Спининг въдици на достъпна цена

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Re: Спининг въдици на достъпна цена

Мнение от maranzika »

Д.Граховски написа: и да не превишава ценовия диапазон от 150-180 лева,
Що не му поръчате нещо за хилядарка поне?... :lol: :lol: :lol: Човека пита за нещо конкретно,а вие му препоръчвате с цени нагоре...Е то тогава хич да не е писал колко пари може да отдели.. :roll: :roll:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

maranzika написа:
Що не му поръчате нещо за хилядарка поне?... :lol: :lol: :lol: Човека пита за нещо конкретно,а вие му препоръчвате с цени нагоре...Е то тогава хич да не е писал колко пари може да отдели.. :roll: :roll:
Я, си мислъ, че Д.Граховски е достатъчно компетентен в спин-риболова и нищо не му препоръчвам..., защото пръчките кои ползвам са малко над неговата ценова граница..
Граховски, ако мислиш да търсиш костур, залагай на пръчки с твърд връх, ако гониш големи сулки, заложи на стегнати бланки с кух връх....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

maranzika написа:
Една от най-големите мъдрости на Мечо Пух:
...,,Колкото повече,толкова повече''....човека си решава,но пък има избор...
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
franky
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от franky »

Един съвет от мен - когато сте на излет с колега, с по-скъпи такъми от вашите, по-добре не ги "пробвайте", защото вероятността скоро да имате непредвидени разходи рязко се увеличава :lol:
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

franky написа:Един съвет от мен - когато сте на излет с колега, с по-скъпи такъми от вашите, по-добре не ги "пробвайте", защото вероятността скоро да имате непредвидени разходи рязко се увеличава :lol:
В такъв случай ги барам като девственица :lol:
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
franky
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от franky »

Имах предвид, че като се барне хубавия такъм, после искаме и ние такъв :lol:
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

franky написа:Имах предвид, че като се барне хубавия такъм, после искаме и ние такъв :lol:
Я па мислЪ, че не е точно така. И смятам, че е нужно да се "барат" повече такъми. Защото, дори най хубавия такъм за един, въобще не е най хубавия за друг, без значение от чистотата на карбоновата оплетка в случаяТ...
Такъмът, дали става въпрос само за пръчката или цялото оборудване е много специфичен за всеки риболовец, като акция, строй, дължина, вид дръжка и пр. и пр..
В този смисъл, няма хубав такъм, има такъв, който примерно мен ме кефи..., щото съм пипал и много класни пръчки, ама не са моите...
Сенека
k99
новобранец
новобранец

Мнение от k99 »

Някой с впечатления от FilStar Red Shadow http://www.filstar.com/bg/" onclick="window.open(this.href);return false;Пръчки/3/aСпининг/65/Red.Shadow/6546/ . Гледах я в магазина, на цвят, пипане и тръскане ми допадна. Смятам да си взема една по коледните намаления и на пролет да търся кефали с нея. Интересува ме, тази с акция 3-15 и дължина 2.30, дали се справя с изхвърляне на 3гр. примамки? Също, огъва ли се прекалено много, когато води мепс 2 срещу течението на реки като Тунджа и Марица?
Аватар
radogagov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radogagov »

k99 написа:Някой с впечатления от FilStar Red Shadow http://www.filstar.com/bg/" onclick="window.open(this.href);return false;Пръчки/3/aСпининг/65/Red.Shadow/6546/ . Гледах я в магазина, на цвят, пипане и тръскане ми допадна. Смятам да си взема една по коледните намаления и на пролет да търся кефали с нея. Интересува ме, тази с акция 3-15 и дължина 2.30, дали се справя с изхвърляне на 3гр. примамки? Също, огъва ли се прекалено много, когато води мепс 2 срещу течението на реки като Тунджа и Марица?
Пръчката изглежда добре, а и от Филстар имат претенции, че тази серия и Блек Шадоу са качествени и надеждни http://blog.filstar.com/%D0%BD%D0%BE%D0 ... ed-shadow/. Това само времето ще покаже :D Предполагам, че за изхвърлянето ще ги мята тези 3 грама, друг е въпроса как ще се усещат. Ползваш ли воблери тип кранк или други с изразена игра си мисля, че няма да имаш проблеми. Не се притеснявай за Мепс №2, тя е само 4,5гр, как няма да я издържи пръчката. Възможно е и с №3 да нямаш проблеми в течението :) Купувай и после ще си кажеш мнението!
Изображение Изображение Изображение
johnygbb
новобранец
новобранец

Мнение от johnygbb »

Здравейте,
днес си закупих спининг 2.40.Снадката е с вътрешно коляно и засечка на долната половина.Горната половина влиза върху това ,обаче остават няколко сантиметра разстояние между двата лакирани пръстена? Това не ми се вижда нормално? Проблем ли е и как мога да го реша?
Аватар
JIRO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от JIRO »

Не е проблем колега, направено е ако настъпи износване вследствие на множество разглобявания сглобявания да не се разхлопа снадката, да потъне още навътре и да продължи да зклинва добре.
johnygbb
новобранец
новобранец

Мнение от johnygbb »

Това е добра новина,защото ми хареса много! Просто ми залепна на ръката.
БЛАГОДАРЯ!
Аватар
eddy
новобранец
новобранец

Мнение от eddy »

Мисля, че въпроса е риторичен и знам отговора, но дайте мнение за това чудо на техниката... :D :lol: :oops:
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Ако искаш кастинг такъм си вземи хубав такъв, иначе ще останеш многп разочарован. А и бая време и влакно трябва да отделиш за учение ;)
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

JIRO написа:Не е проблем колега, направено е ако настъпи износване вследствие на множество разглобявания сглобявания да не се разхлопа снадката, да потъне още навътре и да продължи да зклинва добре.
Точно казано. Ако нямаш поне 1,5 см. дистанс при сглобката, ще е нужно да се притесниш и да не купуваш....
Отделен въпрос е, че докато настъпи това износване, ти отдавна ще си я потрошил та пръчка или забравил в килера....
Сенека
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”