Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
Днес на 3 буна на Кранево от 6.30 до 8.30 никакво баране 

Снощи на северната буна в ПОМОРИЕ СРЕШУ фара за 2 часа 2 заргана. Единя много добър. зА МЕН ИЗВОДА Е СЛЕДНИЯ : Рибата е тук
))))) Просто водата е много
[/quote]
Колега на северната буна в Поморие се хвърля много трудно следобед и вечер защото вятъра е много силен. Ако обаче отидеш рано сутринта ще видиш че там е пълно с рибари и че и освен вода има и доста платерина и зарган. Количествата от началото на месец септември са прилични, като имаше дини в които имаше за периода от сутринта до обяд колеги с по 30 риби и нагоре. Проблема е че това е единственото сносно място за риболов на зарган в Пм в тази част на сезона а колеги мераклии бол. И рибата все още е и маломерна. Но има и хубави риби. Казвам го от личен опит защото на жена ми родителите живеят над вълнолома и имам преки наблюдения за риболова там. Това е едно от основните ми места за риболов.

Колега на северната буна в Поморие се хвърля много трудно следобед и вечер защото вятъра е много силен. Ако обаче отидеш рано сутринта ще видиш че там е пълно с рибари и че и освен вода има и доста платерина и зарган. Количествата от началото на месец септември са прилични, като имаше дини в които имаше за периода от сутринта до обяд колеги с по 30 риби и нагоре. Проблема е че това е единственото сносно място за риболов на зарган в Пм в тази част на сезона а колеги мераклии бол. И рибата все още е и маломерна. Но има и хубави риби. Казвам го от личен опит защото на жена ми родителите живеят над вълнолома и имам преки наблюдения за риболова там. Това е едно от основните ми места за риболов.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Отлично Пешо! Имало го значи и при нас.
Браво за слуката Пешо
,следващия път навий алармата за малко по-късно

-
- учете се от него

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- вече хвърля и на тежко
Пешо, недей бе човек ... Сърцето ми изтръпна като видях, че на любимото ми място се е завъртял Зизито. Оф дано тея дни успея да отида, че съм приготвил едни флуорокарбони, едни куки, поводи, снощи сънувах, че ловя даже ... 

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
- quiksilver
- новобранец
Бях до колегата Pe6o на Черноморец и потвърждавам за улова.Риба имаше много но слаба,писалки.Излизаше тук там и някой по добър зарган.Много леко пипаше.Но риба има.Добър риболов беше.Вземаше и на потъваща и на плаваща бомбарда.Аз съм доволен.
-
- вече хвърля и на тежко
Айдеее и на мен ми се отвори парашута ! Утре съм в Несебър на кейчетата към 10 часа. Макар че там досега съм нямал слука, се надявам тоя път да хвана. Тааа приготвил съм всичко как трябва да е, ако някой се чуди кой съм, на 3-тото кейче ще съм, ще ме познаете лесно - тоя който хваща. 

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
браво на колегата пешо с улова от черноморец...тези дни и аз ще пробвам и ще дам инфо
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво за слуката. Кажи кой магазин на краставицата е отворен толкова рано, че през уикенда никой не беше отворилPe6o_Tikvata написа:... беж към краставицата да са си зема и една нова и от там към скалите на Черноморец ...

-
- разбира нещата
kkiryazov написа:Браво за слуката. Кажи кой магазин на краставицата е отворен толкова рано, че през уикенда никой не беше отворилPe6o_Tikvata написа:... беж към краставицата да са си зема и една нова и от там към скалите на Черноморец .... Благодаря.
Koцeeeee,ти докато дойдеш по нашия край-току виж "панайра"свършил приятелю

Вчера, днеска, цяла седмица-голям бои ти казвам,ама нали си ги знаеш "местните звезди",най-късно в 4:30 да си там
Пп:И тоя път си вземи и кеп

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
През седмицата трудно, да не кажа невъзможно ми е идването до Поморие. Месните про-та ги знам. Да им е честито за рибите. То не, че на други места като се чуе че е избила рибата е по-различно. Колкото до кепа - още ти дължа една бира 

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Последно промяна от Pe6o_Tikvata на Сря Сеп 14, 2011 4:57 pm, променено общо 1 път.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Благодаря за отговора. Все така слуката да е с теб