Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Re: Воблери
И големината и дълбочината на газене и играта са различни, иначе формата е идентична, но лопатката е под друг ъгъл, мога да ти предоставя едно чери, да направиш.chopara написа:Ако имам достъп до чери, ще направя една матрица и на него, разликата между двата модела само в големината ли е? Нямам търпение да го пробвам на пролет, а до тогава ще има и други разцветки
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
От епоксидна смола, сърцевината е от балса.niki23 написа:от пластмаса ли е воблера
кьоркефали
Разкошни неща правите. Не мога да им се нагледам.
П.п. Попаднах на следната машинка за правене на воблери, докато рових за дървообработващи машини.
Разбира се има най-различни такива копири, както и най-различни други начини за правене на дублики и серии.
П.п. Попаднах на следната машинка за правене на воблери, докато рових за дървообработващи машини.
Разбира се има най-различни такива копири, както и най-различни други начини за правене на дублики и серии.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ха - това ме очарова и дълбоко ме замисли.
Не за воблерите,по принцип.
Не за воблерите,по принцип.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Здравейте, колеги! Издялках няколко воблера... уж да пробвам какво ще се получи, пък те станаха горе долу добре
Сега се чудя как да ги оцветя. Нямам аерограф, а и не смятам да си купувам... Просто ей така искам да си направя няколко воблерчета и да ги пробвам. Дайте съвети за оцветяването

Сега се чудя как да ги оцветя. Нямам аерограф, а и не смятам да си купувам... Просто ей така искам да си направя няколко воблерчета и да ги пробвам. Дайте съвети за оцветяването

Може с цветни спрейове. По-лесните, но и по-грозни варианти са с лакове за нокти, цветни химикали, маркери......
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Със спрейовете няма ли да е много неконтролирано оцветяването? При едно пръсване ще се оцвети голяма част от воблера и няма да може да се разграничат няколко цвята... Поне аз така предполагам...f1team написа:Може с цветни спрейове. По-лесните, но и по-грозни варианти са с лакове за нокти, цветни химикали, маркери......
С малко тренировки не е чак толкова неконтолирано. Не е случайно, че спрейовете са последния етап преди аерографа. При всички други варианти е много трудно да се направи преливане от един цвят към друг, особено при лаковете за нокти.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Благодаря колега! В най-скоро време ще пробвам!f1team написа:С малко тренировки не е чак толкова неконтолирано. Не е случайно, че спрейовете са последния етап преди аерографа. При всички други варианти е много трудно да се направи преливане от един цвят към друг, особено при лаковете за нокти.
- P-etkan
- ще става разбирач
Привет колега,Баш Щукар написа:Здравейте, колеги! Издялках няколко воблера... уж да пробвам какво ще се получи, пък те станаха горе долу добре![]()
Има доста изписано в темата по твоя въпрос, но ..както и да е. В твоя случай "най-безболезнено" от финансова гледна точка е с лак за нокти по този начин "Оцветяване с дунапрен". Поразгледай, пробвай, направи тестове и ги оцветявай. За другите методи вече, ако ти хареса да дялкаш-тогава. За няколко бройки не си заслужава да хабиш спрейове и т.н. Има и други атрактивни методи с лак за нокти, но този ще ти свърши перфектна работа за твоя случай - мое мнение!
Поздрави
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Благодарско, колега! Много интересно, и добре се е получило, като гледам... Ще го пробвам още днес!P-etkan написа:Привет колега,Баш Щукар написа:Здравейте, колеги! Издялках няколко воблера... уж да пробвам какво ще се получи, пък те станаха горе долу добре![]()
Има доста изписано в темата по твоя въпрос, но ..както и да е. В твоя случай "най-безболезнено" от финансова гледна точка е с лак за нокти по този начин "Оцветяване с дунапрен". Поразгледай, пробвай, направи тестове и ги оцветявай. За другите методи вече, ако ти хареса да дялкаш-тогава. За няколко бройки не си заслужава да хабиш спрейове и т.н. Има и други атрактивни методи с лак за нокти, но този ще ти свърши перфектна работа за твоя случай - мое мнение!
Поздрави
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Толкова елементарна техника а какъв удивителен резултат.
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Tърся подходящ материал за лопатки в София, също така ако е възможно да ми споделите как се изрязват с толкова правилни форми?
- thephoenix
- новобранец
Колеги, искам само да уточня, че упоменатия метод за оцветяване далеч не е направен с лак за нокти, а със маслени бои ... Няма да се получи желаното преливане с дунапрен и лак за нокти. Най-много дунапрена да залепне за воблераP-etkan написа:Привет колега,Баш Щукар написа:Здравейте, колеги! Издялках няколко воблера... уж да пробвам какво ще се получи, пък те станаха горе долу добре![]()
Поздрави

Аз лично си ги оцветявам моите с четка и акрилни боички за рисуване /това имах като наличност/ и съм много доволен ... рибите също

Живот и здраве, ще постна малко снимки на въпросните самоделки оцветени с боички

Изразването на лопатките и на мен ми е най-трудната част ... и аз се присъединявам към горния въпрос. Има ли начин за механично изрязване на ръка или само лазерното води до такива резултати?Стонин МаХенд написа:Tърся подходящ материал за лопатки в София, също така ако е възможно да ми споделите как се изрязват с толкова правилни форми?
- P-etkan
- ще става разбирач
Пробвай с лак за нокти-при мен става. Ако при теб не става...се замисли, какво не е на ред.thephoenix написа:...искам само да уточня, че упоменатия метод за оцветяване далеч не е направен с лак за нокти, а със маслени бои ... Няма да се получи желаното преливане с дунапрен и лак за нокти. Най-много дунапрена да залепне за воблера![]()
Аз лично си ги оцветявам моите с четка и акрилни боички за рисуване /това имах като наличност/ и съм много доволен ... рибите също![]()
Живот и здраве, ще постна малко снимки на въпросните самоделки оцветени с боички...
Поздрави