руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
fresaw
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от fresaw »

http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE ... 640/gre6ka

тази грешка ми излиза от време на време знаете ли от какво се получава, това е бг версията
dimoww
новобранец
новобранец

Мнение от dimoww »

На български няма да намериш,защото я нама по нашенско :D Ако искаш на руски ТУК
Наслука!! :smt023
P.S. Кълве на:Поденка,молюск,ручейникю, оприш,червь,хлеб,зелень,живец[/quote]

bai_spas,както винаги супер усложлив,мерси за изчерпателната информация,а имаш ли за всички риби реални изображения ако отговора ти е да и ако нямаш нищо напротив,моля те сподели ги,ще съм ти много благодарен.
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

dimoww написа:а имаш ли за всички риби реални изображения ако отговора ти е да и ако нямаш нищо напротив,моля те сподели ги,ще съм ти много благодарен.
Не,нямам ги защото не ми трябват,но по принцип не е трудно да се намерят.Щом си любопитен внаги можеш да ги намериш,чичо Гугал знае всичко.По-трудно е да се преработят във формат удобен за рибалката.
Успех!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

fresaw написа:http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE ... 640/gre6ka

тази грешка ми излиза от време на време знаете ли от какво се получава, това е бг версията
Тази грешка излизаше и в оригиналната 2.0.54 версия.Дава я обикновено когато има някава грешка в данните който търси.За съжаление в BG-везсията която съм качил я дава още по-често,защото това бяха първите плахи опити да побългаря играта.Вследствие понатрупания опит във новата версия,която подготвям съм се постарал да ги оправя тия неща.Нямам много време за тестове,но скоро ще я кача пък вие ще кажете! :wink:
Изображение НАСЛУКА!!
fresaw
новобранец
новобранец

Мнение от fresaw »

bai_spas написа:
fresaw написа:http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE ... 640/gre6ka

Тази грешка излизаше и в оригиналната 2.0.54 версия.Дава я обикновено когато има някава грешка в данните който търси.За съжаление в BG-везсията която съм качил я дава още по-често,защото това бяха първите плахи опити да побългаря играта.Вследствие понатрупания опит във новата версия,която подготвям съм се постарал да ги оправя тия неща.Нямам много време за тестове,но скоро ще я кача пък вие ще кажете! :wink:

ок мерси, продължавай в същия дух надеждите ни за бг рибалка са в теб и помощниците ти(ако има такива)
6aran_som
новобранец
новобранец

Мнение от 6aran_som »

bai_spas може ли да ми пишеш на ЛС искам да ти помогна. :drinkers:
6aran_som
новобранец
новобранец

Мнение от 6aran_som »

Искам да попитам понеже слагам нови снимки на рибите може ли да използвам някой снимки от галерята.Благодаря предварително!И налсука ей!!! :drinkers: :drinkers:
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Момчета сдобих се с нова клевалка,която работи с всички версии 2.3.0.0. до beta 6 включително.Клевалката е супер.работи като часовник :D .Показва всичко необходимо,дълбочини на локацията с мигащи червени точки на местата със закачки,брой риби на локацията,стръв,захранка,точки опит,цена,а бе всичко за което се сетите.Работи и с 2.3.0.0 final.Има само един недостатък,показва стръвта на английски,защото така е написано във файловете,но това ще го преглътнем.На когото му трябва може да я дръпне от тук :arrow: ЦЪК
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

на мен ми показва грешка когато са опитам да отворя клевалката Спасе , по точно ей това "The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application even log for more detail." Аз съм със биста 64 бита и имам рестрибатабол пакеджа обаче не тръгва ако някой има същия проблем да пише или ако знае само как да го решим
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

smirnoff91 написа:на мен ми показва грешка когато са опитам да отворя клевалката Спасе , по точно ей това "The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application even log for more detail." Аз съм със биста 64 бита и имам рестрибатабол пакеджа обаче не тръгва ако някой има същия проблем да пише или ако знае само как да го решим
За съжаление от Виста си нямам понятие,а и с английския съм скаран.Дано някой ти помогне.При мен работи перфектно.Нямам и от къде да прочета нещо за клевалката,защото на мен ми е подарък и още не се е появила по форумите.Пожелавам ти да се оправиш,защото е много читава клевалката!
Успех!!
Изображение НАСЛУКА!!
fresaw
новобранец
новобранец

Мнение от fresaw »

smirnoff91 написа:на мен ми показва грешка когато са опитам да отворя клевалката Спасе , по точно ей това "The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application even log for more detail." Аз съм със биста 64 бита и имам рестрибатабол пакеджа обаче не тръгва ако някой има същия проблем да пише или ако знае само как да го решим

значи и на мен ми даваше подобна грешка и инсталирах http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en ето това и ми се оправи опитаи и ти може пък да стане дано да съм помогнал
ACTPOHABT
новобранец
новобранец

Мнение от ACTPOHABT »

Моля за малко помощ значи аз съм с ВИСТА и кога то си сложа руская рибалка слагам 2.0 , 2.2.1, 2.2.1.1 и 2 и 3 обаче като искам да я ъпдеитна до 2.2.1.54 или както точно бяха цифрите без да слагам бета версията .. до 2.3.0.6 ми дава грешката за фреимуорка някои може ли дам и помогне или да ми даде съвет някакъв?
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

значи и на мен ми даваше подобна грешка и инсталирах http://www.microsoft.com/downloads/deta...laylang=en ето това и ми се оправи опитаи и ти може пък да стане дано да съм помогнал

мерси брато тръгна ми клевалката бях си забравил за това :)

Моля за малко помощ значи аз съм с ВИСТА и кога то си сложа руская рибалка слагам 2.0 , 2.2.1, 2.2.1.1 и 2 и 3 обаче като искам да я ъпдеитна до 2.2.1.54 или както точно бяха цифрите без да слагам бета версията .. до 2.3.0.6 ми дава грешката за фреимуорка някои може ли дам и помогне или да ми даде съвет някакъв?

значи да ти кажа има разлика между 2.0 , 2.2.1, 2.2.1.1 и по-нататъчните версии (впрочем и аз не ги помня вече версиите не беше нещо такова) аз ти предлагам да я ъпдейтнеш до последна версия и да почнеш на ново или да си изтеглиш сейфа на Спас от ппредишните коментари там :arrow:
Последно промяна от smirnoff91 на Съб Авг 29, 2009 4:10 pm, променено общо 1 път.
ACTPOHABT
новобранец
новобранец

Мнение от ACTPOHABT »

това уйндоус дефендер ли е ? нали по принцип е вграден във вистата?
Аватар
morriddin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от morriddin »

При мен всичко си тръгва, но ми дава информация само за основните бази.
Има ги като направления, обаче не ми показва нищо за тях.
Аз ли съм в грешка, или просто липсва инфо за по-новите бази?
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”