Въдица за тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
lubozet
новобранец
новобранец

Re: Въдица за тролинг

Мнение от lubozet »

не още не съм я взел но ще я взимам,за водачите БЛАГО ОТ МАГАЗИНА каза че са fuji мисля че бяха от вътре едни златисти а въдицата кафеникава с една голяма дръжка изрязана над макродържача под една форма такава скосена .Задразгите просто казах да няма както преди ЕМО каза и хората купуват, не с лоши чуства :D :D :D Нямам лоши мисли за Троли просто той сие такъв :D :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

lubozet написа:не още не съм я взел но ще я взимам,за водачите БЛАГО ОТ МАГАЗИНА каза че са fuji мисля че бяха от вътре едни златисти а въдицата кафеникава с една голяма дръжка изрязана над макродържача под една форма такава скосена .Задразгите просто казах да няма както преди ЕМО каза и хората купуват, не с лоши чуства :D :D :D Нямам лоши мисли за Троли просто той сие такъв :D :D
lubozet написа:Моля за мнение ,въдица PEEN-TRQ 1,98 12-20 lbr ще се ползва за тролинг Е ЗА СОМ дай боже... ако някой има виждане от тази въдица за мнение :) :-D :-D
Пич,вземи си я щом те кефи и от където си искаш,но разликата със Шекспира е минимална! :wink: Аз си казах твърдото мнение,ква треа да е въдицата за тролинг и от там нататък всеки си има глава на раменете!Влез в немския сайт и си разгледай данните и после ми говори за мечтаните Фуджи водачи!Що треа аз да ти праим анализ на въдицата,като не съм в бизнеса с въдици?Да ти обяснят тънкостите на дадена пръчка в магазина от където я купуваш,нали уж за това им плащат,а не да ти я препоръчват по красота! :wink: :drinkers: Избирайте-купувайте ,но без мен! :cry:
Изображение

произвежда в уникалния процес Howald бе адаптирана към ултра-тънък прът с бързо действие възниква. Основно приложение на пръчките са предимно върти риболов, Попърс, с дръжки или кърмаци и рибарска лодка.

Материал Howald процес Графит
Дръжка EVA
Пръстени Titanium PacBay
Дял 1
Транспортна дължина 2.01 m
Дължина 6'6 "(1.98 m)
Кастинг тегло 12 до £ 20
Действие -
Род Тегло 405 ж
Съдържание на единица 1

Троли никога не ползува колци за домати в тролинга! :wink: Съжалявам! :cry: :cry:От този сайт им гледам данните,а Шекспир и Пенн са под една шапка! :wink:
http://www.ms-angelshop.de/
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

lubozet написа:Нямам лоши мисли за Троли просто той сие такъв :D :D
Аз също нямам лоши мисли,но я се замисли защо Троли не си купува вече 9-та година подобна гьостерица за тролинг? :roll: Може би е тъп,а може би не? :roll: Може би,може да прецени коя въдица за какво е мислена,дали е за тролинг или за морски джигинг/стават и за кльонк/?Та нещата колкото и да са сложни,истината винаги е скромна и простовата! :idea:
lubozet
новобранец
новобранец

Мнение от lubozet »

