около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Re: около Бургас ????

Мнение от rumci »

Ново паничарево е в списъка със забранените язовири, а Суходол е под аренда и не знам как стои въпроса с нощувките. Може би яз. Порой отговаря на вашия риболов. Нивото в момента е високо и има подходящи места със сянка за бивак. Шаран е малко вероятно да удари, но другите видове, които ще търсите са налице.
Аватар
sa4kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa4kov »

rumci написа:Ново паничарево е в списъка със забранените язовири, а Суходол е под аренда и не знам как стои въпроса с нощувките. Може би яз. Порой отговаря на вашия риболов. Нивото в момента е високо и има подходящи места със сянка за бивак. Шаран е малко вероятно да удари, но другите видове, които ще търсите са налице.

Предполагам говориш за този язовир ? :)

Изображение

А имаш ли представа пази ли се този язовир, частен ли е и т.н. , и като си закупя билет от Рибното в Бургас ще ми свърши ли работа за този водоем или трябва и още нещо ,защото бях чул за някви язовири в Айтоско които трябва освен този билет да имаш и такъв от местното рибно стопанство и прочие...
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Това е язовира. Билет от ИАРА е напълно достатъчен.
Аватар
sa4kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa4kov »

rumci написа:Това е язовира. Билет от ИАРА е напълно достатъчен.

ОК , благодаря за полезната информация :) ще ходим уикенда след 10-ти септември , дано не вали :roll: Обещавам да кажа какви са резултатите. :mrgreen:

Наслука на всички !
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
Аватар
kristian91
новобранец
новобранец

Мнение от kristian91 »

И сега какво , да ходя на яз.Порой да си плащам ли че не ми стана ясно ??
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

kristian91 написа:И сега какво , да ходя на яз.Порой да си плащам ли че не ми стана ясно ??
Кое не ти е ясно колега? Имаш ли билет от ИАРА валиден към днешна дата?
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
kristian91
новобранец
новобранец

Мнение от kristian91 »

Нямам и никога не съм имал , пък сам ходил няколко пъти на яз.Ахелой без такива билети!
Не ми е ясно трябва ли да изкарам билет ако ще ловя на яз.Порой? :|
Аватар
sa4kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa4kov »

Идеята за яз.Порой нещо не се прие радушно... мястото било фул с хора през уикенда , както и с мрежи... така ,че май ще палим за Малко Шарково :supz:

ПП: @kristian91 тва значи ,че ловиш риба като бракониер :roll:
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
Аватар
Красьо
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Красьо »

navi72 написа:снощи на айтос два шарана по 1.800 и две платики за гинес :)
Колега, къде се намира това място?
Аватар
sa4kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa4kov »

Колеги , днес чух следната информация: "Любителския риболов на яз. Ясна Поляна си е РАЗРЕШЕН , просто има двама пъпеша от ВиК които обикалят от време на време с лодка и се опитва да изгонят хората , а нямат право да го правят , каза ми го отговорника на района от ИАРА , каза имам ли проблем да му звънна пак"
Цитирам по памет разговора си с вуйчо ми... но информацията е достоверна на 100% ,а и миналия уикенд са били там за риба :D Вие си преценете дали информацията е вярна... и дали ще повярвате, това чух :wink:

ПП: Получих и интересна информация за Тунджата и за някакъв вир около Елхово на който доста сериозно се хваща риба. Някой да знае нещо по въпроса :)
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Има си издадена заповед,че вододайните зони са забранени за всякакъв риболов и бивакуване,не виждма как отговорника на ИАРА говори подобни неща!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Явно пак си има наши и ваши :evil: :evil: :evil: и Ставри, кога законите са били за всички бе братле.
И аз чух че местните само се поздравявали с махане с ръце с лодката обикаляща по язовира, ма кат не съм от тях :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Колегата както с еизрази аз разбирам,че язовира законно си е разрешен за риболов!Затова казах,че си има издадена заповед за вододайната зона...Това ,че винаги има някои по-равни от другите не го оспорвам!Но лично за мене си,не бих си рискувал задника,заради едната риба...сега дай след ония краде примерно и ние ли да крадем! Всичко си е до човека! :)
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Думата ми беше че въпреки забраната пак има мушмуроци дето си ходят за риба, пък ние само си чешем езиците.
Аз също никога няма да отида за риба там докато е забранено, дори и след поканата от местните горски :wink:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
sa4kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa4kov »

glarusa написа:Колегата както с еизрази аз разбирам,че язовира законно си е разрешен за риболов!Затова казах,че си има издадена заповед за вододайната зона...Това ,че винаги има някои по-равни от другите не го оспорвам!Но лично за мене си,не бих си рискувал задника,заради едната риба...сега дай след ония краде примерно и ние ли да крадем! Всичко си е до човека! :)

Колега , много добре го каза - "вододайната зона" , но явно има И зона която е разрешена там,а и ние не сме местни , от Бургас сме си ,за това и не става дума за местни хора в случая...а тия с лодката са от ВиК ;) но както и да е , аз просто предадох тук информация която съм чул и то от сигурен източник , не съм ходил , дори никога не съм стъпвал на Ясна Поляна :)

Та като прескочим тази тема.... някой ще ми каже ли нещо за това , имате ли онфо - "Получих и интересна информация за Тунджата и за някакъв вир около Елхово на който доста сериозно се хваща риба. Някой да знае нещо по въпроса :)"
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”