцито,отказа цигарите,отказа и алкохола,може и третото да е отказал,абе взех да се притеснявам за това момче,става нещо с него

Ааааааааа цигарки пафкам ама на муфта и то по 1-2,ама скоро пак ще ги откажа,а третото си го упражнявам редовно,щото като спре да се вдига ероплана ще се върна към старите хобита дето са 1и2nick71 написа:Ми то Венцито,отказа цигарите,отказа и алкохола,може и третото да е отказал,абе взех да се притеснявам за това момче,става нещо с него