Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

Кире тука сме като в холивуд,яко артисти.Е тая снимка си я направих в Созопол-безплатно :P Изображение Та днеска тренирам в парка-никакъв алкохол.Такива пичове на некакви си 42г.Трябва да си угаждаме на здравето сами,че няма кой.Важното е да не ти пука от никой и по небрежно :P
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

GODzillata написа:...Баси швабите, не моЕ нация, която се напива с бира, да иска билет от нация, която изтрезнява с бира! :lol: :drinkers:
Колега lusienn ,изобщо не го слушай тоя видинчанин,те там по влашко са доста подли и коварни ! :lol: Умишлено те "бута"да извършиш престъпление,за което може дори и Интерпол да се заинтересува и тук виж в naRiba.com се пови червената им бюлетина за издирване!? :lol: :drinkers:
Изображение
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Тая пък сега за кво ти е.Пак колажи на жълтата преса :lol:

Риболовци.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

lusienn написа:Тая пък сега за кво ти е.Пак колажи на жълтата преса :lol:
Тя темата постепенно се превърна в чиста проба"жълтения"/със сигурност замисълът на Камика не беше такъв/,но ние я подкарахме в друга посока- лаф да става и преходът да върви все така целеустремено и безкрайно-служейки на себе си !!! :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

:D Е сега чесна рицарска,не съм я чел темата отначало та сигурно пиша ей така,ама нали служа на себе си и ей сега ставам от обедната неделна дрямка и гледам едно барбекю на 30 метра под балкона ми дими.Та ме чакат аверите за лафче :P

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Е телескопе гледай братче какви форумни времена настанаха.Само аз и ти на линия,Годзилата ще пробва карагьоза по залез слънце.Аз проверих скарата,и пак навъртех 5 км преход за здраве с младежите.Наснимах Витоша и Люлин за спомен,мернах на гьола в парка 3 ма рибари цъкат каракуда,у факултето перът чалга купон чува се надълеко и се прибрах да пия една вода :P

Риболовци.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

...........Не бързай!Предполагам,че в момента G.Petkov,INCUBUS и GODzillata служат на себе си-изживяват приятни мигове и трупат позитивна енергия,която ще споделят с нас - тяхното включване ще бъде в по-късните часове ! :D
lusienn

Мнение от lusienn »

Абе ще наглеждам.Тука съм ама пишем по скайп говорим по телефона,не скучаем :D

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:...А ти ако идеш, тебе билет ти не требва! :wink: Нека българското заговори!...
:lol: :lol: :lol:

Само да гледа да не го видят :lol: !

П.П. От смях сбърках правописа :lol: !
Последно промяна от G.Petkov на Нед Май 20, 2012 8:39 pm, променено общо 1 път.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

lusienn написа:..Годзилата ще пробва карагьоза по залез слънце....
Хич няма да го пробвам...едни са го пробвали с мрежи и са хванали 5 кила скобар и 2 малки скумрии, водата е като боза, качва нивото, влачи боклуци, та няк'во не ми се пробва точно тази вечер.

Одеве сдавих 1 пиле на грил с пържени картофки, отивам да пуша една цигара и ще лягам, че утре ставам рано.....та - а'ре лека нощ! :drinkers: :D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Момчета мойте риби не ги мислете сега.Като отида ще погледна на место,ако имам време то с фотото по бързо.Иначе пъстървите били на 50м от моя човек и ги храни с хляб.Там било нещо на райони имало едни бараки та се събирали там,гъз до гъз.Пуснали им в хипермаркета промоция и изкупили всичко за нула време :D Иначе Руснаците перкат у Франция че било нещо близо и по спокойно.У Франция се ходи за сирене по 4 евро-страшно било.Та цените на манджата са по тънко от при нас.месо без кокъл-4 евро.Пилешко-2.50 филе.Рибата филетирана,скумрия няма.Бира в кутийка 0.29 евро.Кола втора употреба-200000 се продават,в зависимост на колко далече от тебе. Иначе колело-300 евро,най евтина кола пак 300 евро.Това по скайпа инфо.Айде драскайте за прехода :arrow:

Риболовци.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

:lol: Какво ли можеше да се прави през този единствен почивен ден ,на всичко отгоре студена /облаци и вятър/неделя?Освен ставане от леглото към 09.30 с единствената мотивация да се излезе на кафета-мафета ,все пак преди 12.00 :D Закономерно,след известно пазаруване за дома и търбусите в него,обядването и бирата бяха реализирани в ранния следобяд -къмто 15.00 часа.После имаше интелектуални занимания с прахосмукачката -нещо като другарска помощ,оказана на съпругата ;след бърсането на праха обаче настана четене на вестници и книги,та до преди малко даже интернета не беше включен :!: Нямам какво да съобщя,освен че утре преходът продължава,на работа съм,имам ангажименти към скапаната държава да клепя в зала от 10.00 до 12.00 и следобяд от 14.00 до 15.00 часа и ще чакам вечерта,когато ще участвам в "конференцията"в любимото заведение,където при обсъждане на разни въпроси се поглъщат неимоверни количества питиета и мазни мезета.Та чак тогава ми се очертава служба на себе си,ама пак акцентирам -така е в България и няма ден,в който да можеш да се кефиш в служба само на себе си ... Иначе ви поздравявам с достигането на 120-та страница :drinkers:
lusienn

Мнение от lusienn »

Ми честита 120 страница на служилите на себе си.Ей тука няма кой да ме нервира,няма каране по между хората.Та значи сме много интелигеннтни и добри преходници :P Е гледам от долу чете и Барутчията,а той си трайка както винаги ма сигурно му е интересно,шепа хора кво разцъкват :D

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Добро утро на всички.Лек и доходен ден.

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Сега се върнах от риболов, както винаги - нищо не хванах! :oops: :evil:

...искам имотиконка, на която някой си реже вените!!! :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Заключено

Обратно към “Разни”