Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Чат-лаф - Русе
Модератор: dantho.mihov
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Re: Чат-лаф - Русе
Честито адашче,с здраве да си я ползваш.
П.С Това място където си застанал просто няма как да го сбъркам
Риба хвана ли ??? Да знаеш там има потопена радиоуправляема лодка и един фидер посредата 
П.С Това място където си застанал просто няма как да го сбъркам

Те са все на разбиращи този риболовribarq92 написа:Честито адашче,с здраве да си я ползваш.
П.С Това място където си застанал просто няма как да го сбъркамРиба хвана ли ??? Да знаеш там има потопена радиоуправляема лодка и един фидер посредата

- Vlado_852
- разбира нещата
Абе за лодката е разбираемо, ама за фидера, как всъщност се получи? 

- Vlado_852
- разбира нещата
Мерси колеги. Добра се получи стойката а и такъмите не са лоши... Още малко и ще ги пробвам на ЦК-то...
- Vlado_852
- разбира нещата
Мичел аворънър 

Стига с тея Тики,че се наслушах на хвалби и какво ли не....kasabinho написа:Макарките Тика ли са?
Толкова ли си им забравил външността на твоитеkasabinho написа:На дизайн ми заприличаха на тях.

-
- сериозен играч
"Предстоящата пролетна забрана за риболов по време на размножителния период се предвижда да започне от 18 април /понеделник/ 2011 г. Малко по-късното въвеждане на забраната е с оглед любителите риболовци да могат да упражнят през почивните дни /16 и 17 април 2011 г./ своето хоби.
Заповедта за забрана ще бъде качена на интернет страницата на ИАРА след подписването й от министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов"
Две седмици още ни оства до забраната
Заповедта за забрана ще бъде качена на интернет страницата на ИАРА след подписването й от министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов"
Две седмици още ни оства до забраната

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
уууу тва добре
ще може събота и неделя да съ фъргат примамки
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Ato написа:уууу тва добре
Ама който е свободен.Аз и двата дни съм на работа и по този вариант приключвам на 15.04. както си е по закон.Добре,че няма такава забрана за пиьенето.Аз го бях отказал ама Ато ,пий та пий едно малко,че от кафе и тоник биело по бърже сърцето.И ся пак пифтуня на воля.Като влезе забраната ще ви спретна една среща на някое платено гьолище да са напифтуним.Ааааааа!!!

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......