Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
- cookies
- научил се да хвърля
Re: ЗАРГАН - 2009г
Карид,а как закачаш ти червея? Че и аз съм малко нов (даже доста
) в тоя риболов. Сподели малко тайни 

http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
По въпроса има доста изписано. Лично аз го закачам през главата(по-дебелата и стегната част на червея) , като куката излиза 3-4 мм под нея и червея остава да виси. Дали го обясних добре?cookies написа:Карид,а как закачаш ти червея?
- cookies
- научил се да хвърля
Ясно! Значи оставяш доста дълга част от червея да виси(така да се каже) А,аз си мисля че трябва куката д асе скрие от червея,значи съм бил в грешка
Утре сутрин смятам да направя първия си заргански риболов
Някъде към 5.00 смятам да съм на големия гьол
Дано хвана нещо,ще пиша после 

http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
То хубо падна вятъра, ама нещо прегорех. Пробвах и на плаваща, и на потъваща, но ударите бяха доста разредени спрямо предните два пъти. Общо взето с Боцмана си разменихме ролите. Мойте днес са петица.

Май ще пробвам някоя друга необрана градинка.

Май ще пробвам някоя друга необрана градинка.

Наистина си сменихме ролите, а бяхме на същото място

Ето от къде идват

Накрая разгледахме подстъпите към нови перспективни градинки.Много русалка взели да въдят скалите
Сутрин рано отиваме и мятаме заргана, а после ако липсваме във форума да знаете, че са ни натиснали русалките

Ето от къде идват

Накрая разгледахме подстъпите към нови перспективни градинки.Много русалка взели да въдят скалите

Ще ме накарате и аз да ги потърся в края на седмицата с тези репортажи
, нямате празно.

във варна все още е умряла работа
Днес следобед позяпах един колега на левия рог на Ной,имаше 4 бройки до момента,на бавнопотъващаfarfuec написа:във варна все още е умряла работа
Айде, и аз направих сефтето за годината на човките. Място - вълнолома. Сутринта от тъмно до 0800 две риби, едното по-късичко, ама сефте. Другото 36см. И двете ми удариха на плаваща и МНОГО навътре. Ама пък Чурулика взимаше на потапяща, бутикова.
Тъй, че значи - трябва да се търси. И така - мъничко, но радва.

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Някои правят сефтето, а аз днес направих капо за сефте
, ако не броим един гмуркач. За час и половина няколко "близвания" на червея и последва както казваше Доган препозициониране. На новото местенце тъкмо взех да изпадам в унес след час без удар, когато от три последващи замятания имах две леки подръпвания. И тъкмо когато взе да става интересно, дойдоха двама гмуркачи и влезнаха в морето на 30 м пред мен и безцеремонно задалдисваха. Полудях! Все аз ли да отстъпвам или да ме правят на балък? Смело заджасках бомбардата далеч пред тях и разбира се хванах един от тях.
Как само опъваше! А след като се откачи ми се заизвинява сякаш не ме е виждал през цялото време! След туй се отдалечиха от моя периметър, но каквато и рибка да е имало наоколо беше се отказала да кълве, а на мен не ми остана нищо друго освен да направя една баня. Много селяния въди лятос по морето да го ева.

-
- новобранец
Вчера на Дружба под Грана от 8 до 11 една хваната и две изтарваниrunner написа:Айде, и аз направих сефтето за годината на човките. Място - вълнолома. Сутринта от тъмно до 0800 две риби, едното по-късичко, ама сефте. Другото 36см. И двете ми удариха на плаваща и МНОГО навътре. Ама пък Чурулика взимаше на потапяща, бутикова.![]()
Тъй, че значи - трябва да се търси. И така - мъничко, но радва.
![]()
![]()

Вчера - петък с доктор Марти направихме нещо като капо. На едното място по една бройка на човек, а на второто два заргана за колегата. Подобно на Бай Карид и ние имахме интересна ситуация - пристигна едно стадо русалки, съблечени дибидюс голи започнаха да си правят гимнастическо-йогистки упражнения. От отзи момент наататък много, много не гледахме по бомбардите си. Съответно и рибите не сме снимали, защото я сме извадили фотоапаратите, я са залетели камъни по нас.
Днес бях отличник 
На Дружба от 5.30 до 8.30 - 5 бр добри иларии, една писалка и 5 хубави Заргана.
В началото бях с една кофти кукичка и оттървах 4 риби докато се усетя, че имам проблем.
Всичко това излезе на бавнопотъваща бомбарда.
Колегата хвана 3 Заргана а всички други по 1-2
За съжаление на тръгване си счупих върха и сега трябва спешно да ходя да го правя, че довечера мисля да потренирам замятане с чепаре

На Дружба от 5.30 до 8.30 - 5 бр добри иларии, една писалка и 5 хубави Заргана.
В началото бях с една кофти кукичка и оттървах 4 риби докато се усетя, че имам проблем.
Всичко това излезе на бавнопотъваща бомбарда.
Колегата хвана 3 Заргана а всички други по 1-2

За съжаление на тръгване си счупих върха и сега трябва спешно да ходя да го правя, че довечера мисля да потренирам замятане с чепаре

Последно промяна от kikivc на Съб Юли 25, 2009 10:25 am, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
и аз бях на вълнолома сутринта от 5:15 до 8:15 - един зарган към 40 см и 2 изпуснати удара
Всичко на бавнопотъваща 20/2

- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Би ли споделил какъв монтаж ползваш - основно, повод, бомбарда, кукаБоцмана написа:Наистина си сменихме ролите, а бяхме на същото място

Благодаря
Последно промяна от kkiryazov на Чет Авг 27, 2009 4:29 pm, променено общо 1 път.