Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: около Бургас ????
този за който питам е, ако се връщаш от Айтос към Бургас и ти се пада от дясно..няма риба значи 

И според мен не си заслужава да се ходи там. А тоя от ляво по-големия не е разрешен за риболов. Иначе арендатора и на двата е един и същ.ProfiLER написа:този за който питам е, ако се връщаш от Айтос към Бургас и ти се пада от дясно..няма риба значи
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- научил се да хвърля
ясно, мерси..а този платения в с.Пирне как да го открия ? влиза ли се в селото ?Koleff написа:И според мен не си заслужава да се ходи там. А тоя от ляво по-големия не е разрешен за риболов. Иначе арендатора и на двата е един и същ.ProfiLER написа:този за който питам е, ако се връщаш от Айтос към Бургас и ти се пада от дясно..няма риба значи

Влизаш в селото, стигаш центъра където е "мегдана"
... исках да кажа кметството и площада, завиваш надясно и караш докато стигнеш до една църква... от там завиваш надясно и караш докато излезеш от селото, продължаваш по пътя, който е каменист (и да вали няма да закъсаш) минаваш около 400-500 метра едно леко възвишение и след възвишението се вижда язовира на 200-300 метра.
Успех!

Успех!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Няколко страници назад пише, че на Поройския излизат каракуди по 500-700 грама. Навсякъде ли ги има или на определени места? В края на язовира, от към стената, хващат ли се такива рибоци?
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
-
- и господ не е толокова добър
Само мъници 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Къде да ги търсим тия каракуди и как се стига до там? Утре мислим да ходим на Порой обаче тоя язовир ми е мн непознат и ми трябва малко инфо 

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
-
Ако искаш на стената, минаваш през Каблешково и караш за Варна към дюленския проход, пътя минава покрай язовира.Ако искаш, по-навътре, след разклона за Порой, караш пак за Варна и горе на баира завиваш на ляво, десет метра черен път и после е асфалт.Караш по асфалта и ще те закара на язовира.f1team написа:Къде да ги търсим тия каракуди и как се стига до там? Утре мислим да ходим на Порой обаче тоя язовир ми е мн непознат и ми трябва малко инфо

Благодаря
Щом към стената са дребни ще хванем другия маршрут.

Ето какво е положението на Луда камчия

Снимките са от вчера и днес сутринта

Снимките са от вчера и днес сутринта
- Красьо
- новобранец
- Обратна връзка:
Като се тръгне oт Сл.Бряг за Каблешково (през Тънково), близо до разклона за Тънково, вдясно има табела "Спортен риболов - шаран, щука, сом...".Някой знае ли как е положението на това язовирче?
-
След завоя е отбивката за локвата.Много малък с много риба, пък и скъпаКрасьо написа:Като се тръгне oт Сл.Бряг за Каблешково (през Тънково), близо до разклона за Тънково, вдясно има табела "Спортен риболов - шаран, щука, сом...".Някой знае ли как е положението на това язовирче?

-
- сериозен играч
Горе долу.
Има големи риби , които са МНОГО .Плащат се на високи цени и не може да се пуска.Там е за "баровци "
Има големи риби , които са МНОГО .Плащат се на високи цени и не може да се пуска.Там е за "баровци "
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Тая година направихме няколко излета на Факийска с приятели, обаче мряне не сме хванащали. За сега само едри каракуди, червеноперки, кустурчета, попчета, и бяла риба (десетина сантиматра), и кефали се виждат да плуват обаче до сега не сме хванали нито един. Чух че са извадили бракониерски мрежи с няколко едри щуки в тях, но не знам дали е истина.Pe6o_Tikvata написа:Аве колеги да попитам някой скоро дърпал ли е от някъде мряна че от години не съм хващал такъв звяр едно време по факийска имаше но нещо изчезна а пък ми се лови , и имали още такава риба в Бургаският регион
Предварително ви балгодаря за отговорите
![]()
![]()