Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Доколкото разбирам Аксел,под Респектиране се има в предвид да напъваш яко рибата 10-15минути и да я насметеш набързо преди да се е уморила!?nkolev66 написа: Тролка, нещо съм прописал, та да продължа - туната на аватара ми е 40 кг. , брои ли се за респектирана след час и четирдесет минути с влакно 35 либри и ИЗВАДЕНА С РЪКА, НЕ С КАНДЖА.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Разумни жени- Няма,това да го запомниш от мен!nkolev66 написа: Троли, просто ми беше интересен коментара. Съпругата ти е много разумна жена, но няма кой да я чуе
.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аксел,да ти се невиди и спининга на сом!
Днес метах яко 2часа силикони у реката и нищо,само дет се намръзнах?
Това да не е риболов за упорити?
Кажи през Февруари кви риби удрят при теб и къде се държат? 

Димане, какви риби ловишDiman написа:Ц. Този размер е малък. Събира 0,30мм - 230м. Което означава монофил 0,50 точно 82м. Малко ми идва. Тролината размер 5000 събира 0,33мм - 230м. Което означава монофил 0,50 точно 100м. Не е голяма разлика, но е по-добре, според мен.nkolev66 написа:...купих за съседа ми такава в размер 4000..
Тролка, карбоновия фрикцион е менте. То се вижда с просто око. Тези аванси и без друго имат малък живот. Няколко риби и....хвърляш. Изкарай една 20-ка с 50-150гр. съчка, после разглоби ананса и гледай какво е останало. Лагерите...то е ясно с какво качество са. Добро мазане и каквото сабя покаже.
Грабна ме! Защото има много мисъл! Събрани са много благинки в едно! Като замисъл, не като материали.

С това съм напълно съгласен. Не каза нищо за канджатаTroli Rapala написа:Доколкото разбирам Аксел,под Респектиране се има в предвид да напъваш яко рибата 10-15минути и да я насметеш набързо преди да се е уморила!?nkolev66 написа: Тролка, нещо съм прописал, та да продължа - туната на аватара ми е 40 кг. , брои ли се за респектирана след час и четирдесет минути с влакно 35 либри и ИЗВАДЕНА С РЪКА, НЕ С КАНДЖА.Та твойта Туна определено не е била Респектирана,а само си я уморил от умора!
![]()

Имах предвид "... той просто си е лежал....", ама и мен няма кой да ме чуеTroli Rapala написа:Разумни жени- Няма,това да го запомниш от мен!nkolev66 написа: Троли, просто ми беше интересен коментара. Съпругата ти е много разумна жена, но няма кой да я чуе
.
То от страни е лесно,но след 2седмици иска сама да си вади една 20-ка,та и отне час в силен вятър,изкара ни на едни скали и...една седмица я болеше ръката и гърба!
![]()
Бях и дал воблер с който преди това фанах десетка,а тя упорстваше по женски.За сома от клипа пак така стана,откривам рибите с някой бияч и после съм джентълмен!

-
- сериозен играч
Ся да ти кажа нещо... сомовети ги канджосвам като са труп на точно определено място. С канджа ( голяма кука ) а не харпун както казваш.Troli Rapala написа:!Не съм от бракониерите дет го насилват яко да се покаже до лодката и да го праснат бърже с бракониерската си кука!![]()
И лицемерно да твърдя,че не знам от какво е умрял!
![]()

А що се отнася до 40ките не е никакъв проблем да ги идвадиш с твоите такъми просто трябва да умориш рибата а не да държиш пръчката с двата пръста и да трепериш като шавне.Troli Rapala написа:Пускам два стари клипа с Голяма риба-40кг. и техниката Но стик на фин такъм за тези,които смятат,че това е невъзможно! Имам 20 подобни битки и натрупах достатъчно рутина за да съм сигурен,че не греша!Такъма е по-баятия Ъгли 15-40гр. с монофил 0,286мм на Момой,макара Ахаб 8лбр. и воблер 7см.!Ето как се държи рибата след 5минути!![]()
https://youtu.be/hbs-UcWLGu0
И след час!![]()
То за тва след 1 час е още по бесен щот му пречиш да се храни .

Що не можеш от 20 опита да извадиш поне един наистина не знам. А натрупан опис имаш ..НО С ИЗПУСКАНЕТО ..... щот с ваденето не сме го видяли още

Виж ако е обаче 100тарка от кой опит ще успееш ...кажи ми.

Ма няма значение ...те 100тарките удрят по два пъти на ден ..за закуска и за следобедна закуска

От бракониера

Последно промяна от KRASSI на Пет Фев 02, 2018 8:16 pm, променено общо 2 пъти.
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
умира сам в реалноста !
Карбоновия аванс на Тсуринаята има много изтормозен вид. Изглежда като карбонов аванс на Рьоби Заубер след 7 активни риболова.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
В цял свят уреда,който използваш се нарича Харпун на въженце,а вие лицемерно го наричате канджа и не ви е срам!KRASSI написа: Ся да ти кажа нещо... сомовети ги канджосвам като са труп на точно определено място. С канджа ( голяма кука ) а не харпун както казваш.![]()
От бракониера

Рьоби оригинално нямат карбон, но то и Биомастъра нямашеDiman написа:Карбоновия аванс на Тсуринаята има много изтормозен вид. Изглежда като карбонов аванс на Рьоби Заубер след 7 активни риболова.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Има Огромно значение.Сега Господ чу молбите ти да ми удари 100-рка и ще ми прати три,пък все една че извадим да мирясаш и да почнеш да ми белиш картофите доброволно!KRASSI написа: Виж ако е обаче 100тарка от кой опит ще успееш ...кажи ми.![]()
![]()
Ма няма значение ...:

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Troli Rapala написа:Аксел,да ти се невиди и спининга на сом!Днес метах яко 2часа силикони у реката и нищо,само дет се намръзнах?
![]()
Това да не е риболов за упорити?
![]()
Кажи през Февруари кви риби удрят при теб и къде се държат?

Бързай бавно.
-
- сериозен играч
Тролка ..само ти наричаш канджата харпун
Та какво е определението ти за харпун според твоите фантазии
Гърчолята използват доста по-зрелищни неща та не се притеснявай за мен а и не забравяй че риболова с КЛАСИЧЕСКИ харпун( за който говориш ) е РАЗРЕШЕН по Греция
И да ти прати господ 100тарка нито ти нито 100тарката ще разбере
най-много да вземе уроци по ЙОГА или тайнството на ЧАКРИТЕ

Та какво е определението ти за харпун според твоите фантазии

Гърчолята използват доста по-зрелищни неща та не се притеснявай за мен а и не забравяй че риболова с КЛАСИЧЕСКИ харпун( за който говориш ) е РАЗРЕШЕН по Греция

И да ти прати господ 100тарка нито ти нито 100тарката ще разбере

Човек се ражда само с име и то дарено!
умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нещо на умен ли ми се правиш?nkolev66 написа: Имах предвид "... той просто си е лежал....", ама и мен няма кой да ме чуе.

Последно промяна от Troli Rapala на Пет Фев 02, 2018 11:23 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз не се притеснявам за никой,просто твоите сомове са изтърмъчени по бракониерски с Харпун на въженце и немат риболовна стойност,а само месарска!KRASSI написа:та не се притеснявай за мен а и не забравяй че риболова с КЛАСИЧЕСКИ харпун( за който говориш ) е РАЗРЕШЕН по Греция