Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Чат-лаф - Русе
Модератор: dantho.mihov
Чат-лаф - Русе
Здравейте всички от Русенския край!
Създавам тази тема за да можем волно да си чатим и лафим за теми не тотам свързани с риболова.Все пак сме хора и може да си бъбрим и за друго,например за коли,футбол и други такива любими занимания.Пишете на воля,все пак зима е и трябва да се бие кучето!
Мен например ме интересува от къде мога да намеря единични калъфи за седалки,че Сценика е с 5 седалки а малко ми е поизтрита тапицерията.Не съм ходил по магазините още,та затова бих се възползвал от съветите ви.Благодаря!
Създавам тази тема за да можем волно да си чатим и лафим за теми не тотам свързани с риболова.Все пак сме хора и може да си бъбрим и за друго,например за коли,футбол и други такива любими занимания.Пишете на воля,все пак зима е и трябва да се бие кучето!
Мен например ме интересува от къде мога да намеря единични калъфи за седалки,че Сценика е с 5 седалки а малко ми е поизтрита тапицерията.Не съм ходил по магазините още,та затова бих се възползвал от съветите ви.Благодаря!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Чат-лаф - Русе
Мога да ти дам координати на човек, който да ти ги претапицира.
Колко е кг бял в Русе, да знам да мъкна ли от София като си идвам за празниците

Ivak написа:Мога да ти дам координати на човек, който да ти ги претапицира.
Не ща да се тапицирам,говорих с тапицер и ме отказа.Май цели седалки втора ръка ще ми дойдат по тънко от тапицираните.
Червеят последно си беше на 15 кинта,това преди около седмица от бат Суни.
Ако искаш ми се обади като си дойдеш,може да пийнем по кафенце на нашето местенце и да скалъпим един риболовец ако времето го позволява.Очертават ми се свободни дни та така.
Ако кафенцето е наоколо бих пийнал и аз.
Относно седалките -май съм виждал и в трите големи вериги
Кауфланд, Практикер, Метро - имат щандове за авто аксесоари.

Относно седалките -май съм виждал и в трите големи вериги
Кауфланд, Практикер, Метро - имат щандове за авто аксесоари.
-
- сериозен играч
Венци,на пазара има калъфи ама са по тънки и от вестник,най добре ако имаш позната шивачка да ти ги ушие от хубав и плътен плат.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Благодаря за идеята Ники!За това наистина не се бях сетил,тъкмо ще си избера и цвета и плата.Ивака като си дойде кафето е от мен,с Педро знаете къде е мястото аз ще се обадя!nick71 написа:Венци,на пазара има калъфи ама са по тънки и от вестник,най добре ако имаш позната шивачка да ти ги ушие от хубав и плътен плат.

-
- кандидат преподавател
Уха ще има кафе на аванта а.А драснете едно редче да видим ко може да се направи .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Ще се обадим бре!А ти ако можеш от някъде да намериш някой скапан хард,че да ти направя цикадите.Не мога да намеря материал,иначе до сега да бях ги спретнал ама....ivo75 написа:Уха ще има кафе на аванта а.А драснете едно редче да видим ко може да се направи .
Дайте да говорим за шарани,стига с тея воблери

Еее,Влади това е твоя територия!Ама като се съберем ще говорим и за шарани,смятам,че срещата ти хареса макар,че бях за малко не знам как се е развила .Абе като ходиш на текето се обаждай тук пък някой все ще мине да те види.ribarq92 написа:Дайте да говорим за шарани,стига с тея воблери![]()
![]()
![]()
Ееее разбира се че ми хареса срещата...Венци ® написа:Еее,Влади това е твоя територия!Ама като се съберем ще говорим и за шарани,смятам,че срещата ти хареса макар,че бях за малко не знам как се е развила .Абе като ходиш на текето се обаждай тук пък някой все ще мине да те види.ribarq92 написа:Дайте да говорим за шарани,стига с тея воблери![]()
![]()
![]()

П.С Само едно не ми хареса...Певицата много изтормозено говореше (пееше) никак не я биваше

Ами певицата незнам ,но май собственникът е друг.Преди беше една мацка и понякога и тя се включваше на микрофона но пееше хубаво.Бива си я механицата,аз после пак ходих и си прекарах хубаво.Сега преди нова година надали ще има места,но след 7-8 януари може да се видим да видим кой какво е получил от Дедото.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
MiTKo_Fisher написа:Ивака да почерпи .Да си жив и здрав
Верно бе! Бях забравил ,че Ивачето е рожденник днес.Жив и здрав !Пожелавам му булка!

- Vlado_852
- разбира нещата
Жив и здрав и от мен!