Заргана май доста се раздвижи ...

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
Шнорхел
новобранец
новобранец

Мнение от Шнорхел »

Бах маама му :evil: ! Днес заргана ще го накъсат - за половин час преди работа рано сутринта извадих 5 риби + три откачени :oops: . Блазе им на тези,които са свободни !
Ама пък каква лудница стана още в 6,15 сутринта - не е истина,поне това си спестих-с това се утешавам.

Наслука :D !!!
Най-трудно е да замълчиш , когато няма какво да кажеш !!!
tun4o
новобранец
новобранец

имам 1 въпрос

Мнение от tun4o »

Значи в вторник бях на трета буна
Имаше около 20 30 човека повечето на бомбарди мисля че само плаващи
Та въпроса ми е как може от тези 20 30 човека никой да не хване нито 1 платерина а само заргани а аз да не хвана нито 1 заргана а 6 доста едри платерини .. такъма ми е същия пробвах на потъваща плаваща бомбарда .... нито 1 заргана...
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Днес , нищо по-различно от вчера.Май само крайната бройка и бройката на изпуснатите риби. Като краен резултат 37 заргана и 1 илария. Изтървах поне 15 риби , докато разбера,че ми се е подбил върха на кукичката,ама не ми дремеше много , защото не се напъвах с ловенето. Прилагам и снимка , разбира се:
Изображение

Утре,пак. Наслука на всички!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

на една от двете снимки на генерала е сменяна датата , която се печата на снимката - така ми каза фотошопа :wink: , защо ли :?:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Печно както винаги се е представил скромно,за разлика от мен,който успя да хване една заргана за цяла сутрин.Не казва обаче къде ходи,гадината! :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

на една от двете снимки на генерала е сменяна датата , която се печата на снимката - така ми каза фотошопа Wink , защо ли Question
Очаквах да се случи и такъв коментар ,но не чак токова скоро,и не точно от Булти. Нямам обичай да лъжа нито с улова си , нито когато някой поиска съвет, нито по някакъв друг повод. Не лъжа дори за местата ,на които ловя.Просто ,откровенно заявявам,че няма на ги кажа,макар и да мога да пусна някакъв кьор - фишек.Нямам инсталиран "Фотошоп", никога не съм имал , и не зная как се работи с него. Ако някой колега има познания с този продукт /защото виждам,че Булти няма/ , то нека провери и ще се убеди,че нищо не е пипано. Мога да пусна и другите 2 снимки,които съм направил,но надали ще е необходимо да си пълня галерията със снимки от един излет.От друга страна пък, като се замисля се сещам, че Булти пише само когато има да се оплюва нещо,така че не смятам мнението му за особено важно.
Наслука на всички!
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Днеска следобяда на вълнолома, пълна скръб.Сутринта е дало малко илария и това е било.Много вятър, ако не се лъжа от юг-югоизток, хич не ми хареса пък и пречеше на хвърлянето :roll: .

Браво на чурулика, отново е скромен :twisted: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:
Направената висококвалифицирана и безпристрастна експертиза доказва, че въпросните фотоси са напълно автентични!
(стига да не е променян датника на апарата)

Изображение
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Не ми остава нищо друго,освен да благодаря на колегата Dedy за компетентната намеса. Искам да кажа,че никога не съм отказвал информация относно такъми,начини на водене и тактики в риболова на нито един колега до този момент. Всичко това,обаче се случва само на "лични" поради простата причина ,че винаги се намират "умници" на "два петъка риболов" ,дето си мислят че 10,20 или 100 заргана са кой знае какво постижение и бързат да оспамят всичко. Да не остана пограшно разбран-в информацията не включвам любимите си места за риболов.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Абе що не одите да си мерите пишлетата , а бройте рибите на Чурулика.... яяя айде на училище, там смятайте. човека е доказал че го мое тоя риболов (в което съм се убедил лично!!!! с гордост мога да заявя , че е мой учител в морския риболов) и няма нужда да прави магии за да покаже че лови. трябва да му се кланяте че ви показва, как и кога , а не само да злостовите..... я идете на риба и хванете нещо та да видим и от вас тема па тогава учете!!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Кърцата написа:Абе що не одите да си мерите пишлетата , а бройте рибите на Чурулика.... яяя айде на училище, там смятайте. човека е доказал че го мое тоя риболов (в което съм се убедил лично!!!! с гордост мога да заявя , че е мой учител в морския риболов) и няма нужда да прави магии за да покаже че лови. трябва да му се кланяте че ви показва, как и кога , а не само да злостовите..... я идете на риба и хванете нещо та да видим и от вас тема па тогава учете!!!!!
999999999% истина! :smt026
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Кърцата написа:Абе що не одите да си мерите пишлетата , а бройте рибите на Чурулика.... яяя айде на училище, там смятайте. човека е доказал че го мое тоя риболов (в което съм се убедил лично!!!! с гордост мога да заявя , че е мой учител в морския риболов) и няма нужда да прави магии за да покаже че лови. трябва да му се кланяте че ви показва, как и кога , а не само да злостовите..... я идете на риба и хванете нещо та да видим и от вас тема па тогава учете!!!!!
На чурулика рибите никои не ги брои освен той за себе си,добре че поне един го мое тоя риболов :lol:
Изображение
TOTTI
новобранец
новобранец

Мнение от TOTTI »

Въпреки че колегата Чурилик понякога е малко краен в оценките си, не може по никакъв начин да се отрече че е майстор в морския риболов, дава на останалите ценна информация и полезни съвети от които лично аз научих доста неща. По горните постове не са нищо друго освен признак на дребнавост и завист, което е жалко.

Поздрави и да ти вървят така поне до Нова година :wink:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

TOTTI написа:Въпреки че колегата Чурилик понякога е малко краен в оценките си, не може по никакъв начин да се отрече че е майстор в морския риболов, дава на останалите ценна информация и полезни съвети от които лично аз научих доста неща. По горните постове не са нищо друго освен признак на дребнавост и завист, което е жалко.

Поздрави и да ти вървят така поне до Нова година :wink:
Да Полковника е майстор, но дружбата МУ с едни особи, оказва влияние на писанията МУ, грандоманията , манията за величие, това да си най-най рибар не са МУ присъщи, но се усеща влиянието на ... един ха - ха- ха ...рибар! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Браво шефе, дори това да е монтаж пак кефи! :lol: Все пак от Полковник, Ефрейтор не става! Дръж все така здраво фронта Гуру Пенчов ! :lol:
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

:smt038 :smt041 :smt056 :lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”