Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Състезание по "Фидер" риболов
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Състезание по "Фидер" риболов
Здравейте колеги
Понеже се организират всякакви състезания на "ПлуФка", "Спининг", "Тролинг " и т.н. а моята любима дисциплина все липсва, именно "Фидера"
Та в тази връзка има ли желаещи да си спретнем едно състезание
Датата която ми се върти в главата е 10 Октомври
Разбира се става въпрос за платен язовир в рамките на 100 км. най-много от София
Освен входа за водоема може да определим и допълнителна сума 5 или 10 лв. за награден фонд
Та така
Поздрави,
Калин.
Така, имаме няколко предложения:
яз.Сопот -
яз.Извево - 5
яз.Суходол -
яз.Безден -
водоема до с.Мътеница -
Моля , всеки които смята да посети мероприятието да пише с пост за кой язовир е
Аз съм за Извево + 1

Понеже се организират всякакви състезания на "ПлуФка", "Спининг", "Тролинг " и т.н. а моята любима дисциплина все липсва, именно "Фидера"

Та в тази връзка има ли желаещи да си спретнем едно състезание

Датата която ми се върти в главата е 10 Октомври

Разбира се става въпрос за платен язовир в рамките на 100 км. най-много от София

Освен входа за водоема може да определим и допълнителна сума 5 или 10 лв. за награден фонд

Та така

Поздрави,
Калин.
Така, имаме няколко предложения:

яз.Сопот -
яз.Извево - 5
яз.Суходол -
яз.Безден -
водоема до с.Мътеница -
Моля , всеки които смята да посети мероприятието да пише с пост за кой язовир е

Аз съм за Извево + 1

Последно промяна от koki на Сря Сеп 15, 2010 9:16 pm, променено общо 2 пъти.
- StoychevV
- разбира нещата
Re: Състезание по "Фидер" риболов
Не е лоша идея 

И аз съм вътре
Да го измислим само каде да цопкаме с кошничките 

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- разбира нещата
Аз ще съм в БГ така че и аз съм All In 
Ама дайте да измислим дестинация от София към Пловдив да е разтоянието (може насевер на юг
, няма проблем само да не е примерно към Сандански че става много далече за няколко часа риболов), защото така ще се съберат колеги от СФ, ПЛД, СТЗ, Казанлък и т.н......

Ама дайте да измислим дестинация от София към Пловдив да е разтоянието (може насевер на юг

Последно промяна от Станимир Христов на Пон Сеп 13, 2010 10:02 pm, променено общо 1 път.

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Я виж ти почва да се оформя четаСтанимир Христов написа:Аз ще съм в БГ така че и аз съм All In

Давайте идеи къде
"Богров" не става, там собственика иска много голяма входна такса и голям брой участници
Трябва да има равностойни места и рибки разбира се

"Богров" не става, там собственика иска много голяма входна такса и голям брой участници

Трябва да има равностойни места и рибки разбира се

-
- разбира нещата
Това може да се пада малко спам, но да попитам всеки път като пътувам към София, под един от мостовете гледам някакъв язовир, много симпатично изглежда и винаги съм си мислел да го посетя, но нямам никакво инфо за него даже не знам от каде да се отбия за да стигна до него..... Вие запознати ли сте със ситуацията?

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Аз не съм ходил и съм го заглеждал същоСтанимир Христов написа:Това може да се пада малко спам, но да попитам всеки път като пътувам към София, под един от мостовете гледам някакъв язовир, много симпатично изглежда и винаги съм си мислел да го посетя, но нямам никакво инфо за него даже не знам от каде да се отбия за да стигна до него..... Вие запознати ли сте със ситуацията?

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз съм с вас, много ми се ходи на такова нещо.
Никога не съм ходил на състезание. и предлагам входа да е +20лв с цел наградата да е 400-500лв за 1място, ще се наежът хората .
Коки, сега се прибирам от работа и веднага ме зарадва с тази идея.
Никога не съм ходил на състезание. и предлагам входа да е +20лв с цел наградата да е 400-500лв за 1място, ще се наежът хората .

Няма лошо ама малко хора ще могата да дадът толко кинти,съответно и ще се събереме по малко народqno_zloo написа:Аз съм с вас, много ми се ходи на такова нещо.

А колкото повече сме толко по весело ще е си мисля..
п.п Аз също искам да е с по голяма сума но все пак ..Да видим кой какво ще предложи де

Последно промяна от Tеди на Пон Сеп 13, 2010 10:35 pm, променено общо 1 път.
Нека не скачаме на такива входове, има пътни, захранки, стръв, вход за язовира и т.н.qno_zloo написа:Аз съм с вас, много ми се ходи на такова нещо.
Тежки времена са

Важна е идеята

Дайте да се концентрираме върху водоема!!!
Последно промяна от koki на Пон Сеп 13, 2010 10:44 pm, променено общо 1 път.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....да прав си, да помислим за водоема.qno_zloo написа:А трябвали да е платен, щото на Искъра има място ама незнам кой ще го пази
за дадения ден, така ако е див водоем ще има само такса записване, и е добре да се записват участниците с кешовица напред, не в последния момен някой да си измисли нещо че не можел да дойде и т.н.
ПС: аз мога да викна някоя телевизия да го отрази, ама трябва да има някъв девиз "не на боклука сред природата"
Последно промяна от qno_zloo на Пон Сеп 13, 2010 10:43 pm, променено общо 1 път.
Именно, кой ще го пази?qno_zloo написа:А трябвали да е платен, щото на Искъра има място ама незнам кой ще го пази
Според броя на участниците ще ни трябва и определена ивица.....
На свободен водоем това е много трудно постижимо!!!
Копринка!
Ем е по средата, ем е убаво гьолчето, ем места има! И без тва началото на октомври май натам ще се повлечем!
Е , верно , от София са към 200 км, ама по 2ма-3ма в кола се ядва.. А и доста повече колеги ще дойдат.. Просто като вариант.

Е , верно , от София са към 200 км, ама по 2ма-3ма в кола се ядва.. А и доста повече колеги ще дойдат.. Просто като вариант.
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Здравейте приятели.
Коки идеята е прекрасна
.Според мен трябва да намерим водоем който ще е удобен за повечето колеги които ще участват в мероприятието.На Копринка е готино,знаеме го от опит с теб и Десо от предишния фидер фест,но нека тоя път да е някой др.евентуално.Да изчакаме повече предложения и да решим тогава.
Може да прескочим до язовира под моста на магистралата да огледаме как е положението там.
Поздрави.
Коки идеята е прекрасна

Може да прескочим до язовира под моста на магистралата да огледаме как е положението там.
Поздрави.