Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Кърджалийски регион
Мислех си да си замълча,но не мога да се стърпя. Колега(който се мисли за сериозен рибар), Незнам кой е рибар и кой е псевдорибар.Незнам кой за колко хилки има такъм и т.н. Ние тук не сме дошли да си мерим пишките,и да се доказваме пред който и било. Познавам лично повечето от редовно пишещите в темата и съм имал,имам и ще имам много нязабравими излети и събирания с тях. Никой няма за цел да пълни живарници(сигурен съм че всеки един от нас го може) . Даже и да се капотираме го правим с финес. Кой е под чехъл и кой не е ,не мисля че е твоя работа. Не те познавам,но вече ме дразниш.Орхан Кадиров написа:Нека спрем поне кърджалийци да спорим за глупости. Въпросният, който е тема на разговор е проверен от ИАРА на място, пък и вече е заминал за Холандия да си изкарва прехраната. Сега Ви давам полезна информация на всички, които се пишат рибари. Излизат големи шарковци в участъка между Звъника и Дъждовнишкия залив. Да се разберем така: Всеки който се има за сериозен рибар да направи един излет в този район и да видим кой кой е. Който не осъществи този излет да не коментира, защото е доказан каракудаджия и под чехъл, пърдом под каишка на жена си. Така, че след една седмица ще коментираме.
Когато няма риба.......не кълве!
Колеги ходете на риболов , а не стойте пред компа.
Това води до нервни кризи и дразги помежду.Най-добрата терапия е поне един излет на седмица, независимо колко време.Важното е да си сред природата, кой уловил уловил, кой капо капо.
Релакса е най-важен !
Това води до нервни кризи и дразги помежду.Най-добрата терапия е поне един излет на седмица, независимо колко време.Важното е да си сред природата, кой уловил уловил, кой капо капо.
Релакса е най-важен !

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Пете, заеби бе.Не съм го пратил където трябва, само защото е приятел на ВесетоПетър Недев написа:Мислех си да си замълча,но не мога да се стърпя. Колега(който се мисли за сериозен рибар), Незнам кой е рибар и кой е псевдорибар.Незнам кой за колко хилки има такъм и т.н. Ние тук не сме дошли да си мерим пишките,и да се доказваме пред който и било. Познавам лично повечето от редовно пишещите в темата и съм имал,имам и ще имам много нязабравими излети и събирания с тях. Никой няма за цел да пълни живарници(сигурен съм че всеки един от нас го може) . Даже и да се капотираме го правим с финес. Кой е под чехъл и кой не е ,не мисля че е твоя работа. Не те познавам,но вече ме дразниш.Орхан Кадиров написа:Нека спрем поне кърджалийци да спорим за глупости. Въпросният, който е тема на разговор е проверен от ИАРА на място, пък и вече е заминал за Холандия да си изкарва прехраната. Сега Ви давам полезна информация на всички, които се пишат рибари. Излизат големи шарковци в участъка между Звъника и Дъждовнишкия залив. Да се разберем така: Всеки който се има за сериозен рибар да направи един излет в този район и да видим кой кой е. Който не осъществи този излет да не коментира, защото е доказан каракудаджия и под чехъл, пърдом под каишка на жена си. Така, че след една седмица ще коментираме.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Don4o_62
- учете се от него
Сега се връщам от Доспат,цяла седмица почивка в бунгало,гарнирана с 3 пъстърви от брега и 20 - на костура
,от лодка нищооо,квото се е хващало е обрано,то нямаше и лодки де
,но нещо се затъжих за наште си язовири и Понед. хуквам към Студения
а относно прословутите шарани на Кърдж. са излизали в ръкава под Дъждовница,но вече едва ли е останал някой,кой е хванат,кой си е чупил перките от там,че няма кой да ги остави,още преди седмица тръгнаха лодките,една влачи още две с багаж
кво да говорим,но и не е чак толко приятно мястото за риболов,че трябва задължително кирка и лопата за оня хендек,а който му е по сладка ракията задължително и въже да се връзва
че да се търкулне,ще иде на кълбета до захранката 

а относно прословутите шарани на Кърдж. са излизали в ръкава под Дъждовница,но вече едва ли е останал някой,кой е хванат,кой си е чупил перките от там,че няма кой да ги остави,още преди седмица тръгнаха лодките,една влачи още две с багаж

