Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Състезание по "Фидер" риболов
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Състезание по "Фидер" риболов
Да, усетих сеkoki написа:има три сектора......

А какво става със фотографите?Да не се стискат а да качът снимките,най вече общите.......

Здраво пичове
Искам да кажа едно благодаря на всички зели участие,без нито един от вас нямаше да е същото
Незнам за другите но лично аз съм много доволен,като за първи път се получи екстра
А най малкото едно е да чукаме по клавиатурата а съвсем друго е да ловим риби заедно
Честито на Победителите(Иво,Владо и Ицо)Евала момци,дай боже пак да се видим всички че и други .....
Стига съм плямпал ето и какво засно мойто фото...

И най малкия ни участник.Евала Митаче шапка ти свалям как си ги дърпаш рибоците

Победителя честито Ивчо

Победителя в надпреварата

Втория-Владо

Третия Ицо(Eminem)

И всички участници без който този ден нямаше да е същия.Евала пичове

Незнам за другите но лично аз съм много доволен,като за първи път се получи екстра

Честито на Победителите(Иво,Владо и Ицо)Евала момци,дай боже пак да се видим всички че и други .....
Стига съм плямпал ето и какво засно мойто фото...

И най малкия ни участник.Евала Митаче шапка ти свалям как си ги дърпаш рибоците

Победителя честито Ивчо

Победителя в надпреварата

Втория-Владо

Третия Ицо(Eminem)

И всички участници без който този ден нямаше да е същия.Евала пичове

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз съм с две риби, първата я изяде котката, а втората си махнах капото от четото, със съдействието на THE Eminnem
....аз като гледам съм 11-ти , предполага че това означава че следващите две състезания ще съм "първи"
За захранката мога да кажа че не бачкаше никаква, освен бели в кошницата, и бели на куката, другите неща рибата ги прие като фарш.
За състезанието мога да кажа само положителни неща, те са толкова много че и дума да не става за отрицателните, които са много малко.
Коки, печен си , искам да разчиташ на нашата помощ за напред в тези мероприятия.
Радвам се че присъствах.
ПС: най ме искефи малкия участник, така и не се запознахме, който направо ни отряза главата(дистанцията), но на такива участници винаги ще дам път, евала за интереса и ентусиазма.
Следващия път, пак да се запишеш пич., абе направо те пишеме от сега.
Снимки след малко
....аз като гледам съм 11-ти , предполага че това означава че следващите две състезания ще съм "първи"
За захранката мога да кажа че не бачкаше никаква, освен бели в кошницата, и бели на куката, другите неща рибата ги прие като фарш.
За състезанието мога да кажа само положителни неща, те са толкова много че и дума да не става за отрицателните, които са много малко.
Коки, печен си , искам да разчиташ на нашата помощ за напред в тези мероприятия.
Радвам се че присъствах.
ПС: най ме искефи малкия участник, така и не се запознахме, който направо ни отряза главата(дистанцията), но на такива участници винаги ще дам път, евала за интереса и ентусиазма.
Следващия път, пак да се запишеш пич., абе направо те пишеме от сега.
Снимки след малко
Искам да благодаря на всички колеги с които днес се видяхме и изкарахме един прекрасен ден заедно.Честито на победителите и
Дано все по-често се събираме така по-водоемите .

Дано все по-често се събираме така по-водоемите .
честито на победителите,а пък тия дето са капо да си мислат кво ша черпат. 

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Много станаха черпнитеshekira написа:честито на победителите,а пък тия дето са капо да си мислат кво ша черпат.

- Николай Неделков
- учете се от него
Ицаки е нашата гордост 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Много се радвам на резултата,набор 90's са добри деца!
Браво Фидеро,евалата Еминемо...

Браво Фидеро,евалата Еминемо...

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- разбира нещата
Браво момчета много добре се е получило. Надявам се другич път и аз да присъствам 

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Малко снимки и от мен

Браво на победителите! Аз бях КАПО,само с две еднократни слаби чуквания за цялото състезание
...Повечето риба беше в А сектор(неочаквано,всички мислеха че ще е в Б и В,както предположи и арендатора) пред Олди(на №2),CERRUTI(на №3) и пбедителят Иво(на №4) ,до който седях аз lmm-Любо(на №5),но само седях
Ники Дончев(на №6) също остана капо,но поне имаше едно успешно засичане след което последва късане на повода,нещо голямо беше.
Честито на Иво,добре се спряваше без испусната риба и с добра захранка.Евала на Коки за организацията и на всички,които дойдоха на надпреварата,добре се получи първото състезание
евала и на най малкия участник,другия път пак да дойде
п.п.Всички чакаме слеващото състезание

Браво на победителите! Аз бях КАПО,само с две еднократни слаби чуквания за цялото състезание

Честито на Иво,добре се спряваше без испусната риба и с добра захранка.Евала на Коки за организацията и на всички,които дойдоха на надпреварата,добре се получи първото състезание

п.п.Всички чакаме слеващото състезание

Смачкаха ни Владеее,срам и позор бацеchirusa_bg написа:Честито на победителите и най-вече на тези родени след 90та година![]()
![]()
Младежите са ви скъсали шортите май

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Само това ли бре, замислям се да си придам и 5 те "Фидера" и след това да си посипя главата с пепел.Tеди написа: Смачкаха ни Владеее,срам и позор баце![]()
![]()

Младежите бяха избрали правилната тактика

Което е част от играта, поздравления за което!
Но все пак , следващият път ще трябва да устояват извоюваните позиции

Това време не е далече в бъдещето

-
- фен клуб-скобар
Правилно, пък и на мен не ми дава мира това 2-ро място, другият път бой за 1-во, всичко или нищо ще еkoki написа:Но все пак , следващият път ще трябва да устояват извоюваните позиции

Имам снимка на големия шаран ще я кача след неколко дена

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D