Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Янтра- всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- eroucma
- разбира нещата
Re: Янтра- всичко за и по реката
Този старият, който намерих се отчупи лопатката заедно с парче от него отдолу под нея. Той явно си беше изпял песента вече. Обаче този новият го пазя и наистина ще се мъча да го правя защото имаше пипания на него. 

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- stefan4etoo
- сериозен играч
Ама удряш ли ги някъде( закачаш) или просто така си се чупят,и ако може цвета на воблера че и аз мислех да си взема джакоeroucma написа:Този старият, който намерих се отчупи лопатката заедно с парче от него отдолу под нея. Той явно си беше изпял песента вече. Обаче този новият го пазя и наистина ще се мъча да го правя защото имаше пипания на него.

- eroucma
- разбира нещата
Не съм го удрял - задържах го в струя със силно течение, и както му се радвах на играта и той омекна и взе да се превърта. Реших, че се е заплел нещо ама като го изкарах и беше без лопата. Цветът и модела са: http://www.jacko-wobblers.com/wobblers/J и цвят J- 03 за новия и http://www.jacko-wobblers.com/wobblers/M и цвят M- 02 ако не бъркам за стария. Със стария нямам уловена риба той се счупи веднага след като го пробвах - обаче той в камък- което съм правил и с други марки воблери и не са имали проблеми.stefan4etoo написа: Ама удряш ли ги някъде( закачаш) или просто така си се чупят,и ако може цвета на воблера че и аз мислех да си взема джако

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- stefan4etoo
- сериозен играч
Така като ги гледам ще ги лапа кефала ама пък толкова крехки....чак ми е чудно ама ще взема един да пробвамeroucma написа:Не съм го удрял - задържах го в струя със силно течение, и както му се радвах на играта и той омекна и взе да се превърта. Реших, че се е заплел нещо ама като го изкарах и беше без лопата. Цветът и модела са: http://www.jacko-wobblers.com/wobblers/J и цвят J- 03 за новия и http://www.jacko-wobblers.com/wobblers/M и цвят M- 02 ако не бъркам за стария. Със стария нямам уловена риба той се счупи веднага след като го пробвах - обаче той в камък- което съм правил и с други марки воблери и не са имали проблеми.stefan4etoo написа: Ама удряш ли ги някъде( закачаш) или просто така си се чупят,и ако може цвета на воблера че и аз мислех да си взема джако

Тука май ще пишем отново след като изтече забраната :Д
- stefan4etoo
- сериозен играч
Май май така ще еourglory написа:Тука май ще пишем отново след като изтече забраната :Д

- stefan4etoo
- сериозен играч
Айде да съм първи азourglory написа:Тука май ще пишем отново след като изтече забраната :Д
http://www.nariba.com/forum/viewtopic77951.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- eroucma
- разбира нещата
Реката почва да се стабилизира- днес за час успях да извадя сигурно 20 кефалчета - около и малко над нормата и един може би 300-400 гр. така ме разкара стабилно поради доста отпуснатия аванс на макарата. Много празни удари, ловеше се главно на блесна по течението, а не срещу него със задържане. Воблери не благоволиха да опитат кефалите само ги съпровождаха до брега.

- stefan4etoo
- сериозен играч
Днес и аз установих същото(реката малко по мътна отколкото ми се иска ама...eroucma написа:Реката почва да се стабилизира- днес за час успях да извадя сигурно 20 кефалчета - около и малко над нормата и един може би 300-400 гр. така ме разкара стабилно поради доста отпуснатия аванс на макарата. Много празни удари, ловеше се главно на блесна по течението, а не срещу него със задържане. Воблери не благоволиха да опитат кефалите само ги съпровождаха до брега.

п.п. И ти ли обикаля по Чолаковци?
- eroucma
- разбира нещата
Да между двата моста - въжения и този дето е над смесито.stefan4etoo написа:И ти ли обикаля по Чолаковци?

- stefan4etoo
- сериозен играч
Ако бях слязъл там както си мислех щяхме да се засечемeroucma написа:Да между двата моста - въжения и този дето е над смесито.stefan4etoo написа:И ти ли обикаля по Чолаковци?

- eroucma
- разбира нещата
Ходя на 99% само на Чолаковци защото до детската градина си намирам сянка за колата и не я мисля. Макар че на Южния Пътен възел има по добра слука не ми се рискува с преминаващите индиянциstefan4etoo написа: Интересно че ходиш май бая по Чолаковци,аз също много а още не сме се засичали.Разминаваме се някъде по трасето![]()

- stefan4etoo
- сериозен играч
Се ще се засечем някъде и ще те водя при Пенко(гея)eroucma написа:Ходя на 99% само на Чолаковци защото до детската градина си намирам сянка за колата и не я мисля. Макар че на Южния Пътен възел има по добра слука не ми се рискува с преминаващите индиянциstefan4etoo написа: Интересно че ходиш май бая по Чолаковци,аз също много а още не сме се засичали.Разминаваме се някъде по трасето![]()
А и да слезеш до водата е премеждие с тоя висок бряг. Чолаковци си е добре чешмичка си има и сенчица. Но най много ходя там защото от там минавам когато се прибирам или отивам за работа и ми е удобно.

- eroucma
- разбира нещата
Тука взе малко да ме плашиш- базикам се. Като се засечем обади се- една бира никога не е излишна.stefan4etoo написа:
Се ще се засечем някъде и ще те водя при Пенко(гея)![]()
на по бира,И аз ходя предимно в квартала понеже съм от там

- stefan4etoo
- сериозен играч
Няма страшноeroucma написа:Тука взе малко да ме плашиш- базикам се. Като се засечем обади се- една бира никога не е излишна.stefan4etoo написа:
Се ще се засечем някъде и ще те водя при Пенко(гея)![]()
на по бира,И аз ходя предимно в квартала понеже съм от там