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- новобранец
Между другото бях на риба, някъде по яз.Кърджали. За три дена хванахме три шарана - 2-ки и два 10 и 11.5кг. Утре пътувам и сигурно във вторник Весо ще ви ги качи да им се наслаждавате. Това имах предвид редовния риболов. А се ядосах защото няколко от коментиращите си позволиха да слагат епитети като "прост турчин" и "мангали дето били на власт". Петър Недев къде беше тогава и защо след тези коментари не ги постави на място. Аз си стоя твърдо на мястото и най важното ходя на риба и по важното ги хващам шарковците. Когато говорих за каракудаджии и мъже под чехъл имах предвид познати хора и най вече да ги подтикна да ходят на няколко дневни излети. А тези които коментират не ги познавам, а ако някой се е припознал като такъв, това си е негов проблем. А между другото за успокоение на аудиторията ИАРА - та ни направиха две проверки по време на излета, веднъж през деня и веднъж през нощта. Да са живи и здрави и все така да си гледат работата.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Как ще подтикнеш някого да ходи за риба, ако дори не чете форума.Или искаш така по мисловен път да му кажеш.Въпроса не е в желанието за няколкодневни излети, а с разполагаемото време за това.Щом можеш да ги хващаш-евалла.Ние сме аджамии хора, не можем да сме като теб.Айде със здраве.Орхан Кадиров написа:Между другото бях на риба, някъде по яз.Кърджали. За три дена хванахме три шарана - 2-ки и два 10 и 11.5кг. Утре пътувам и сигурно във вторник Весо ще ви ги качи да им се наслаждавате. Това имах предвид редовния риболов. А се ядосах защото няколко от коментиращите си позволиха да слагат епитети като "прост турчин" и "мангали дето били на власт". Петър Недев къде беше тогава и защо след тези коментари не ги постави на място. Аз си стоя твърдо на мястото и най важното ходя на риба и по важното ги хващам шарковците. Когато говорих за каракудаджии и мъже под чехъл имах предвид познати хора и най вече да ги подтикна да ходят на няколко дневни излети. А тези които коментират не ги познавам, а ако някой се е припознал като такъв, това си е негов проблем. А между другото за успокоение на аудиторията ИАРА - та ни направиха две проверки по време на излета, веднъж през деня и веднъж през нощта. Да са живи и здрави и все така да си гледат работата.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Don4o_62
- учете се от него
Днес на Кърдж. само такива амджурки
,първо хептен малки,после малко по големи
хващам, пускам....омръзна ми
голяма не дойде,но карай,пак имаше по 1 педя аванси

