Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

лодка на болата
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: лодка на болата
Информация от преди 10 мин - на Болата до момента - 3-ма човека към 40 кг сафрид и 2 циганки....
0885022272 / 0885897615
аве вие трима и две циганки как се сабирате в тая лодка бе 

Не питай, ами тръгвай за Болата 

-
- научил се да хвърля
Колеги колко бала е вълнението там ? В едни сайтове пиши 1 бал с южен вятър ама дали е вярно не знам та кажете щото съм с гумена лодка и ...
Колега там всичко можеш да очакваш. Ама утре и аз сам там,като отидем ще видим
.

И аз утре от сутринта съм там,дайте някакви телефони да не обикаляме да я търсим моя е 0898594250
Все още се чудя за утре - Варна или Болата, но за сега съм на 80% за Болата! Ако съм там ще ти звънна! познаваш ме - Красимир! 0897891770vakril.k написа:И аз утре от сутринта съм там,дайте някакви телефони да не обикаляме да я търсим моя е 0898594250
Колеги е това е моя 0898285886. Утре ще се чуем 

айде бре дайте инфо за Варна какво се случва , и да не забравите да пишете за Болата утре , че се колебая събота какво да правя . трябва да сефтосвам лодка , много е важно за мен сефтето да не е капо 

През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не се чуди ами направо отлепяй за Болата съжалявам че днес не отидохме на Болата пред Траката бих казал че е пълна скръб има делфини рибата е качествена но много пръсната
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Да утре и аз съм на болата , днес на траката от 13.00-20.00ч около 3кг ЕДЪР КАЧЕСТВЕН сафрид.0888749687-Ивайло
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
сафрид определено имаше от 17:00-до 20:00 часа 6-7 кила вземаше на зелено ламе 7 номер кука 4епаре поне при мен беше тай
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сафрид има ама къде колега в кой залив123456 написа:сафрид определено имаше от 17:00-до 20:00 часа 6-7 кила вземаше на зелено ламе 7 номер кука 4епаре поне при мен беше тай

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Пред болата даже и леко към Русалка даваше по 5-6 риби дайе и пални чепарета един беше хванал и кам 10 циганки рибата беше на дъното ,но лодки имаше на всякаде сиг и там е имало сякаш eсенния сафрид дойде.Днес кам 2-3 пак ще пробваме.
ами по-горе batbubi е казал за вчера на Болата, аз само ще доуточня -трима човека от 06.30 до 13.30 направихме 44 кг и решихме да си ходим, без да чакаме следобедната риба.Общо взето риба имаше навсякъде и вземаше на всякакви чепарета.Иначе за времето- от сутринта западен вятър (след което го завъртя от север и после пък се обърна от юг) и вълна, но по обед вълната започна да пада и стана приятно за риболов.
Иначе колегите по-горе са прави - имаше поне 20 лодки и поне още 10 срещнахме да пътуват за следобедно влизане, обаче информацията е повече от оскъдна а има риба за всички.
Приятен ден на всички.
Иначе колегите по-горе са прави - имаше поне 20 лодки и поне още 10 срещнахме да пътуват за следобедно влизане, обаче информацията е повече от оскъдна а има риба за всички.
Приятен ден на всички.