Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: BG Рибалка
Спасе, бе то искам-неискам - трябва да се съглася с теб - коментарите по играта действително се броят на пръстите на едната ръка (за съжаление)
колкото до гребешока - не ме дразни, но ми се наби в очите кат разглеждах стръвта. По-скоро ме дразни снимката на шарана... самия шаран някак си бледичък... ще потърся по добра и ще ти я изпратя ако може - да я смениш
успех с клевалката
колкото до гребешока - не ме дразни, но ми се наби в очите кат разглеждах стръвта. По-скоро ме дразни снимката на шарана... самия шаран някак си бледичък... ще потърся по добра и ще ти я изпратя ако може - да я смениш
успех с клевалката
Последно промяна от gogoltd на Вто Ное 03, 2009 8:01 am, променено общо 1 път.
-
joro_8411
- вече хвърля и на тежко

хубаво е да може да се сейфне(може и да може ама аз не мога) и новата е много по добре от предишната само ако може да се направи с малко повече финанси да се разполага защото до никаде не стигат.Продължавай в същият дух ще чакаме развирит
е
-
drebens
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Много е добра новата,аз си копирах профила от старата и сега ми е екстра.
-
niki_vulko
- новобранец

Как се работи с трейнера ?
и има ли клевалка за BG версията
-
bai_spas
- вече хвърля и на тежко

Момчета излезе Русская Рыбалка Installsoft Edition 2.4 (InstallPack 2)
За мераклийте съм пуснал линкове в другата тема:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 38#p476338
Наслука!!
За мераклийте съм пуснал линкове в другата тема:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 38#p476338
Наслука!!
НАСЛУКА!!Re: BG Рибалка
niki_vulko написа:Как се работи с трейнера ?и има ли клевалка за BG версията
Спас работи спо клевалката....до ден два....е тука.
-
bai_spas
- вече хвърля и на тежко

Ето инструкция:niki_vulko написа:Как се работи с трейнера ?и има ли клевалка за BG версията
Код за потвърждение: Избери целия код
RF20 trainer
////////////////////////////////////////////////////////
С него можете:
1.Да си увеличите парите
2.Да си повишите разряда
3.Да си оправите кармата
Съвет:Преди да ползвате треинера си направете копие на профила!
Копирайте файла "RF20 trainer.exe" в папката с вашия профил.
Вижте колко пари имате(запомнете ги),затворете играта.
Стартирайте трейнера(от еxe-то в папката),излиза ви прозорец.В прозорчето"Сколько есть"-въведете вашата сума пари,в прозорчето "Сколько надо"- въведете например 99999999.Натиснете "Сделать",изключете трайнера и пуснете играта.
Сега за опита,тук трябва да работите внимателно.
В първото прозорче въвеждате вашите точки опит,във второто колкото искате да станат,НО спазвайте разряда на числото.Ако вашето е 1,пишете 9,ако вашето 13,пишете 99 и така нататък.Натискате "Сделать",затваряте трейнера и отивате да ливите дребосък.Като уловите първата риба,разрядът ви сам ше се повиши.
С кармата действате по същия начин,като спазватя разрядноста на числото.
Успех!!
Ако нещо не се получи,моля не ме бийте,не съм го писал аз,от мен е само превода!!
bai_spas
/////////////////////////////////////////////////////////Наслука!!
НАСЛУКА!!-
niki_vulko
- новобранец

мерси спасе
Бай Спасе сега съм при братовчед ми и се опитвам да му подкарам BG Рибалка ,но ми излиза това като я инсталирах и стартирах
"Тhis application has failed to start because mscoree.dl was not fuond. Re-installing the application may fix this."
"Тhis application has failed to start because mscoree.dl was not fuond. Re-installing the application may fix this."
Спасе...един съвет.Рибата "Подлещик" във версия 2.4 пише че това е малка платика.В България платиката рядко минава 1-2 кила (за разлика от руските 7 кг титани).Защото всяка платика където хвана е над кило.А новата снимка на платиката ми харесва.Така,че може да я ползваш.И хаиде преборваи я тази клевалка...какво стана вече. 
-
bai_spas
- вече хвърля и на тежко

Клевалка за PP 2.0.55.BG.2
Качих я най-после.
Аз заминах Паисий,голямо писане падна
.Три пъти я преписвах,дано поне ви хареса.
Линка е в първия пост на първа страница (при другите линкове)Теглете,поразгледайте я и пишете дали ще върши работа,за да я продължавам и с новирв бази занапред или да мислим нещо друго!
Приятни забавления и наслука!!
Качих я най-после.
Линка е в първия пост на първа страница (при другите линкове)Теглете,поразгледайте я и пишете дали ще върши работа,за да я продължавам и с новирв бази занапред или да мислим нещо друго!
Браво спасе....деиства и сичко се е ОК
Ама да те питам на 2 версия на БГ добавял ли си нови риби...защото тези снимки на рибите не ми харесват..та да си копирам другите.
Ама да те питам на 2 версия на БГ добавял ли си нови риби...защото тези снимки на рибите не ми харесват..та да си копирам другите.
-
bai_spas
- вече хвърля и на тежко

Колега ти си във форума от 26 октомври,а аз се боря с тая рибалка и тая клевалка от месец Април.Явно съм слаб борец....Strelok22 написа:Спасе....И хаиде преборваи я тази клевалка...какво стана вече.
Успехи в боренето!!
bai_spas написа:Колега ти си във форума от 26 октомври,а аз се боря с тая рибалка и тая клевалка от месец Април.Явно съм слаб борец....Strelok22 написа:Спасе....И хаиде преборваи я тази клевалка...какво стана вече.Но на теб пък никой не ти пречи да вземеш и да я пребориш набързо,всички ще се радваме много.Хайде тегли я и бори нататък,има още доста за борене по нея!
Успехи в боренето!!
Аз попринцип следя темата от бая време ама чак сега се регнах.Ама засега всеки опит за правене на локация завършва с провал....
-
pikefisher
- вече хвърля и на тежко

- Обратна връзка:
Какво прави тая клевалка ако не е тайна?bai_spas написа:Клевалка за PP 2.0.55.BG.2
Качих я най-после.Аз заминах Паисий,голямо писане падна
.Три пъти я преписвах,дано поне ви хареса.