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Защо не съм коментирал, си е моя работа. Не съм сметнал за необходимо да се занимавам. Не си мисли че ние като не снимаме и не показваме всичко което бодем на куката , не хващаме риби. Ето ти 3 риби които хванах сам миналата седмица за петък събота и неделя. Малките не съм ги снимал. Общото тегло на 3-те е 38,4кг. Наслаждавай се
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 4105_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 9407_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
П.п. : Никога не съм определял човека по етническата му принадлежност. Във всяко стадо си има мърша.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 4105_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 9407_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
П.п. : Никога не съм определял човека по етническата му принадлежност. Във всяко стадо си има мърша.
-
- новобранец
Рибите, които показваш са толстолоб. На див водоем може да се хванат по два бракониерски начина - на тройка и на мрежа. Ако не са хванати по този престъпен начин са от микроязовир. Хвалиш се с репортажи с улов на малка риба а сега ги показваш, колкото да ми опонираш. Убеден съм, че май си присъствал при грибосване на микроязовири и се снимаш с готово уловена риба. Няма място в яз. Кърджали в радиус от 1 километър, където не съм правил излети с нощувки. На краставичар краставици недей да продаваш. Имай късмета някой път да се засечем на яз. Кърджали и тогава, първо ще разбереш какъв човек съм, и второ ще научиш някои тънкости за риболова на шаран. Между другото е аз не съм се родил научен. Имам късмета обаче да са ме учили и сега се уча в движение от наистина големи майстори. При последния излет примерно научих такава тънкост за която дори и да си платиш пак е малко.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не ти опонирам ,а ти показвам че не си нищо повече от мен или от повечето тук. Рибите са хванати на..няма значение от радиуса,но е над 150км от тук. А че знаеш само тези 2 начина за рибовов на толостолоп е доста красноречив за теб.Орхан Кадиров написа:Рибите, които показваш са толстолоб. На див водоем може да се хванат по два бракониерски начина - на тройка и на мрежа. Ако не са хванати по този престъпен начин са от микроязовир. Хвалиш се с репортажи с улов на малка риба а сега ги показваш, колкото да ми опонираш. Убеден съм, че май си присъствал при грибосване на микроязовири и се снимаш с готово уловена риба. Няма място в яз. Кърджали в радиус от 1 километър, където не съм правил излети с нощувки. На краставичар краставици недей да продаваш. Имай късмета някой път да се засечем на яз. Кърджали и тогава, първо ще разбереш какъв човек съм, и второ ще научиш някои тънкости за риболова на шаран. Между другото е аз не съм се родил научен. Имам късмета обаче да са ме учили и сега се уча в движение от наистина големи майстори. При последния излет примерно научих такава тънкост за която дори и да си платиш пак е малко.
П.П. : Нямам нищо против да се засечем на брега на който и да е язовир. Отворен съм, за всякави съвети и действащи методи, но никой не може да ми казва че съм хванал риба по престъпен начин. Аз,и не само аз, а всичките ми приятели от този форум пускаме 90% от улова си. Толостолопите които хванах бяха поне 10,и всички бяха хванати за устата. Взех само 3 ,като от тях само 1(най големия) влезе в къщи. Ти можеш ли да кажеш същото за шараните ???
-
- новобранец
ето ги снимките....

....Казах 5 шарана делено на 3-ма души ,Вие си ги смятайте.За последно съм се радвал на улов на каракуди някъде преди 15 години. С Весо многократно сме показвали пускане на риба, всякаква, включително и шаран. Когато те споходи късмета и хванеш шаран на диво, дори и по малък, тогава ще имаш право да коментираш. До тогава не ходи на 150 км. и да ми показваш на снимките доказано мъртви толстолоби, хванати по незнаен начин, а ходи на яз. Кърджали, защото ти давам прясна и достоверна информация: Излиза шаран на целия язовир. Дори са хванали хубави шарковци на Старо място под с. Пенево до вилите. Хайде наслука. А това откъде знам как се хваща толстолоб - това го знаят и децата. Ако имаш информация някой да е хванал толстолоб на въдица кажи, че и аз да науча нещо ново.

....Казах 5 шарана делено на 3-ма души ,Вие си ги смятайте.За последно съм се радвал на улов на каракуди някъде преди 15 години. С Весо многократно сме показвали пускане на риба, всякаква, включително и шаран. Когато те споходи късмета и хванеш шаран на диво, дори и по малък, тогава ще имаш право да коментираш. До тогава не ходи на 150 км. и да ми показваш на снимките доказано мъртви толстолоби, хванати по незнаен начин, а ходи на яз. Кърджали, защото ти давам прясна и достоверна информация: Излиза шаран на целия язовир. Дори са хванали хубави шарковци на Старо място под с. Пенево до вилите. Хайде наслука. А това откъде знам как се хваща толстолоб - това го знаят и децата. Ако имаш информация някой да е хванал толстолоб на въдица кажи, че и аз да науча нещо ново.
- Vesko1
- сериозен играч
Пичове,ходете хващайте риба.Споровете не носят ползи на никого.Айде на слука на всички кърджалийци.Орхан Кадиров написа:ето ги снимките....

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
До колко схващам, работата не е в това кой, какво, как, къде. Въпроса мисля опира в обиди и заяждане от някои с име, националност, обичаи
, а аз бая отдавна живея в този град и не деля хората по такъв показател, па и не бива
. Кога човека е свестен ....- все си е човек, а и някои от аверите ми са с подобни имена и си се разбираме твърде добре. Та дайте баре тук, ние си кърджалийците да не се джавкаме за тъпотии, а да си обменяме полезна информация и бъзиците да са в границите на нормалното и в кръга на майтапа.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Орхане, толуп се фаща и с въдица.Толупите на Петре, се хванати на пружина с качамак.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев