Янтра- всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Re: Янтра- всичко за и по реката

Мнение от eroucma »

Този старият, който намерих се отчупи лопатката заедно с парче от него отдолу под нея. Той явно си беше изпял песента вече. Обаче този новият го пазя и наистина ще се мъча да го правя защото имаше пипания на него. :wink:
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

eroucma написа:Този старият, който намерих се отчупи лопатката заедно с парче от него отдолу под нея. Той явно си беше изпял песента вече. Обаче този новият го пазя и наистина ще се мъча да го правя защото имаше пипания на него. :wink:
Ама удряш ли ги някъде( закачаш) или просто така си се чупят,и ако може цвета на воблера че и аз мислех да си взема джако :drinkers:
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

stefan4etoo написа: Ама удряш ли ги някъде( закачаш) или просто така си се чупят,и ако може цвета на воблера че и аз мислех да си взема джако :drinkers:
Не съм го удрял - задържах го в струя със силно течение, и както му се радвах на играта и той омекна и взе да се превърта. Реших, че се е заплел нещо ама като го изкарах и беше без лопата. Цветът и модела са: http://www.jacko-wobblers.com/wobblers/J и цвят J- 03 за новия и http://www.jacko-wobblers.com/wobblers/M и цвят M- 02 ако не бъркам за стария. Със стария нямам уловена риба той се счупи веднага след като го пробвах - обаче той в камък- което съм правил и с други марки воблери и не са имали проблеми.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

eroucma написа:
stefan4etoo написа: Ама удряш ли ги някъде( закачаш) или просто така си се чупят,и ако може цвета на воблера че и аз мислех да си взема джако :drinkers:
Не съм го удрял - задържах го в струя със силно течение, и както му се радвах на играта и той омекна и взе да се превърта. Реших, че се е заплел нещо ама като го изкарах и беше без лопата. Цветът и модела са: http://www.jacko-wobblers.com/wobblers/J и цвят J- 03 за новия и http://www.jacko-wobblers.com/wobblers/M и цвят M- 02 ако не бъркам за стария. Със стария нямам уловена риба той се счупи веднага след като го пробвах - обаче той в камък- което съм правил и с други марки воблери и не са имали проблеми.
Така като ги гледам ще ги лапа кефала ама пък толкова крехки....чак ми е чудно ама ще взема един да пробвам :drinkers: :drinkers:
Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

Тука май ще пишем отново след като изтече забраната :Д
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

ourglory написа:Тука май ще пишем отново след като изтече забраната :Д
Май май така ще е :D
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

ourglory написа:Тука май ще пишем отново след като изтече забраната :Д
Айде да съм първи аз
http://www.nariba.com/forum/viewtopic77951.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Реката почва да се стабилизира- днес за час успях да извадя сигурно 20 кефалчета - около и малко над нормата и един може би 300-400 гр. така ме разкара стабилно поради доста отпуснатия аванс на макарата. Много празни удари, ловеше се главно на блесна по течението, а не срещу него със задържане. Воблери не благоволиха да опитат кефалите само ги съпровождаха до брега.
Изображение Изображение
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

eroucma написа:Реката почва да се стабилизира- днес за час успях да извадя сигурно 20 кефалчета - около и малко над нормата и един може би 300-400 гр. така ме разкара стабилно поради доста отпуснатия аванс на макарата. Много празни удари, ловеше се главно на блесна по течението, а не срещу него със задържане. Воблери не благоволиха да опитат кефалите само ги съпровождаха до брега.
Днес и аз установих същото(реката малко по мътна отколкото ми се иска ама... :D )ходих по Белицата,Янтра е малко по бистра на воблер 3 риби с триста зора другите дребосъци на блесна общо около 13-15 риби за същото или малко повече време :drinkers: :drinkers:

п.п. И ти ли обикаля по Чолаковци?
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

stefan4etoo написа:И ти ли обикаля по Чолаковци?
Да между двата моста - въжения и този дето е над смесито.
Изображение Изображение
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

eroucma написа:
stefan4etoo написа:И ти ли обикаля по Чолаковци?
Да между двата моста - въжения и този дето е над смесито.
Ако бях слязъл там както си мислех щяхме да се засечем :drinkers: Интересно че ходиш май бая по Чолаковци,аз също много а още не сме се засичали.Разминаваме се някъде по трасето :lol: :lol:
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

stefan4etoo написа: Интересно че ходиш май бая по Чолаковци,аз също много а още не сме се засичали.Разминаваме се някъде по трасето :lol: :lol:
Ходя на 99% само на Чолаковци защото до детската градина си намирам сянка за колата и не я мисля. Макар че на Южния Пътен възел има по добра слука не ми се рискува с преминаващите индиянци :axe: А и да слезеш до водата е премеждие с тоя висок бряг. Чолаковци си е добре чешмичка си има и сенчица. Но най много ходя там защото от там минавам когато се прибирам или отивам за работа и ми е удобно.
Изображение Изображение
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

eroucma написа:
stefan4etoo написа: Интересно че ходиш май бая по Чолаковци,аз също много а още не сме се засичали.Разминаваме се някъде по трасето :lol: :lol:
Ходя на 99% само на Чолаковци защото до детската градина си намирам сянка за колата и не я мисля. Макар че на Южния Пътен възел има по добра слука не ми се рискува с преминаващите индиянци :axe: А и да слезеш до водата е премеждие с тоя висок бряг. Чолаковци си е добре чешмичка си има и сенчица. Но най много ходя там защото от там минавам когато се прибирам или отивам за работа и ми е удобно.
Се ще се засечем някъде и ще те водя при Пенко(гея) :lol: :lol: на по бира,И аз ходя предимно в квартала понеже съм от там :D
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

stefan4etoo написа:
Се ще се засечем някъде и ще те водя при Пенко(гея) :lol: :lol: на по бира,И аз ходя предимно в квартала понеже съм от там :D
Тука взе малко да ме плашиш- базикам се. Като се засечем обади се- една бира никога не е излишна. :drinkers:
Изображение Изображение
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

eroucma написа:
stefan4etoo написа:
Тука взе малко да ме плашиш- базикам се. Като се засечем обади се- една бира никога не е излишна. :drinkers:
Няма страшно :lol: :lol: :drinkers: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”