Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

И аз ползвам муви мейкъра, както и Сони Вегас Про. :wink:

Един френд поп бая на жипката и на въдиците ми миналата година, но засега няма ефект. :evil: :evil:

Ако случайно сте пропуснали новия ми клип: :mrgreen: ...Хепи ви джулай моонин! :drinkers:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VRRzKnanFEg?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VRRzKnanFEg?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Аааа,
GODzillata много ме изкефи с този клип :D !
Челната тройка в клиповете е - Киро от Кичево, Киро от Видин и Телескоп :D!
Много фешън беше къпането с тъмни очила :lol: , може би автора да разглежда така дъното за евентуални едри риби, а ?
А танцуващия по пясъците, кой е ?
Уж пи кафе от термоса, пък много се въодушеви, да не е "кафе с придружител" :D !

Иначе,
Днес бе ден за домакинството, угаждах на жени, малко послужих и на себе си, умирисах съседите на риба и гъби, ама човещина, яде ми се, а още повече ми се и пие, а кой ще гледа мач - не е ясно :D !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Танцуващият с кафето е баджо от Финландия, за последно се бяхме видяли с него преди години, когато им бяхме на гости, та много се изкефи на Дунава. :mrgreen:

Тъмните очила са ми специални за риболов, поляризирани с филтри и най-важното - не потъват! :D

С клиповете задобрявам от клип на клип, ще се пробвам да направя и едно късометражно филмче, ако отидем утре вечер за риба. :drinkers:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:....Челната тройка в клиповете е - Киро от Кичево, Киро от Видин и Телескоп :D!........
Ааааа...,пропускаш!Колегата antivik също прави много добри клипчета и е редно да попадне в класацията! :D :wink:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Е :arrow: да ви сипвам по малко с количката.Събота сутринтаИзображениеБеше хладна нощ,но бързо се стопли.Сефтето беше от риба платикаИзображение още малко за цвятИзображение Изображение Време е за плаж,риболова свърши.Следва кафе при приятел и сутрешно къпанеИзображение Първо се минава през охраната на лагера,ако подуши свой влизаш.Седа се тука при кмета,и се радваш на гледката с кафето Изображение
Следва продължение :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

lusienn-е,
Дай, дай още има :D !

Това беше само на кус-куса дето го вари в петъка :D !
Покажи на съавторите и другите снимки, че те не четат в софийските теми :lol: !
Иначе пак ще ни избъзикат - това било маломерно, онова малко, трето - също с кусур :lol: !
Ама май само аз, ти и Телескопа пускаме снимки на риби, а :D !
А, да и Vid, с едно шаранче на воблер :D !

Дай наистина "месарски" снимки :D !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Давам ви изключително висока оценка за "служенето на себе си " и съм горд,че пличкаме в една и съща тема... :drinkers:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:........Ама май само аз, ти и Телескопа пускаме снимки на риби, а :D !...........
:D
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UkymL5y299g?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=958aec9763" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Извинявам се че забегнах,ама долу по комшийски има двоен рожден ден с много лед :wink:

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

lusienn написа:Извинявам се че забегнах,ама долу по комшийски има двоен рожден ден с много лед :wink:
Абе дай и другите снимки, то комшийки и лед ще има цял живот,
Накрая остава сама леда, де :lol: !

Снимките са хубави, дори да ги дублираш, пусни ги заради мен :D !

А Телескопа се е накефил с шарани, даже му завидях малко :D !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа: Ама май само аз, ти и Телескопа пускаме снимки на риби, а :D !
А, да и Vid, с едно шаранче на воблер :D !
Ей, аз не пускам, защото не ловя :oops: ....само веднъж да хвана, ще има снимки от началото та чак до трапезата, ама пусти късмет! :evil:
Ето :arrow: рапорт за излета ми. :drinkers:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Телескоп написа: Но кога специално ти ще вземеш да ловиш риба!? Ако трябва вземи някой и друг частен урок-срамота е,почваш да "излагаш Гилдията"!!!
То Гилдията, ако ловеше на Дунава, а не по язовири-развъдници, също надали щяха да има с какво да се похвалят.
Освен това, аз на реката търся само трофейни екземпляри и не ходя за дребна риба....зат'ва и не хващам де. :mrgreen:

Клоаката на Европа, цитирайки Ицо, си е ок откъм риба оттатък Железни врати, докато в нашия участък е обезрибено до немай къде. :axe: :evil:
Дани, който хвана двете рибета наведнъж, беше метнал 2 пръчки специално за по-дребни риби, докато аз, както казах, мяткам за нещо, което да е от 20 кг. нагоре. :wink:
lusienn

Мнение от lusienn »

G.Petkov написа:
lusienn написа:Извинявам се че забегнах,ама долу по комшийски има двоен рожден ден с много лед :wink:

Е тогава добре.Значи риболова пак си е сутрин рано и вечер.Мойта история почна в петък след работните задачи.Значи такъмите и багажа ми седът на язовира и нося само храна,стръв и вода.Главния проблем са комарите,нивото спада и се развъждат много.Духа ли вятър изчезват но ако е тихо и задушно си като в тропическа джунгла-хапят те едновременно по 10 наведнъж.Ето какви мерки се взиматИзображениеКойто ходи,да се подготвя и с препарати за пръскане,пробвах дезедорант алтан бял-става за малко,около час-два.Та в петък,се сдушихме на устието при мойте хора-там са на лагер,цяло лято.Кмет на устието е тоя човек-от 25 години бивакува само тук-Благо се казваИзображение Та цяла нощ изкарахме тука Изображение Е това узо помагаше против комари :P

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

G.Petkov написа:

Е тогава добре.Значи риболова пак си е сутрин рано и вечер.Мойта история почна в петък след работните задачи.Значи такъмите и багажа ми седът на язовира и нося само храна,стръв и вода.Главния проблем са комарите,нивото спада и се развъждат много.Духа ли вятър изчезват но ако е тихо и задушно си като в тропическа джунгла-хапят те едновременно по 10 наведнъж.Ето какви мерки се взиматИзображениеКойто ходи,да се подготвя и с препарати за пръскане,пробвах дезедорант алтан бял-става за малко,около час-два.Та в петък,се сдушихме на устието при мойте хора-там са на лагер,цяло лято.Кмет на устието е тоя човек-от 25 години бивакува само тук-Благо се казваИзображение Та цяла нощ изкарахме тука Изображение Е това узо помагаше против комари :P

Риболовци.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

GODzillata написа:......... аз, както казах, мяткам за нещо, което да е от 20 кг. нагоре. :wink:
Еее... ,след това аргументирано уточнение си вземам думите назад! :wink:
GODzillata написа:...........То Гилдията, ако ловеше на Дунава, а не по язовири-развъдници, също надали щяха да има с какво да се похвалят........
Сори,ама не ходим само на платени гьолове,имаме доказателства......!!! :D
P.S В скоро време очаквам клип с уловен от теб трофеен сом,над 20 кг.,крайно време е каръкът да бъде "счупен"!!! :smt023
Заключено

Обратно към “Разни”