А троли били показал ,какви фиданки има троли :D :D :drinkers: кви ВЪРБОВИ КЛОНКИ ИМА ТРОЛИ :shock: :shock: НА нас бомбетата :D ние не може да се равняваме с вас старите бойци :D :D :D НО уважавам тези кои то дават КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ А НЕ ТЕЗИ КОИТО, ТОВА ЗАЩО, ОНОВА НЕ БИЛО ХУБАВО но защо не е хубаво добре де защо не е хубаво както и да е.Тази знаешлия ВЪРЗАН ПОП МИРНО СЕЛО говоря за доматените колове :D :D :Друго, ЕМО може и да е търгаш , продавач или както искаш го наричай но той е играч ,ти защо не си казвам и ще го казвам винаги който го може го може . И МОЛЯТЕ бъди човек а не самохвалко :D :D :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа: Може би,може да прецени коя въдица за какво е мислена,дали е за тролинг или за морски джигинг/стават и за кльонк/?Та нещата колкото и да са сложни,истината винаги е скромна и простовата! :idea:
Ако на тази въдица сложиш олово за кльонк,то тя ще ти се огъне все едно ти е сдрусала една петичка.Спри да говориш за неща,които не си докосвал.......Това,че 9г не си си купил въдица,не означава и другите да не си копуват.
Чета и мненията на другия ми фен за Ъгли Стика....не било карбон и дрън-дрън ярина.Верно,че не е чист карбон,защото е примесен със стъклопласт.Но тази технология беше патентована от Шекспир и 25г. другите ф-ми нямаха право да я прилагат.Как отпадна забраната започнаха всички останали ф-ми да я прилагат.
Не спекулирайте с това,че пръчките са пригодени за морски джигинг.Там на тях пише литъл спид джиг и не случайно има Окума Седрос на която този надпис го няма......защото е за пилкери до 200гр.
Именно по тази логика Саше,на твоята въдица пише,че е за спининг......което автоматично означава,че не е за тролинг.
Хайде моля ви личните си отношения към определен човек да не ги пренасяте върху такъмите.....Всички вече разбраха във 20-я ти пост по,че харесваш спинингарката си на Ъгли за тролинг.
Троли,би ли ми показал по твоята логика на коя въдица пише,че е за кльонк.Ако се придържаме към тези неща,то почти всички бланки не са създадени за нашите риби.
Освен това,ти оплю белите въдици на които им пише,че са за тролинг.
Ок мненията и въдиците не ти харесват,но колко още поста ще пуснеш за едно и също нещо.
Кажи от къде да си купят хората,като твоята въдица от преди 9г.......ми те не се произвеждат бе човеко.А след още 9г. и тези няма да се произвеждат.
Това какъв съм аз,търгаш,спекулант или търговец е без значение,защото трите въдици са от един и същи склад.За мен няма да има значение от коя точно ще спечеля,ако евентуално я продам.За това нека отпадне,като довод моята комерсиалност за въдици от един ценови клас.
Последно промяна от Emo-83 на Съб Фев 09, 2013 8:14 pm, променено общо 1 път.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

MoKaR написа:Рибарски Принадлежности >>>>>>>>>>> http://the-moker.prodavalnik.com/
Ето ви откровен търгаш.А сега го нападнете него.Добре,че се появи за да се кортулисам от глупави нападки.Всичко,което напиша за риболова и спомена ф-ма било търговия.
Макар,че харесвам Рапалата.....еми тя ми поникна на главата от повтаряне.....край,няма....само те ловят.
Но за сега състезанията се печелят от БМГ и Ю-зури.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

lubozet написа:А троли били показал ,какви фиданки има троли :D :D :drinkers: кви ВЪРБОВИ КЛОНКИ ИМА ТРОЛИ :shock: :shock: НА нас бомбетата :D ние не може да се равняваме с вас старите бойци :D :D :D НО уважавам тези кои то дават КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ А НЕ ТЕЗИ КОИТО, ТОВА ЗАЩО, ОНОВА НЕ БИЛО ХУБАВО но защо не е хубаво добре де защо не е хубаво както и да е.Тази знаешлия ВЪРЗАН ПОП МИРНО СЕЛО говоря за доматените колове :D :D :Друго, ЕМО може и да е търгаш , продавач или както искаш го наричай но той е играч ,ти защо не си казвам и ще го казвам винаги който го може го може . И МОЛЯТЕ бъди човек а не самохвалко :D :D :D
Любо,тия работи дет ги шпрехаш са извън темата! :shock: :cry: Мани ме мене,а се разходи из лагерите на тролингистите,щом не вярваш на Троли и им виж въдиците! :wink: Ти май,жив тролингист не си виждал? :mrgreen: :wink: Бъзик да става,се ми е тая!Ела ми на гости на Състезанието и ще ти се изяснят нещата!Темата е за ВЪДИЦА ЗА ТРОЛИНГ,а не примерно за сом на кльонк,но некои не правят разлика! :wink: Та спокойно можеш да попиташ автора на темата,що е избрал дадена въдица пред друга гега!Не се съмнявам,че може да ти обясни изборът си без да му е необходимо мнението на Троли! :wink: Който пита,намира правилната въдица за тролинг! :idea: Теб явно не те вълнуват въдиците за тролинг,а нещо друго и за това съм тишина нататък!Приятно избиране на въдица за тролинг,аз неам нищо общо със случая! 8)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Този Немски сайт не съм го разглеждал обстойно,а го ползувах за справки два пъти,за Шекспира и Пенн-а!Току-що обаче открих съвършенната въдица за тролинг за нашите условия и изисквания!За съжаление е скъпа и нема да си я взема скоро,но просто я давам за пример какво се търси в една тролингова въдица на високо ниво!На пръв поглед,по конструкция прилича на Шекспир и Пенн за Тежъг джиг,но няма нищо общо! :idea: Пускам снимка и данни,та всеки да я сравни по параметри с горе-препоръчваните! :idea: Въдицата тежи 135грама,вместо 400-500грама,водачите са естествено Фуджи и създава удоволствие при ваденето на риби от кило до сто в еднаква степен! :wink: Дано сега ви се изяснят някои неща,които се търсят при тролинга! :roll: :drinkers:

