ЗАРГАН - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
cookies
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ЗАРГАН - 2009г

Мнение от cookies »

Карид,а как закачаш ти червея? Че и аз съм малко нов (даже доста :oops: ) в тоя риболов. Сподели малко тайни :)
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

cookies написа:Карид,а как закачаш ти червея?
По въпроса има доста изписано. Лично аз го закачам през главата(по-дебелата и стегната част на червея) , като куката излиза 3-4 мм под нея и червея остава да виси. Дали го обясних добре?
Аватар
cookies
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от cookies »

Ясно! Значи оставяш доста дълга част от червея да виси(така да се каже) А,аз си мисля че трябва куката д асе скрие от червея,значи съм бил в грешка :oops: Утре сутрин смятам да направя първия си заргански риболов :) Някъде към 5.00 смятам да съм на големия гьол :D Дано хвана нещо,ще пиша после :mrgreen:
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

То хубо падна вятъра, ама нещо прегорех. Пробвах и на плаваща, и на потъваща, но ударите бяха доста разредени спрямо предните два пъти. Общо взето с Боцмана си разменихме ролите. Мойте днес са петица.
Изображение
Май ще пробвам някоя друга необрана градинка. :wink:
Боцмана
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Боцмана »

Наистина си сменихме ролите, а бяхме на същото място
Изображение
Изображение
Ето от къде идват
Изображение
Накрая разгледахме подстъпите към нови перспективни градинки.Много русалка взели да въдят скалите :shock: Сутрин рано отиваме и мятаме заргана, а после ако липсваме във форума да знаете, че са ни натиснали русалките :rolleyes:
Изображение
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Ще ме накарате и аз да ги потърся в края на седмицата с тези репортажи :D , нямате празно.
Аватар
farfuec
новобранец
новобранец

Мнение от farfuec »

във варна все още е умряла работа
greenvn
новобранец
новобранец

Мнение от greenvn »

farfuec написа:във варна все още е умряла работа
Днес следобед позяпах един колега на левия рог на Ной,имаше 4 бройки до момента,на бавнопотъваща
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

Айде, и аз направих сефтето за годината на човките. Място - вълнолома. Сутринта от тъмно до 0800 две риби, едното по-късичко, ама сефте. Другото 36см. И двете ми удариха на плаваща и МНОГО навътре. Ама пък Чурулика взимаше на потапяща, бутикова. :D :smt038 Тъй, че значи - трябва да се търси. И така - мъничко, но радва. :D :D :D
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Някои правят сефтето, а аз днес направих капо за сефте :oops: , ако не броим един гмуркач. За час и половина няколко "близвания" на червея и последва както казваше Доган препозициониране. На новото местенце тъкмо взех да изпадам в унес след час без удар, когато от три последващи замятания имах две леки подръпвания. И тъкмо когато взе да става интересно, дойдоха двама гмуркачи и влезнаха в морето на 30 м пред мен и безцеремонно задалдисваха. Полудях! Все аз ли да отстъпвам или да ме правят на балък? Смело заджасках бомбардата далеч пред тях и разбира се хванах един от тях. :lol: Как само опъваше! А след като се откачи ми се заизвинява сякаш не ме е виждал през цялото време! След туй се отдалечиха от моя периметър, но каквато и рибка да е имало наоколо беше се отказала да кълве, а на мен не ми остана нищо друго освен да направя една баня. Много селяния въди лятос по морето да го ева.
penyo82
новобранец
новобранец

Мнение от penyo82 »

runner написа:Айде, и аз направих сефтето за годината на човките. Място - вълнолома. Сутринта от тъмно до 0800 две риби, едното по-късичко, ама сефте. Другото 36см. И двете ми удариха на плаваща и МНОГО навътре. Ама пък Чурулика взимаше на потапяща, бутикова. :D :smt038 Тъй, че значи - трябва да се търси. И така - мъничко, но радва. :D :D :D
Вчера на Дружба под Грана от 8 до 11 една хваната и две изтарвани :D наистена е много навътре,на бавнопотъваща бомбарда,вечерта слязох на морска гара но там бях капо :D НАСЛУКА НА ВСИЧКИ :drinkers:
Изображение
Боцмана
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Боцмана »

Вчера - петък с доктор Марти направихме нещо като капо. На едното място по една бройка на човек, а на второто два заргана за колегата. Подобно на Бай Карид и ние имахме интересна ситуация - пристигна едно стадо русалки, съблечени дибидюс голи започнаха да си правят гимнастическо-йогистки упражнения. От отзи момент наататък много, много не гледахме по бомбардите си. Съответно и рибите не сме снимали, защото я сме извадили фотоапаратите, я са залетели камъни по нас.
kikivc
новобранец
новобранец

Мнение от kikivc »

Днес бях отличник :)

На Дружба от 5.30 до 8.30 - 5 бр добри иларии, една писалка и 5 хубави Заргана.
В началото бях с една кофти кукичка и оттървах 4 риби докато се усетя, че имам проблем.
Всичко това излезе на бавнопотъваща бомбарда.
Колегата хвана 3 Заргана а всички други по 1-2 :)
За съжаление на тръгване си счупих върха и сега трябва спешно да ходя да го правя, че довечера мисля да потренирам замятане с чепаре :)
Последно промяна от kikivc на Съб Юли 25, 2009 10:25 am, променено общо 1 път.
scratch
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от scratch »

и аз бях на вълнолома сутринта от 5:15 до 8:15 - един зарган към 40 см и 2 изпуснати удара :) Всичко на бавнопотъваща 20/2
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

Боцмана написа:Наистина си сменихме ролите, а бяхме на същото място
Би ли споделил какъв монтаж ползваш - основно, повод, бомбарда, кука :-)

Благодаря
Последно промяна от kkiryazov на Чет Авг 27, 2009 4:29 pm, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”