Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Re: Зарган 2011
нещо за това парче?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Привет!Сутринта от 7.00 до 11.00ч. вълнолома,трета буна,траката-никъде никой нищо.някъде към 11.10-11.20ч бях на Делфин-Марина на Дружба.Там видах 2 извадени платерини и 3-4 писалки горе от плочата( това за 10-20мин)От там отидох на Кранево. На буната с даляна имаше доста хора,като никой нищо не вадеше, един пич каза че за 30 мин е направил 6 риби и това му било.От там на съседната буна на която вадиха мидите.Там имаше 3-4ма човека бяха направили по някоя риба.Там останах и аз до 14.00ч -6 риби и 2много зверски удара които ме оставиха без куки.После духна юг и всичко приключи
Наздраве и Наслука!
Наздраве и Наслука!

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Преди малко се връщам от плочата, на новия път в Несебър 4 бр за 20 минути.... тъкмо почнаха да хващат всички и..... се наложи да тръгвам

-
- вече хвърля и на тежко
Как е новата пръчка ?Божидар Стойков написа:Преди малко се връщам от плочата, на новия път в Несебър 4 бр за 20 минути.... тъкмо почнаха да хващат всички и..... се наложи да тръгвам![]()

В понеделник може да идвам към Несебър и ще ти звънна да пробваме зарганите

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Стига ве! Понеделник пък аз отивам в Бсamatev1 написа:Как е новата пръчка ?![]()
В понеделник може да идвам към Несебър и ще ти звънна да пробваме зарганите

Я пиши другаде скайп.. майп

- sardina
- научил се да хвърля
Аз също минах вчера през Кранево и за 2 часа извадих 2 прилични заргани, а дриги 3 се откачиха при ваденето. Направи ми впечатление, че риба имаше, но не беше активна. Виждах как зарганата върви след червеите и не ги атакува или ги подръпва едва-едва. Приложих всички техники за да я провокирам да захапе, ловя с малки куки и флуорокарбонов повод, но резултатът беше слаб. Около мен имаше още трима човека и само един извади 1 заргана.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
- kiselq
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес на Лозенец беше трагично, аз 3 броя колегата 5 и по 1 платерина. Времето беше супер имаше леко вълнение но нищо страшно. Рибата не е мн. активна имах и няколко удара но нищо не се закачи.
На 11.09.11 пак на Кранево на последната буна от към Варна 4 бр. от 12.00 до 16.00.
Честно казано и това не очквах на тоя вятър.На връщане минах през Дружба-там никой нищо не видях да вади и на вълнолома същата работа.
Успешна седмица пожелавам на всички!
Честно казано и това не очквах на тоя вятър.На връщане минах през Дружба-там никой нищо не видях да вади и на вълнолома същата работа.
Успешна седмица пожелавам на всички!
Привет на всички. Вчера с едно приятелче на Тюленово от 07 до 11 часа по една заргана и по две платерини, след което духна силно и ни изгони. На болата до 17 часа по две заргани
. О бщо взето май е рано още, водата ли е много топла или какво не знам ама риба нема. 

-
- новобранец
Вчера на буните на Кранево започна добре. Рано рано направих 6-7 риби, по можещите по 15-16, но към 9 часа излезе неприятен вятър, водата се размъти и всичко свърши. Днес дочух, че по същото време на плажа са вземали много дребна илария, но дали е вярно?
Само така докторе ,риболова тепърва започва!
Вчера на плочата на Несебър 23 заргана
- barutchiata ©
- Администратор
На плакамото ли бе бате?gambler написа:Вчера на плочата на Несебър 23 заргана
Това е моя улов вчера ня Тюленово.Единични бройки, много капризно кълване с изчакване и тн.От 7.00 до 9.00, после южняка я изгони на някъде. Рибата още хвърля хайвера май, защото всичките който хванах бяха пълни.Може за това да не е толкова активна.Тази година май всичко се забави.Дайте вашите мнения по въпроса???
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Наблюденията ми за петък събота и понеделник са следните:
Петък вечер на Ахтополския плаж на бомбарда излизаха прилични сафриди. На сутринта не ставаше за риболов силян вятър и много водорасли. Преместих се до завода за лодки преди Царево ( реших да му дам последн шанс на мястото защото винаги съм капо) Резултата от 3 часа мятане бе една платерина около 400 - 500 грама , един добър зарган . Рибата си беше там но не ядеше. Снощи на северната буна в ПОМОРИЕ СРЕШУ фара за 2 часа 2 заргана. Единя много добър. зА МЕН ИЗВОДА Е СЛЕДНИЯ : Рибата е тук
))))) Просто водата е много 
Петък вечер на Ахтополския плаж на бомбарда излизаха прилични сафриди. На сутринта не ставаше за риболов силян вятър и много водорасли. Преместих се до завода за лодки преди Царево ( реших да му дам последн шанс на мястото защото винаги съм капо) Резултата от 3 часа мятане бе една платерина около 400 - 500 грама , един добър зарган . Рибата си беше там но не ядеше. Снощи на северната буна в ПОМОРИЕ СРЕШУ фара за 2 часа 2 заргана. Единя много добър. зА МЕН ИЗВОДА Е СЛЕДНИЯ : Рибата е тук