Изображение

- Blank aus 46T/40T Nano-Kohlefaser
- Fuji SIC Titanium KL Beringung
- Lieferung mit einem passenden Transportrohr
- Fuji Skeleton Rollenhalter
- Hi-Grade EVA-Griffe

Material N 40T/46T Carbon
Griff High Grade EVA
Ringe Fuji KL SIC T
Teile 1+1
Transportlänge 1,61 m
Länge 6'5" (1,95 m)
Wurfgewicht 15 - 40 g
Aktion MH
Rutengewicht 135 g
Inhalt pro VE 1
Аватар
carbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от carbolino »

15-40 акция ми се види малко поне 30-80 да беше.По дълбоките воблери ще я гънат като геврек.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

carbolino написа:15-40 акция ми се види малко поне 30-80 да беше.По дълбоките воблери ще я гънат като геврек.
Чудесен довод,но ще ти отговоря с въпрос! :wink: Какво означава АКЦИЯТА на дадена въдица според теб? :roll: Това е тактиката на Сократ! :wink: :drinkers:
Аватар
carbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от carbolino »

Квото и да значи тоягата ако ми се гъне на обръч при влачене с по големи и дълбоки воблери няма да я ползвам.Иначе аз съм привърженик на лекия такъм но същевременно в който има мощ.
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Пич, тая няма да се гъне, Вервай ми.
За всеки случай , ако се съмняваш прегледай това и други в тубата. Принцип- как трябва да се държи въдица за тролинг.
http://youtu.be/nKwavsdM5XU
Аватар
carbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от carbolino »

http://www.top-fishing.fr/catalogue/art ... sting.html
Доста солена и е цената не е за мен :oops:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

carbolino написа:Квото и да значи тоягата ако ми се гъне на обръч при влачене с по големи и дълбоки воблери няма да я ползвам.Иначе аз съм привърженик на лекия такъм но същевременно в който има мощ.
Ти не можеш да ми отговориш,но аз мога щот ги мисля нещата постоянно!За каква мощ говориш,нали риболовецът е силата а не помощното средство-прътът!Защо да давам 700-100лева за въдица,като една гега от стъклопласт за 10-20лева е по-мощна? :shock: От цената зависи единствено удоволствието,а не нещо друго!Иначе немаше да има "глупаци" да дават 1000лева за въдица! :wink: В случая чувствата и усещанията се купуват с пари! :wink: Моте въдици за по сто левчета дават точно това усещане,което те кара да бъдеш уморен и щастлив от голяма и малка риба с постоянен риск от счупване,но точно там е тръпката "да играеш по ръба на възможното",да вземеш завоя с двеста вместо със сто! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

carbolino написа:http://www.top-fishing.fr/catalogue/art ... sting.html
Доста солена и е цената не е за мен :oops:
И за мене не е,но точно това ме кара да мисля,що е толко скъпа? :roll: Има си причина и то основателна,важното е да се замислиш по въпроса!Акцията на дадена въдица означава,че е предвидена да отчита и работи най-добре с дадено тегло на примамката!Виж колко е елементарно,но много не се и сещат да вникнат в дълбочина! :wink: Та ако може някой да ми обясни,що ми треа прът с акция 12/20либри=6/10кила за тролинг при положение,че воблерите се измерват в грамове,колкото е по-лек толко по-добре плува и имитира реална рибка! :wink: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”